Dobar je fabricki, samo se meni nije svidjalo sto ima gomila aplikacija na home screen-u.Ja sam se super navikao i na fabricki
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Koristi li neko neki custom rom? Interesuje me jel moguće vratiti na fabričko stanje posle otključavanja bootloader-a?
Super to me je zanimalo, ako ne daj Boze zatreba.Nisam koristio custom rom ali sam otključao bootloader, instalirao twrp i rootovao tel.
Samo sam flešnuo stock rom i sve se samo pozaključavalo i vratilo na staro.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Sa notifikacijama zaista nemam problema, ali npr. Zooper widget sam morao da u podešavanjima za bateriju namestim da ga ne gasi jer mi radi neko vreme i onda prestane da se rifrešuje.Jel moze neko da baci neke realne i iskrene prednosti i mane.
Ima li nesto bas lose, vidim neko je pominjao problem sa notifikacijama i da je zbog toga prodao telefon, ako moze malo detaljnije pojasnjenje tog problema?
Lomim se da se vratim na Android sa Windowsa.. a ovaj model mi deluje kao idealan sto se svega tice (cena, dizajn..)
(facebook, fb page manager, messenger, 3x twitter, 2x instagram, g+, vk, flickr, tapatalk...)
Upravo. Napisao sam svoje iskustvo, ali sam se odmah i ogradio kojim načinom koristim telefon.Pa vidiš šta on sve ima. Uguši čovek telefon.
S obzirom na zahtevnost tih app, hw i Huawei skin moze da se ocekuje usporenje P9l.Pa vidiš šta on sve ima. Uguši čovek telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari