Šta je novo?

Huawei P8 Lite ili Huawei Ascend G7

pavel

Poštovan
Učlanjen(a)
07.08.2015
Poena
51
Pozdrav,
U telenorovu ponudu su uvrstena ova fona, pa mozete li mi preporuciti koji da uzmem izmedju ova 2 i zbog cega?
Hvala unapred

Boga mi,mala dilema mora postojati.
Ali bi ja pre uzeo P8...,na strani G7 je samo veci ekran i jaca baterija.
Na strani P8 je manja cena,noviji android,jaci procesor,tako da sve u svemu oprostio bi mu slabu bateriju,vadi ga manja cena i sve ostalo sto ima u prednosti.

Postovani, uzeo sam p8 lite u Telenoru i mogu vam reci da je telefon izuzetan, jedina je zamerka na bateriju, odnosno skoro pola baterije mi ode na mobilni radio (mislim da je to mobilni signal), da li neko zna u cemu je problem?uploadfromtaptalk1439365590767.png

Ovo je bas veliki problem, ne izdrzi mi baterija ni 2h rada ekrana, jedva sastavi do uveče a telefon je nov. Duže mi je radio stari Alcatel Idol X posle dve godine koriscenja iako je imao 2000mAh bateriju.

Mobile radio problem na Lolipopu, klasika.

kad sam ja govorio ljudima da malo smanje sa kuknjavom tipa kad ćemo dobiti lolipop i da u principu svi ti "upgrades" i "updates" samo prave stvari još gorim svi su me proglasili za borca protiv progresa :)

a sad je već krenulo novo ludilo kad ćemo dobiti android m...

Ja se troumim izmedju huawei p8 lite, Alcatel idol 3 4.7 i Samsung galaxy a3. Sta je po vasem misljenju najbolje uzeti? Meni se najvise svidja huawei, ali me brine baterija. Da li ona moze da izdrzi od recimo 7h ujutru do 10 uvece, sa nekim normalnim, standardnim koriscenjem? Koliko vama koji imate ovaj tel traje baterija?

P8 lite

kad sam ja govorio ljudima da malo smanje sa kuknjavom tipa kad ćemo dobiti lolipop i da u principu svi ti "upgrades" i "updates" samo prave stvari još gorim svi su me proglasili za borca protiv progresa :)

a sad je već krenulo novo ludilo kad ćemo dobiti android m...
Rekao je tako dobro! :p

Nazad
Vrh Dno