Šta je novo?

Huawei P70 serija

Kako ste zadovoljni sa Pro ili Ultrom, sveukupan utisak, ukljiucujuci kameru nakon novih verzija softvera koja cesto degradira pocetni kvalitet forografija, i sa baterijom kakav je utisak, i zanima me zvuk na zvucnicima vas utisak.

Imao sam Pura 70 Pro oko 4 mjeseca. ostaje u dobrom sjećanju. Kamera u svim uvjetima vrlo dobra i pouzdana kao što se očekuje od Huaweija. Zvučnici bolji nego na trenutnom Vivu X200 pro, a baterija uredno od jutra do večeri drži. Osim nedostatka nekih Google aplikacija i podrške za 5g, sve ostalo je na vrhunskom nivou. Vrlo fluidan u radu unatoč slabijem procesoru. da je nešto slabiji vidi se tek u zahtjevnijim igrama i nekoj obradi videa. Uglavnom, ako je negdje nađem povoljno, bez problema bi opet koristio...

Gore sam napisao... Servis ne menja telefon... Servis ili popravi ili daje potvrdu da telefon u garantnom roku ne moze da se popravi i da je predlozena zamena uredjaja. U tom slucaju zamenu vrsi prodavac. Ako je u tom slucaju u pitanju telefon koji je kupljen na ugovor kod nekog operatera, ne moze niko da zameni telefon osim vlasnika ugovora preko koga je i kupljen taj telefon... Takva je procedura za telefon, tako je za bilo koji drugi uredjaj u garantnom roku...

Imao sam Pura 70 Pro oko 4 mjeseca. ostaje u dobrom sjećanju. Kamera u svim uvjetima vrlo dobra i pouzdana kao što se očekuje od Huaweija. Zvučnici bolji nego na trenutnom Vivu X200 pro, a baterija uredno od jutra do večeri drži. Osim nedostatka nekih Google aplikacija i podrške za 5g, sve ostalo je na vrhunskom nivou. Vrlo fluidan u radu unatoč slabijem procesoru. da je nešto slabiji vidi se tek u zahtjevnijim igrama i nekoj obradi videa. Uglavnom, ako je negdje nađem povoljno, bez problema bi opet koristio...
Sta mislis da li je kamera dosta bolja od P60 Pro ako mozes sa njim da uporedis ili P40 Pro mozda., znam da jeste bolja,ali je li zapravo toliko primetno u skoro svakoj situaciji?

Vrh Dno