Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja flesovah ovu betu, nisam radio factory reset pa su mi ostale sve aplikacije i podešavanja, za sad nisam našao neki bug.

Ovako na prvu loptu po meni dosta lepše izgleda ovaj novi emui, lepo radi nema kočenja i slično, kamera je malo brza primeti se kad se slika sa uključenim hdr.

Videcu još sutra kad ga još malo istestiram, ako vas nešto interesuje pitajte.

Kako barata ram memorijom?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sto se tice ram memorije, tu je negde kao na M možda je malo bolje stanje.
Nešto što sam primetio je da je recent meni fluidniji, na M mi se dešavalo da kad udjem u recent meni on ne prikaže sve aplikacije istog momenta, sad toga nema i prelazak iz aplikacije u aplikaciju je brži.

Sve radi ok? Data konekcija,gprs wifi?

Da sve radi, do sad nisam primetio neki problem. Kamera je dobila i 3d panoramu, i može se menjati raspored modova za slikanje i snimanje, nisam primetio da je to bilo na M.

Odlicno hvala. Cim uhvatim vreme probacu ovih dana

Ako nastavi ovako da radi ja ostajem na ovoj beti do zvanične verzije.
Ako bude nekih bugova javljam.

Zdravo drugari,

Samo da javim da se i ja od danas pridruzujem klubu, s tim sto sam uzeo verziju sa 3 GB RAMa. :)

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Pitanje za poznavaoce ovog modela: Da li mogu istovremeno i 2 SIM kartice (Dual SIM) i SD memorijska kartica, ili je ono hibridno rešenje (ili/ili)...?

Ima ono rešenje da skineš čip sa SIM kartice i zalepiš ga na SD karticu. :d :d :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Ima ono rešenje da skineš čip sa SIM kartice i zalepiš ga na SD karticu. :d :d :d

2x tako i dobijes 2 kartice i 2 sd kartice : )

Ahahahaha! Neee... :D

Jel koristite neke aplikacije ili vidzete za vreme, ovaj fabrički accuweather mi je žešće ******, treba GPS da osveži vreme a i previše traje dok osveži.

Jel koristite neke aplikacije ili vidzete za vreme, ovaj fabrički accuweather mi je žešće ******, treba GPS da osveži vreme a i previše traje dok osveži.

Odakle ti da treba GPS za fabrički? Ja držim fabrički i isključen gps i normalno radi update vremena

Radi bez gps. Radi samo na data ili wifi.

Zdravo drugari,

Samo da javim da se i ja od danas pridruzujem klubu, s tim sto sam uzeo verziju sa 3 GB RAMa. :)

Kako ti barata sa aplikacijama, jel kesira ili je ko na 2gb memorije? Tu je skoro svaku aplikaciju otvarao ponovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Gde se bese podesava zakljucavanje aplikacija otiskom? Zakljucao sam neke aplikacija sad bih jos neke i ko za qrac ne mogu da nadjem opciju

EDIT: Nasao

The dead have highways

Poslednja izmena:
Moze li da se ugasi slide to unlock, da kad otključam na dugme da mi odmah izbaci da ukucam pin?

Moze li da se ugasi slide to unlock, da kad otključam na dugme da mi odmah izbaci da ukucam pin?
Settings > Screen lock & password > Use password lock only

Gde je to Use password lock only, Evo kako je kod mene

ee6440ea168dd82ef72f787193baec72.jpg

I evo možda prvog buga ako je uopšte bug, kad uhvatim screenshot ekrana, sačuva ga ali ga ne ostavi u notifikaciji.

Jel ovo stvarno može il se zezaš samo? Ako može ja bih stvarno ovo uradio, al ne bi da zeznem sim ili sd bezveze.

NEM-L21

Skroz su izmenili, valjda ce ubaciti u finalnoj verziji.

Nije los ni ovaj multiwindow, lepo radi.

Kako ti barata sa aplikacijama, jel kesira ili je ko na 2gb memorije? Tu je skoro svaku aplikaciju otvarao ponovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Otvara ti ponove samo aplikacije koje nisi zastitio u menadzeru baterije. Ako ih "zakljucas" da ih posle gasenja ekrana ne ugasi skroz ne pale se ponovo nakon sledeceg otkljucavanja, ali ti tako trosi vise baterije. Makar je meni tako bilo na P8 Lite 2 GB i tako bi treball da bude i ovde bez obzira na velicinu RAM memorije.

Ispravute me ako gresim.

Otvara ti ponove samo aplikacije koje nisi zastitio u menadzeru baterije. Ako ih "zakljucas" da ih posle gasenja ekrana ne ugasi skroz ne pale se ponovo nakon sledeceg otkljucavanja, ali ti tako trosi vise baterije. Makar je meni tako bilo na P8 Lite 2 GB i tako bi treball da bude i ovde bez obzira na velicinu RAM memorije.

Ispravute me ako gresim.

Ovo je tačno samo donekle. Ima tih aplikacija kao facebook i još po koja koja troši bateriju ali dosta ti troši i ponovno pokretanje aplikacija. Bolje je da sedi u pozadini nego da je stalno pališ i da se gasi.

Da li neko zna kako da se namesti da odredjenog datuma resetuje kaunter za data trafic ?

Vrh Dno