Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Da li će biti bete za p9 lite?

[YOUTUBE]skGLAC-75cs[/YOUTUBE]

Da li je neko instalirao Google launcher... Da li se na ikonicama pojavljuju notifikacije (bedževi), ja nisam uspeo da namestim :(

Ne može na Google launcher-u, mora dodatna app za to.

via tt

896d2ead3590e0f4dc03b057d28c5f68.jpg

Kod mene radi na data

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sad probao, pa nece...Vec par dana. A radilo mi je. MTS mreza sam, mada mislim da nema to veze. Sve u podesavanjima sam proverio, mada nista nije ni dirano, sve je kako bi trebalo... Stalno izbacuje da ne moze refresh... Hvala na odgovoru svakako :)

Utisci za sad, teska zverina od telefona, ili je samo shok posle 550.

Sve se desava instant osim par aplikacija (twitter pokaze splash page na sekund dva, FB..)

Sa Nova launcherom mi je ostala najkorisnija fora sa EMUI-a, swipe sa leva na desno na navigation baru smanjuje ekran, kao i sto je ostao njegov notification centar koji izgleda sjajno.
Ima LED diodice, kao prvi put da ih vidim, toliko sam se obradovao.

Skoro pa savrsen telefon za sad, samo sto mi mnogo nedostaje Glance screen sa windowsa, ili neki slican fazon, da kad izvadim iz dzepa ili kad ga podignem, da pokaze barem sat. Double tap bi bio isto jako pozeljan. Sa tim stvarima, savrsenstvo.

Inace za malo da uzmem Moto G4, sat vremena pre kupovine odem na Amazon slucajno i vidim gomilu negativnih utisaka, do tad sam bio ubedjen da P9l u radnjama nema ispod 320e (hvala Mobilnom svetu), ali google search spasio, nasao nekoliko radnji koje su imale za 100e jeftinije.. Posle nije bilo mozganja, Moto G4 je bio 205.. a ovaj 220. Plus kao bonus verzija od 3gb.

Poslednja izmena:
Sta se desi kad neko posle 4 godine pobegne iz win tamnice aka #biceklanjakonkurencijeza2-3godinenikadviselagdroid!!

uploadfromtaptalk1480176133863.jpg

:)

Sent from my D6503

U kojoj je to temi napisano? Ocu da vidim harakiri windows fenova [emoji24]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nije tema, pp :)

Sent from my D6503

Oh ja gledam tosa i enemoon nisu dobili nervni slom u win temi, pa zato gledam gde je to napisao. Mozda i bolje za njihovo zdravlje da ne iznosi takve cinjenice.

Sad probao, pa nece...Vec par dana. A radilo mi je. MTS mreza sam, mada mislim da nema to veze. Sve u podesavanjima sam proverio, mada nista nije ni dirano, sve je kako bi trebalo... Stalno izbacuje da ne moze refresh... Hvala na odgovoru svakako :)

Evo probao prvo da ocistim i kes i data, radi ali kratko. Izadjem iz app i ponovo udjem, on nece da ucitava. Probam da je obrisem, pa ponovo instaliram... Sve isto, radi u trenutku, pa prestane. Na netu svi pominju sve sto sam uradio, samo sto meni ne pomaze za resenje...

Meni ume nekada na mts-u instagram da se vuce, ili nece klipove i slike da ucita

Nije to samo na mtsu, to je i na telenoru. Verujem da je do njih.

A mozda je do same aplikacije

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Za 220e ne daju fiskalni sigurno, a garanciju mozda na papiru.

Znam da pitam nemoguce, da li neko koristi bez ikakve maske? Zanima me da li se lako grebe ovaj stakleni deo kod kamere posle nekog vremena..

Sent from P9L

Imam p8lite i rekli su da je samo socivo na kameri od safira. Verovatno je socivo od istog stakla, ostatak ne znam

Znam da pitam nemoguce, da li neko koristi bez ikakve maske? Zanima me da li se lako grebe ovaj stakleni deo kod kamere posle nekog vremena..

Sent from P9L
Crna plastika oko kamere se grebe lako.

Sent from my D6503 using Tapatalk

A ipak je to plastika, hvala. Jos kad bi nasao neku masku koja totalno ne izmeni dizajn telefona.

Sent from P9L

Stavi neku najgoru kao cela Srbija i cepaj :D.

Ja uvek nosim go telefon i pomirio sam se... šta bude, biće.

Mada mi dobro ide, nisam od onih kojima ispadaju takve stvari.

Te sitne ogrebotine bez zaštite ne možeš nikako da sprečiš, ja mislim.

Stavi neku najgoru kao cela Srbija i cepaj :D.

Ja uvek nosim go telefon i pomirio sam se... šta bude, biće.

Mada mi dobro ide, nisam od onih kojima ispadaju takve stvari.

Te sitne ogrebotine bez zaštite ne možeš nikako da sprečiš, ja mislim.
Prljavo zutu 'providnu' 4 mm debelu? :D

@djilkosh

Mnjah, onako.. Kad bi bila neka providna nalepnica samo za taj deo. Sve ostalo deluje izdrzljivo.

Sent from P9L

@ Boris

Uzmi neki Nillkin "za svadbe i vikende", 6,7€ i to je to.

Npr moj fon je daleko podlozniji grebanju jer ima stakleni panel pozadi pa je opet i posle 15 meseci kuciste generalno skoro kao novo, 9.5/10 stanje a ~70% vremena fon je van style covera/silikona koje koristim samo za svadbe, outdoor i sl. I naravno pazim samo da ne zavrsi u dzepu sa kljucevima, metalnim novcem itd.

Evo nekoliko linkova za P9l pa proceni:

https://m.pt.aliexpress.com/item/32...936990-06599-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay

https://m.pt.aliexpress.com/item/32...936990-06599-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay

http://www.mobilefun.co.uk/official-huawei-p9-lite-transparent-cover-clear-p61432.htm
http://www.mobilefun.co.uk/spigen-liquid-crystal-huawei-p9-lite-case-clear-p60312.htm
http://www.mobilefun.co.uk/spigen-rugged-armor-huawei-p9-lite-tough-case-black-p60310.htm

Kod nas ces na KP i u prodavnicama najlakse naci Nillkin.

Sent from my D6503

Ja još uvek furam onaj teracell slim skin od 500 din. Skroz providan - bio nekad. :D
Sad je već požuteo k'o da je pušio 2 pakle najgore krdže dnevno. :d

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Ja sam stavio kaljeno staklo i uzeo futrolu na preklop, bez futrole svaki telefon koji sam imao je zavrsio bez ekrana, a prosli (L735) koji je bio u futroli je bio izgreban na vise mesta, na ovaj je zato morala ici full kombinacija :D

Tercell motomo kod mene

Zna li neko slucajno postoji li neka radnja koja bi mogla da napravi nalepnicu, kao screen protector, da izmeri ovaj crni deo iza gde je kamera i da napravi lepu custom zastitu?

Jedino da kupis neku dobru foliju pa da sam iseces po sablonu.

Sent from my D6503

Nazad
Vrh Dno