Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Hristos se rodi, avetinje.

Da se učipim i ja...ovako izgleda kod mene:

Screenshot_2017-01-07-00-22-53.jpgScreenshot_2017-01-07-00-23-20.pngScreenshot_2017-01-07-00-23-50.pngScreenshot_2017-01-07-00-35-38.pngScreenshot_2017-01-07-00-24-46.jpg

Tema 1: Flat EMUI. Samo zbog fontova, lepi su, elegantni...
Tema 2: Android N. Ova zbog ikona...
Resto po že5i, wallpaper sam skinuo negde s neta...
Trenutno koristim KK launcher, šaltam sa Novom.

Prvo aktiviram Android N temu, da bih imao ikonice (pa restart). Onda Flat EMUI zbog fontova i ostanem na toj temi. Onda u Themes odem na Customize pa kao ikone odaberem Android N, pa restart. I to je to. Ostalo nabacim kako mi dune.

PS: Ovo možda nekom bude od koristi...font reset tema koja radi baš ono što piše, vraća fontove na defaultne.

Poslednja izmena:
Jel moze root na ovaj fon ?

Jel neko probao da otključa dual sim preko onog tool-a sa XDA?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je neko uzeo ovaj telefon preko mts-a? Uzeo bih ga u box, pa me zanima da li je zaključan na mts mrežu.

@pWner,repect za telefon koji koristis i dan danas.Jedan od mojih omiljenih telefona ikada. :)

Sony Z5

Dobar je telefon, još par meseci i biće 4 godine kako ga imam. Oslabila mu baterija i micro usb port brljavi, pa ipak došlo vreme da ga menjam :)

Na mene nijedan telefon nije ostavio utisak kao on kad sam presao na njega 2012te posle Nokie N9. :)

Jel neko probao da otključa dual sim preko onog tool-a sa XDA?

Da, odradio uz pomoć one aplikacije za pc, ali uz mnogo muke, čitav dan sam izgubio, program nije odrađen dobro i ako pratiš sve korak po korak,sjebaćeš nešto, kao što se meni desilo. Sreća pa već 10+ godina čačkam smart telefone, pa sam se snašao nekako. Uglavnom, ta aplikacija je najgori tutorijal koji sam video za Android, a koristim taj OS od početka 2010., pa ti predlažem oprez, ili nađi neku drugu temu u kojoj je sve lepše objašnjeno, ako postoji. Ja sam se tada zalepio baš za taj tool za pc, računam da je sve na jednom mestu, samim tim i da je najlakše. *****ao sam se...

To je mislim jedini način, ja sam curi odradio ali posle svakog ažuriranja traži factory reset tj. Neku šifru za memoriju, a kada se po uputstvu ukuca neka šifra telefon se resetuje na fabrička...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To je mislim jedini način, ja sam curi odradio ali posle svakog ažuriranja traži factory reset tj. Neku šifru za memoriju, a kada se po uputstvu ukuca neka šifra telefon se resetuje na fabrička...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nemam taj problem, nakon što sam nekako odradio sve što sam hteo, zatim unroot-ovao telefon, izbacio twrp i zaključao bootloader, sve radi bez greške, uključujući i ažuriranje.

72905ed3b529f747ec2e02905118803c.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ima li app twin i private space u 336?

Kako ste otkljucali bootloader ja nikako ne uspevam?

Ja imam RC2 pa reko ako ima na tom 336 sve full da ubacim njega
9506432fa7577290bdd4518a8823b02b.jpg

Ma ja sam to sad naso na jednom sajtu. Nisam jos nista probao

Ma sačekati ispeglan ota update, nema žurbe. Neki jos koriste i kitkat a mi taj luksuz od 6.0 :D a za mesec dana nougat.

Ma sačekati ispeglan ota update, nema žurbe. Neki jos koriste i kitkat a mi taj luksuz od 6.0 :D a za mesec dana nougat.

Slazem se

Ja bi odradio betu nego smor sto iz Huaweia kazu ako otkljcas bootloader garancija ode u krasni.

Pa to da ali kad sam ga vec otkljucao onda daj da se drlja malo :) Na RC2 radi sve...ima I call recorder umesto kalendara pri pozivu,app twin,private space,duble tap to wake,draw...bas su ga isperdasili :) Jos OTG podrska da iskoci I sve full :)

Pa to da ali kad sam ga vec otkljucao onda daj da se drlja malo :) Na RC2 radi sve...ima I call recorder umesto kalendara pri pozivu,app twin,private space,duble tap to wake,draw...bas su ga isperdasili :) Jos OTG podrska da iskoci I sve full :)

Svi cekamo tu otg:)

Ma skinuo ja I ovo ali nece opet
8e5a9d9b0dce006d65966af9e2fcb7b0.jpg

Meni je sam zakljucao bootloader kad sam sa mm isao na nougat ali mi je u build,number pisalo nesto NDR900 test keys koliko se secam pa sam ga opet otkljucao I ubacio twrp I posto me je to nerviralo :)

Sad koristim taj RC 2 I super radi,lepo je optimizovan,nema nikakvih bagova

Nazad
Vrh Dno