:dSeems Faster™
I tako, skinuo sta treba pustio da se update-uje i sad radi savrsenoVrti mi Huawei logo i nece dalje
![]()
G4 crkava kao lud. Idi u temu o G4 i procitaj malo. Ima problem sa plocom. Ali ako imas garanciju i fiskalni uz taj G4 onda mislim da nebi trebalo da te brine crkavanje. U svakom slucaju ****lji G4.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Da li je 20 min isuvise dugo...
Izgleda da su poboljsali zvuk u toku razgovora. Lepse i glasnije se cuje ,a da nije na maksimu pojacano.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Jeste tisi o odnusa na neke druge modele. Ali mislim da se sad bolje cuje.Jel i kod drugih tako? I meni se cini da je malo tisi u slusalic spram nekih koje sam imao pa morao da utisavam skoro do pola.
Ja za sad nemam nikakvih problemaDa li iko ima nekih problema sa B161 koji ste ubacili ručno? Pitam zbog area koda koji nije isti - C66 na Vipu, C432 na apdejtu, što bi bila verzija za neku od evropskih zema5a. Zadnja verzija za C66 je B131.
Jedino ti prijavi da si na globalu (C900) i više nemaš OTA već ćeš morati ručno da radiš apdejt svaki put. Ja sam još sa onim prvim što sam ručno flešnuo prebačen na global i nikakve probleme nisam imao.Da li iko ima nekih problema sa B161 koji ste ubacili ručno? Pitam zbog area koda koji nije isti - C66 na Vipu, C432 na apdejtu, što bi bila verzija za neku od evropskih zema5a. Zadnja verzija za C66 je B131.
Svaki put rucno azuriranje?Jedino ti prijavi da si na globalu (C900) i više nemaš OTA već ćeš morati ručno da radiš apdejt svaki put. Ja sam još sa onim prvim što sam ručno flešnuo prebačen na global i nikakve probleme nisam imao.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Jedino ti prijavi da si na globalu (C900) i više nemaš OTA već ćeš morati ručno da radiš apdejt svaki put. Ja sam još sa onim prvim što sam ručno flešnuo prebačen na global i nikakve probleme nisam imao.![]()
P@ n3 zn@m z@ r3kl@m@c1ju, @l1 tv0j@ p3t1c@ um35t0 lj m3 1zludjuj3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari