Šta je novo?

Huawei P8 Lite (2017)

Joj to je baš honor 8 lite za kinesko tržište... Ufff... Možda bi zamenom oeminfo i flešovanjem EU ROMa mogao da ga središ. To smo mi radili sa P9 lite. E sad kako bi to išlo za ovaj nemam pojma... al' sam od pomoći u pm. :d

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Odnecu ga danas u servis pa nek se oni zezaju sa firmware-om, kad su vec znali da mi uvale verziju za kinesko trziste.
Bolje nego da ga ja brikujem.

Pa ti kupuj opet telefon na crno... :d
Šalim se. :) Aj' pa valjda će hteti da ti ga srede. :)

Ok. Nije to toliki problem odakle je narucen nego sto nije Global Rom verovatno. Nadam se da ces sto pre da sredis.

Ok. Nije to toliki problem odakle je narucen nego sto nije Global Rom verovatno. Nadam se da ces sto pre da sredis.
Moze sigurno da se trenutna verzija pregazi sa global rom-om...

Kako vam deluje prednja kamera u odnosu na P9 Lite(za one koji su koristili isti) ? Meni dosta losije, iskreno. Mozda je i ovde problem do kineskog firmware-a [emoji2] [emoji2]

Kod Telenora stigao update na B165. Tezak je 456MB i nesto kazu kao optimizovan UI displej u mobile data setingsu ...

Kod mene je odavno B183.
Nakon azuriranja ne rade vise obavestenja, iako je podeseno da ne gasi apl. nakon gašenja ekrana. EMUI sam gasi apl. u pozadini, bez ikakve šanse da se to onemoguci.

Obavestenja za ???
Danas sam koristio Viber i normalno se ponasao.

Dobio B165 i ne znam sta je novo. EMUI i Nugat ostali na 5.0 tj 7.0 Nadam se da ce dobijati nadogradnje do kraja Nougata.

Tako je meni bilo na P9 Lite,ii na P10 lite se desavalo ljudima.I posle neko kaze da danas moze isto sve fon od 200 i od 500 eura,malo sutra...

Pa može. I na onom od 500 umeju da ne stižu notifikacije. :d

Ne treba mesati babe i zabe. To je klasicna opcija softwera i ne treba je mesati sa hardwerom. Cena telefona je prvenstveno odredjena proizvodjacem i hw.
Pisi podrsci morali bi to da otklone, jer je vazna stvar. Zbog te tvoje informacije cu preskociti update na taj B183 ako dodje. Koja revizija telefona je kod tebe, LX1 ?

Ја сам узео телефон у Tеленору и ознаке је LX1, када потражим ажурирање нуди ми верзију B165. Тренутна верзија на мом телефону је B125.
9ffb747321b9df93bdaee20f4d3c0dc6.jpg

Ја сам узео телефон у Tеленору и ознаке је LX1, када потражим ажурирање нуди ми верзију B165. Тренутна верзија на мом телефону је B125.
Meni je posle 10 dana dosao update na B165. Pojaviće ti se broj 1 na ikonicu Postavke.

Poslednja izmena od urednika:
Da li ovaj telefon ima LED notification light, kako ste zadovoljni telefonom (fluidnost, baterija, kamera)?

Da li ovaj telefon ima LED notification light, kako ste zadovoljni telefonom (fluidnost, baterija, kamera)?
Ima led. Baterija je odlicna. Neki kazu da podržava brzo punjenje, ali ja nisam imao prilike da testiram.
Sistem je dosta fluidan. Zadnja kamera dobra, prednja solidna, ali samo sa auto fokusom.
Za ovih 205 eur. sa garancijom odličan telefon.

A što se tiče kvaliteta razgovora, čitam na nekim sajtovima da se ljudi žale na zvučnik i/ili mikrofon, pa da li je to stvarno toliko zabrinjavajuće?

Uzmi Honor 8 Lite, trebalo bi da isto kostaju.

Isto koštaju kad je isti telefon. :d

A što se tiče kvaliteta razgovora, čitam na nekim sajtovima da se ljudi žale na zvučnik i/ili mikrofon, pa da li je to stvarno toliko zabrinjavajuće?
Pisu ljudi svakakve gluposti. Kod mene bez i jedne mane za ovih mesec dana.
Samo mi je ostalo da testiram još brzo punjenje.

@Aurum

Meni bez greske radi dve nedelje. Kamera u tom rangu odlična danju, nocu isto. Baterija drzi 12h i malo preko uz stalno uključen net, neki poziv, poruke, igricu. Zvučnik sasvim ok. Slušalice se ne dobijaju u pakovanju.

Uzeo sam telefon danas i na ekranu ima neka zastita, jel se to skida ili se staklo prelepi preko toga, posto koliko sam se trudio nece bas lako da se odlepi..

To je neka tvrda folija,to moze da ti bude umesto stakla, samo ga stavis u futrolu. :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Jel vredi da nalepim nju onda i preko ove? Rece mi drug da je njegov kolega tako radio

Aj da se kao autor teme upišem da se danas ponovih ovim telefončetom. :)
Ženče mi maznulo P9 lite, a dobih ovaj. :d

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Veruj mi da nisi ništa pogresio. Možda jedna od boljih kupovina za ove pare(sa garancijom od 2 godine).

Izašao je 11.340 uz NEO2 što je sasvim povoljno. Inače posle P9 lite odmah mogu da primetim koliko znači tih dodatnih 1GB RAM. :)

EDIT: I pošto videh da ima ko je opet pisao da su različiti telefoni (promaklo mi je ranije), Honor 8 lite i P8 lite 2017 su jedan isti telefon. Čist primer je što kada sam se logovao na Google nalog ovaj ga je prijavio kao Huawei P8 lite 2017.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno