Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

da li je moguce da se vrati build sa b161 na b160? radio neko to?
uglavnom na taj 161 ne radi skoro 30% aplikacija...neke od njih probao da instaliram ponovo i ista prica
moze neko link neki da stavi gde ima spisak tih verzija za download
ne znam da li ima veze sto sam odradio update sa verzije VNS-L31ITAC555B160 na VNS-L31C900B161

Poslednja izmena:
Svratio sam do dva servisa. U prvom gde sam kupio sadasnji telefon,ima p9l za 220e i to 3gb verzija. Silikon i staklo po 500din. U drugom servisu,na akciji za 230e,isto 3gb i dobijas silikon i staklo. Sto mu na kraju,dodje sve na isto.

Ne mora ponovo da se poteze tema o garanciji :D

Ako je razilka 10e izmedju 2 i 3 gb sto da ne. Znaci 1gb ko ima. Meni licno nije presudno jer mi 2gb radi sve sto meni treba,a i ubuducem periodu verovatno naredne 2 3god. Ne igram telefonom igrice mator sam za to :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

da li je moguce da se vrati build sa b161 na b160? radio neko to?
uglavnom na taj 161 ne radi skoro 30% aplikacija...neke od njih probao da instaliram ponovo i ista prica
moze neko link neki da stavi gde ima spisak tih verzija za download
ne znam da li ima veze sto sam odradio update sa verzije VNS-L31ITAC555B160 na VNS-L31C900B161
Mislim da za downgrade moraš ići preko TWRP. Znači otključavanje bootloader-a, flešovanje TWRP, pa onda preko njega flešneš ROM, ali nisam 100% siguran. Oko toga već nisam čačkao. :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Ako je razilka 10e izmedju 2 i 3 gb sto da ne. Znaci 1gb ko ima. Meni licno nije presudno jer mi 2gb radi sve sto meni treba,a i ubuducem periodu verovatno naredne 2 3god. Ne igram telefonom igrice mator sam za to :)

Ima vec izbora sa kakvim zelis garancijama za 200e/2GB. Tako da razlika je 30e. Sto nije malo. Licno bi isao na 3GB sigurno, ali za takvu razliku vec ne mislim da je obavezno za sve.
Imajte na umu da ce 3GB biti lakse prodati za bolju cenu kasnije, bas zbog toga.

Postoji li neka mogucnost ili neki Hueawei punjac s kojim bi se brze punio telefon?Smara me ovih 3 i po/4 sata.

A sto moras do 100% da napunis? 50% na ovom telefonu je kao 100% na vecini drugih..

Sent from TT

Ne jervje telefon ogranicen na 1A

Mislim da za downgrade moraš ići preko TWRP. Znači otključavanje bootloader-a, flešovanje TWRP, pa onda preko njega flešneš ROM, ali nisam 100% siguran. Oko toga već nisam čačkao. :)
uspeo da redovnim putem vratim na verziju L31ITAC555B160 sad koliko vidim radi sve ono sto nije...nije mi jasno...mozda ta verzija c900b161 sto sam skinuo ima neki problem ili jednostavno ne moze da se odradi na ovu italijansku verziju :)

uspeo da redovnim putem vratim na verziju L31ITAC555B160 sad koliko vidim radi sve ono sto nije...nije mi jasno...mozda ta verzija c900b161 sto sam skinuo ima neki problem ili jednostavno ne moze da se odradi na ovu italijansku verziju :)
O pa dobro je. Znam da je za neko vraćanje trebao TWRP, ali nisam siguran za šta sam tačno čitao. :) Bitno da radi sad i ne diraj ništa do Nougata. :D

O pa dobro je. Znam da je za neko vraćanje trebao TWRP, ali nisam siguran za šta sam tačno čitao. :) Bitno da radi sad i ne diraj ništa do Nougata. :D
a tako me nervira onaj logo 3.it pri ukljucivanju :D i te njihove bezvezne sistemske aplikacije

Svaka aplikacija se moze disable-ovati u opcijama.

Citali su ljudi dovoljno iskustva ovde na forumu. Shvatice sami koliko si ih "dobro savetovao", nemam potrebe dalje da pricam ista. Sve si "rekao".

Ajde sada nazad na temu, 3GB vs. 2GB :)

Koga inace zanima, a nije drugde video, moje licno iskustvo sa telefonima iz VIPa (ja sam ih prodao): 5 aparata sam prodao (nisu moji, neki su od komsija, pa su me zamolili da ja prodam). 3x je trebala zamena. Samo jednom nije morao vlasnik (ja, u tom slucaju) da dodje.
Zasto nisam? Jer sam dao overeno punomocje.
Nisu hteli da zamene u servisu uopste, vratili su u VIP. A VIP ne daje nikome sem vlasniku, bez galame da krse zakon na taj nacin.
Odneses licno kod servisera i uvoznika. Zasto moras u vip da nosis. Poneses racun i garanciju. Bar je tako kod comtrade-a, gde sam reklamirao neku xperiu. Imao sam samo garanciju bez fiskalnog. Mislio sam mrka kapa, ne prolazi to ali teta ukuca seriski broj tel, uze garanciju i tel bez problema na popravku. Jedini je problem ako nisi iz Bg kao ja.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Postoji li neka mogucnost ili neki Hueawei punjac s kojim bi se brze punio telefon?Smara me ovih 3 i po/4 sata.

Nope. Naručio sam od Kineza Huaweijev punjač od 2A i ne puni brže. Mada, ne znam kako vam se puni toliko dugo, meni se od nule do max napuni za oko 3h...

Odneses licno kod servisera i uvoznika. Zasto moras u vip da nosis. Poneses racun i garanciju. Bar je tako kod comtrade-a, gde sam reklamirao neku xperiu. Imao sam samo garanciju bez fiskalnog. Mislio sam mrka kapa, ne prolazi to ali teta ukuca seriski broj tel, uze garanciju i tel bez problema na popravku. Jedini je problem ako nisi iz Bg kao ja.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

CT je izuzetak. Nisu dali Samsung recimo u servisu da se zameni vec samo kod prodsvca.

Evo dve slike od danas sa P9L
nije losa kamera,b160 softver

Stigla i meni ova lepota danas u ruke. Za sada pozitivni utisci, vidim da će mi biti potrebno vremena da se naviknem na UI. Elem, da ne pišem sad sve, pošto sam se navikao na Guglovu tastaturu i nedavno ažuriranje koje ima odličnu predikciju za dva jezika, zanima me da li je neko koristi na ovom telefonu? Ja pokušavam da je namestim ali mi nešto ne ide. Kao da uopšte nema srpske latinice nego samo ćirilica, dok mi je ranije radilo zajedno latinica i engleski i odmah je umelo da prepozna koji jezik koristim i radi ispravljanje za taj jezik. A ovde imam samo jednu opciju za srpski.
Ni ova sistemska tastatura nije loša, ali mi daleko lepše izgleda Guglova, a i navikao sam se. Evo sad kucam sa default tastaturom i posle svake druge treće reći kucam tačku. Ali lepo radi dvojezicna produkcija i ispravljanje.

Ja isto nisam mogao namestiti SR latinicu. Ubacim je kao custom keyboard, ali mi se ne pojavljuje među jezicima. Svakako, baš sam se navikao na Huawei tastaturu. :)

Odlicna je Havaji tastatura.

Sony Z5 black

Ja isto nisam mogao namestiti SR latinicu. Ubacim je kao custom keyboard, ali mi se ne pojavljuje među jezicima. Svakako, baš sam se navikao na Huawei tastaturu. :)

Ni ja nisam uspeo da namestim SR latinicu na Google tastaturi pa sam je zamočao i vratio se na defaultnu. Nije naročito lepa ali dobro radi posao, ionako ne koristim T9...

Ja sam stavio hrvatsku jer mi ponekad treba da otkucam parkiranje sa š i č, isto koristim google tastaturu jer mi je lepsa od ove druge :D

Na kom si bildu? Ja sam ih dobio tek kad sam se apdejtovao na B131 (ili B150, ne sećam se tačno). :)

Isto sam i ja to uradio, ubacio hrvatski i radi dvojezicna predikcija, ali mi onda ubacuje njihove reči što mi svakako ne treba. :D A vidim da ova default nema moji, ili ja ne mogu da nadjem?

Na kom si bildu? Ja sam ih dobio tek kad sam se apdejtovao na B131 (ili B150, ne sećam se tačno). :)

Ako je ovo pitanje za mene, na b161 sam. Dobio sam update za b160 pri prvom paljenju, brzo posle b161.

Ako je ovo pitanje za mene, na b161 sam. Dobio sam update za b160 pri prvom paljenju, brzo posle b161.

Ne, marrecar je pitao za emoji na Huawei tastaturi pa sam njemu uputio. Ne znam šta sw istripovao forum pa je moj post završio iznad njegovog. :d

Poslednja izmena:
Nije forum nista pogresio, ja sam u medjuvremenu obrisao poruku pa sam ponovo poslao. :D
B131? Ako je to sto treba da gledam? Trazio sam azuriranje ali kaze da nema, Marshmallow 6.0.
I jos jedno pitanje, nije valjda da nema Equalizer?

Nema eq.Kakve veze ima,imas na prodavnici milion dobrih plejera.

Huawei P9 lite white

Vrh Dno