Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Gotovo
4723829eac7b42a6d82acd00664bd41b.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

I kako vam sljaka sad tel, ima li neke razlike? Ja ga mozda uzmem opet ako srede u 7.0 notifikacije.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Meni se cini da radi brze tel.

Poslednja izmena:
Zaboravljaš da se tako dobija i 2k display i 4400 mAh baterija.

via tt

I tako, skinuo sta treba pustio da se update-uje i sad radi savrseno :) Vrti mi Huawei logo i nece dalje :)

G4 crkava kao lud. Idi u temu o G4 i procitaj malo. Ima problem sa plocom. Ali ako imas garanciju i fiskalni uz taj G4 onda mislim da nebi trebalo da te brine crkavanje. U svakom slucaju ****lji G4.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Hvala druže,procitao sam i odustao od g4,uzeću note4,ili s6, videću kolko ću morati da doplatim.

Da li je 20 min isuvise dugo...

Resio.

Izgleda da sam flesovao drugi frm. Skinuo ovaj veliki ponovo na komp. Prebacio na sd karticu i flesovao ponovo i sve je ok.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

09d2e6b1262bc0ee423af71f01204279.jpg

Završeno.
Možda glupo pitanje, šta raditi sa folderom dload posle update-a, sme li da se obriše.

P9 Lite

Poslednja izmena:
Radi brže, otključavanje otiskom brže reaguje jer mi je u poslednje vreme sporije otključavao verovatno zbog raznog šljama koji usporava telefon, radi glatko, za ostalo videćemo...

P9 Lite

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju kako da radim pretragu istorije poziva a da ne moram da idem na ono Favorite pa Frequent call. Ako sam jasan? Npr Call i kada otvori prozor nemam Search u Dialleru ... blah blah. Prost Search u Call logu

Jeste li primetili kad se pritiska dugme sa strane za podešavanje jačine kako drugačije sada zvuči, konačno su to promenili.

P9 Lite

Videh u jednoj prodavnici u Čačku ovaj telefon za 27000 a 3gb verzija je u pitanju. Skroz je ok cena, zar ne?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Izgleda da su poboljsali zvuk u toku razgovora. Lepse i glasnije se cuje ,a da nije na maksimu pojacano.

Jel i kod drugih tako? I meni se cini da je malo tisi u slusalic spram nekih koje sam imao pa morao da utisavam skoro do pola.

Da li iko ima nekih problema sa B161 koji ste ubacili ručno? Pitam zbog area koda koji nije isti - C66 na Vipu, C432 na apdejtu, što bi bila verzija za neku od evropskih zema5a. Zadnja verzija za C66 je B131.

Da li iko ima nekih problema sa B161 koji ste ubacili ručno? Pitam zbog area koda koji nije isti - C66 na Vipu, C432 na apdejtu, što bi bila verzija za neku od evropskih zema5a. Zadnja verzija za C66 je B131.
Ja za sad nemam nikakvih problema

Mislim da nebi trebalo da bude nikakvih problema zbog toga.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jedino ti prijavi da si na globalu (C900) i više nemaš OTA već ćeš morati ručno da radiš apdejt svaki put. Ja sam još sa onim prvim što sam ručno flešnuo prebačen na global i nikakve probleme nisam imao. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Jedino ti prijavi da si na globalu (C900) i više nemaš OTA već ćeš morati ručno da radiš apdejt svaki put. Ja sam još sa onim prvim što sam ručno flešnuo prebačen na global i nikakve probleme nisam imao. :)

Svaki put rucno azuriranje?

@Djolepn, yep. :)

Moguće je da će praviti problem prilikom eventualne reklamacije zbog različitog koda...ko zna...

Vrh Dno