Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

P@ n3 zn@m z@ r3kl@m@c1ju, @l1 tv0j@ p3t1c@ um35t0 lj m3 1zludjuj3
Meni je još davno administracija skrenula pažnju na pisanje sh umesto š, a ovo sa 5-icom ne znam kako tolerišu. :D

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Zadnja verzija je 151 bar kod mene na VIPu. I kod mene je Bulid nuber VNS-L21C432B151

Poslednja izmena:
Jos se dvoumim da li da spustim update,mrzi me posle da svaki put kako sam ukacio to radim pesaka i proveravam dali je izasao novi update.

Ja odradio pa kako bude. Proveravacu kad kad dali ima update. A 7.0 ne verujem da ce bas brzo da stigne ako stigne

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Stici ce 7. Samo je pitanje kada. Najavljen je za ovaj tel.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Stici ce Nugat sigurno. Meni samo cimanje to proveravanje pesaka

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Napravio sam da radi sa dve kartice ali me je posle toga, a i posle azuriranje pitalo za neki pin da otkljucam memoriju? Uneo sifru za otkljucavanje i kaze da nije ta i telefon uradio faktori reset? Hoce li ovako posle svakog azuriranje ili ne? Koji je to pin za otkljucavanje memorije telefona?

Poslednja izmena:
Da li ste vi iz Vip-a dobili automatski update ili ste ga skidali sa drugih sajtova posto je meni i dalje B131 i redovno proveravam ali nista

Da li ste vi iz Vip-a dobili automatski update ili ste ga skidali sa drugih sajtova posto je meni i dalje B131 i redovno proveravam ali nista

Meni nije stizao B151 pa sam ručno apdejtovao na B161. Ne znam da li zbog toga što mi je u oznaci stajalo C66 umesto C432...

Da li neko ima verziju sa 3gb?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da.

Jel moguc rolbek na stariju verziju ako mi ne radi B161 kako treba?

Stiglo telefonce iz vipa, pa da se prikljucim diskusiji :)
Lepo izgleda ovaj tapatalk, dolazim sa lumie 735 gde je bio mTalk koji je igracka za tt.

Meni posle 640ke (sa W10m) k'o iz juga u avion da sam seo. :d

Ne podcenjujte lumie. Imao sam i ja 735 koja je bila u pocetku avion lovac za androide. Polaku su je vremenom pretvorili u putnicki avion. Softver moze da unapredi mobilni takodje i da ga unazadi.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Zato sam i napisa u zagradi da je sa W10m. ;)

Stavio sam neko kaljeno staklo ovde kod nas u radnjama u Nisu, 400 din, i javile su mi se 2 tacke na dnu prednjeg dela telefona(ne na ekranu).
Kad sam se vratio covek mi je rekao da je sa svakim p9 lite-om sa kojim je radio, a kaze da ih je bilo vise, ima taj problem da tu staklo ne moze da se zalepi.
Takodje mi je ponudio da mi zameni staklo za novo staklo ili foliju i rekao da bi sa drugim staklom bilo isto.

Meni ovo ne smeta jer se vidi samo kada se tel ne koristi ili kad je bas okrenut prema nekom jakom svetlu.
Pitanje je sada, da li ce ovo smetati telefonu na neki nacin, mene najvise brine kondenzacija da se ne javlja tu ili tako nesto, estetski je potpuno nebitno.
Zahvaljujem unapred na odgovoru/ma.

Ja sam gledao klip gdebjeb2min bio u vodi :)

Uradio sam update na 151 sa 131 (VIP)... ništ ne primećujem :D Isto radi sve, glatko i brzo kao i do sada... sačekaću malo pa ću da stavim 161 da vidim dal će se nešto promeni. Što se tiče folije za staklo, ja imam fabričku i nema nikakvih klobuka, tačaka ili neravnina u tom delu.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ne folija, nego staklo zastitno pravi problem.

Stavio sam neko kaljeno staklo ovde kod nas u radnjama u Nisu, 400 din, i javile su mi se 2 tacke na dnu prednjeg dela telefona(ne na ekranu).
Kad sam se vratio covek mi je rekao da je sa svakim p9 lite-om sa kojim je radio, a kaze da ih je bilo vise, ima taj problem da tu staklo ne moze da se zalepi.
Takodje mi je ponudio da mi zameni staklo za novo staklo ili foliju i rekao da bi sa drugim staklom bilo isto.

Meni ovo ne smeta jer se vidi samo kada se tel ne koristi ili kad je bas okrenut prema nekom jakom svetlu.
Pitanje je sada, da li ce ovo smetati telefonu na neki nacin, mene najvise brine kondenzacija da se ne javlja tu ili tako nesto, estetski je potpuno nebitno.
Zahvaljujem unapred na odgovoru/ma.

To se desava zbog huawei logoa.

07455330ae965125d6d4726c0b23d7b4.jpg

poz,

da li uzeti honor 5x ili ovaj fon ?

zanima me iskustvo nekoga ko je koristio oba fona.

Nazad
Vrh Dno