Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ima sve objasnjeno u prvom postu..

Jel prešao neko na b381?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

I meni je izbacilo gresku, nakon sto je uspješno verifikovan update kad je pocela instalacija pojavilo se failed to initialize update package, download again.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Kontam da treba onaj manji zato sto smo vec na nugatu pa to je samo zakrpa,taj veci je ako neko hoce full da skine...skidam taj manji pa javim ako uspe

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

^Bice da je to, i meni je sumnjivo bilo da je opet 1.95GB update.

Pisi kad stignes :D

Fail,hmm...sad sam pustio manji 381 posto na 380 na oba fail pa sad vuce,ima vise peceva u tom manjem apdejtu :)

Ja skidam preko proxija b381 full

Ljudi kako da otkljucam bootloader, sve sam lepo kliknuo, Y, Y, Y.. i onda kad mi izbaci na telefon poruku Belo za Yes i crvenim svlovima za No i sipod malo katanac, sta da radim?

hmm...meni izbacio fon sada sam, b371... Vip... c432 verzija

I da li raditi posle upd na b371 factory reset?

Poslednja izmena:
B381 preko FF proxi neće da prodje onaj od 1,9. Možda moze ako se.odradi rolbek na MM

A što lepo k'o ljudi ne sačekate dan-dva da vam stigne zvanična notifikacija za OTA, nego se j_bavate sa proksijima i hakujete fon koji sasvim lepo radi i sada?:)

Zabavnije je ovako :D

Ne ovo definitivno ne radi ovako, necu ove inkrementalne male fajlice da ubacujem. FULL OTA 381 ne prolazi.

Odradio preko FF i proxy apgrejd sa VNS-L21C432B381 OTA-MF 292 MB

Za sada sve normalno radi.

Iskljucim telefon. Drzim Volume Up i Power dugme u isto vreme dok se ne pojavi Huawei logo i onda pustim, ali ne ode u recovery vec mi pise your device is unlocked and cant be trusted, to pise gore a dole mi stoji your devise is booting now...
ali ista se ne desava. U cemu gresim?

Kao sto pise u Firmware finderu: Improves system performance and stability for smoother operations and integrates google security patches.

Kod mene je ubagovalo.

Kad je doslo do 100% za 300~MB update, prebacilo se na 50% i pisalo da treba da skine 600MB.
Takodje je bio neki network error, tek posle restarta i gasenja Proxyja je uspeo da skine svih 600.

Prosao Authentication, restartovao ze da uradi update, dosao do 50% i pukao. Pisalo Update package doesnt exist(lepo me nasmejalo :D :D) i rebootovao.

Kad se podigao sistem, verzija B381.. Show program :D

Sve aplikacije su tu, sistemske i moje. Nista nije obrisao. Sve radi.
http://cloud.tapatalk.com/s/58f9fd6913898/Screenshot_20170421-143822.png?

Poslednja izmena:
Pa koju si skidao,manju ili veću.

Skidao sam 292MB sa FF-a(u Updateru pisalo nesto preko 300MB) ali se pred kraj skidanja preobrazilo u 612MB.

Meni je skinuo 310 kao sto je pisao sad se resetovao i podize update. Na kom si B bio b371?

Raspakovao sam i prebacio sve iz update.zip-a koji je NeMy011 okacio u upustvu, u dload folder koji sam napravio u internoj memoriji. Ugasim telefon, drzim sva tri dugmeta, pojavi se Huawei logo, zatim i EMUI update krug, izvreti do 5% i kaze mi Failed, a ispod toga update package does not exist, i nudi mi dole samo reboot system now, sta da radim?

Vi sto ste stavili Nugat, jel vam se vrati prostor posle instalacije? Imam 2gb slobodno na telefonu, hocu li imati 2 opet posle, ili ce mi sve to popuniti? U tom slucaju ne bih ni stavljao, bukvalno nemam koju aplikaciju vise da obrisem a da mi ne treba..

Meni je skinuo 310 kao sto je pisao sad se resetovao i podize update. Na kom si B bio b371?
Bio sam na B371 skinut preko FF-a, taj je bio FULL-OTA 1.94GB, ovaj poslednji, B381, je bio 292MB u FF-u, u Updateru malo preko 300 i na kraju je mutirao u 600MB, jedva sam ga naterao da skine svih 600, posle za vreme update-a pukao na 50%, pisalo update files dont exist, rebootovao i podigo se B381 verzija..

Meni je klasika skinuo 300 reset i b381

Klasičan update preko FF manji C432B381 OTA-MF 292Mb.
@ivanbass1 tebi je najverovatnije dvaput instalirao,baš sam proveravao,skinuo je update.zip u HWFF i U HwOUC foldere.
Screenshot_20170421-151032.png

Nazad
Vrh Dno