Šta je novo?

Huawei P70 serija

Da li je istina da sad sa novim/poslednjim azuriranjem softvera google servisi rade kao na svaki drugi telefon, moze se sve instalirati bez dodatnih *******cija kroz neke aplikacije ?
I da, kasne li notifikacije za sms, viber, wapp, insta, gmail ?

Pisali smo o tome više puta. Prelistaj malo teme o Huawei telefonima, da se ne ponavljamo. Imaš opisano u temi P60 pro sve o tome.

Interesuje me zadnja informacija i zadnji update koji je izasao, to sto je prije bilo sve znam kako je funkcionisalo

Mislim da ne znaš čim već drugi put pitaš isto. Očigledno te mrzi da samo odeš na temu koju sam ti preporučio pročitaš jedno 3 do 5 strana već želiš odgovor odmah ovde.
Evo da ti skratim muke oko čitanja, rade.

Koliko tebe mrzi da napises jednu rijec toliko mene mrzi da citam 3 do 5 strana.
Hvala ti na odgovoru i cijenim to.
Super sto sve radi a i cijena mu je sigurno pala dosta.

U mom slucaju I gbox i microg rade odlicno. ( p60 pro) za moje potrebe gbox je sasvim dovoljan, kada je stigao novi emui nema vise kašnjenja notifikacija... Hteo je messenger da kasni, sada sve radi dobro... Ja sam se ipak vratio na gbox... Nekako mi je skutkaniji i sve sto mi treba je messenger fb, insta x, yt.upalis sve dozvole, zakljucas gbox u pozadini. Stavis konstantni rad u pozadini i automatsko startovanje aplikacije ugasis pokretanje preko drugih aplikacija i ugasis automatsku ustedu baterije....i na kraju ima ista fora kao u microg podesavanjima...unverified links... Tu ukljuci sve ponudjeno.... I gbox radi prva liga....

Zdravo!
Interesuju me iskustva i da li uopšte radi Chromecast na ovom telefonu?
Imam Mate 40 pro i na njemu ta opcija ne radi, a veoma mi je bitna.
Inače, veliki sam fan Huawei-ja i Pura mi je velika želja u perspektivi :)
Hvala

Počeo sam ozbiljno da razmišljam da pazarim Puru 70, trenutno sam na P60 pro.
Gledao sam i čitao recenzije po internetu i došao do zaključka da osim kamere, malo većeg displej i Kunlun 2 nije ni u čemu bolji od P60 pro.
Ispravite me ako grešim.

Druze, tu smo bili jedno za drugo... Na forumu za p60pro... Svestan sam da smo svi ovde malo zaludjeni za sve sto je novije... Ali realno p60pro je sve sto ti treba.... Da je neki novi mate izasao kod nas pa da razmisljamo.,bar ja.... Jer nikad nisam imao mate... Po mom misljenju p60pro je lepsi tel, kamere tu i tamo... Ne znam... Kunlun pu pu... Odlican i na p60pro imao je par ozbiljnih padova.... Sada i za ove kojima su vise potrebni gugle servisi ima ih nativno i na p60pro... Ekran isto, pa ne moze bas toliko bolji da bude....... Moje misljenje i moj savet je... Ne bacaj pare, teraj dok ne crkne.... Ili ne izadje neki Mate koji ce da nas raspameti.... Koliko se secam ti ne koristis drustvene mreze a ni ja ... Meni je prioritet viber :)... Pa sta ce ti vise od p60 pro.... Lep., izdrada je tu, ekran je tu, baterija iznad proseka, kamera ooodlicna, video zapis nije neki ( meni ne smeta) da imas p50, p40... Pa da te podrzim....

Sve više naginjem ka tvom mišljenju. Ne znam samo što na P60 pro nije ubačena e-sim opcija.
Čekamo onda da vidimo da li će se pojaviti Mate 70 kod nas, ali koliko vidim ima ravan ekran.

Uzeo prije mjesec i nešto jače.
Svaki od flegšip modela iz ove godine sam držao u ruci, probao na kratko i ni jedan ne leži ko Pura 70 pro.
Procesor baš kao i stari kirini iz P20/P30 serija, bez ikakvog grijanja, muke i bilo čega izvršava sve zadatke.
Kamera je svjetlosnu godinu ispred ajfon 15 pro po pitanju fotografije i isto toliko iza po pitanju video snimka (nije loš al nije ajfon 15 pro).
Displej fenomenalan, suptilno zakrivljen sa svih strana tek da ga je lakše držat i koristit.
AI podrška pri obradi slika primjetna, i reklo bi se na najozbiljnijem nivou trenutno u svijetu pametnih telefona.
Baterija 3 dana lagano, normlnog korištenja sa 3-4 sata aktivnog displeja. A i kad se isprazni napuni se za 20 minuta od 20 do 70%.

HVALA KIRIN.

Uzeo prije mjesec i nešto jače.
Svaki od flegšip modela iz ove godine sam držao u ruci, probao na kratko i ni jedan ne leži ko Pura 70 pro.
Procesor baš kao i stari kirini iz P20/P30 serija, bez ikakvog grijanja, muke i bilo čega izvršava sve zadatke.
Kamera je svjetlosnu godinu ispred ajfon 15 pro po pitanju fotografije i isto toliko iza po pitanju video snimka (nije loš al nije ajfon 15 pro).
Displej fenomenalan, suptilno zakrivljen sa svih strana tek da ga je lakše držat i koristit.
AI podrška pri obradi slika primjetna, i reklo bi se na najozbiljnijem nivou trenutno u svijetu pametnih telefona.
Baterija 3 dana lagano, normlnog korištenja sa 3-4 sata aktivnog displeja. A i kad se isprazni napuni se za 20 minuta od 20 do 70%.

HVALA KIRIN.
Nek te sluzi, ako nije tajna koliko si platio?

Uzeo i ja ipak pre dva dana Puru 70 pro u Gigatronu za 109000. Još uvek je uporedjujem sa P60 pro koji imam već godinu dana i prvi utisci su mi da je mnogo fluidnija u svemu nego P60 pro i nekako mi za nijansu bolje leži u ruci nego P60 pro i teža je osetnije.

Hvala.
Uzeo i ja ipak pre dva dana Puru 70 pro u Gigatronu za 109000. Još uvek je uporedjujem sa P60 pro koji imam već godinu dana i prvi utisci su mi da je mnogo fluidnija u svemu nego P60 pro i nekako mi za nijansu bolje leži u ruci nego P60 pro i teža je osetnije.

1090€, pro verzija 12/512, neka akcija bila. Ultre su išle za 1360€
Momci, volim huawei al izuzetno je to meni skupo

Momci, volim huawei al izuzetno je to meni skupo
Ne znam šta bih ti rekao, da može niže može, ali ja to gledam ovako. 2019. negdje na ljeto sam kupio P30 pro, platio 880€. Taj sam telefon koristio do prije mjesec dana, dakle punih 5 godina. Što dođe nekih 48 euro centi na dan... Da sam te godine uzeo npr Samsung A50, ili čak P30 lite, najvjerovatnije bi kroz taj "životni period" P30 pro morao da kupim još dva (ali jedan sigurno) telefona, tako da bi sveukupno platio isto ili čak i više a imao uređaj koji jedva izdrži dvije godine.
Čak ni sada P30 pro ne bih zamjenio da nije Pura ovakva kakva jeste, i dan danas se taj telefon najnormalnije može koristiti, bez zastoja, bez bagova, sa solidnom autonomijom od dan i po, i sa pristojnom kamerom.

Neka te lepo sluzi.👍.. Nisi me poslusao :) ja cu ipak da se druzim sa p60pro dugo jer jednostavno mi ne treba nista bolje.... Kod mene se sve svelo na koriscenje fotoaparata( jedva) drustvene mreze deaktivirao. ( vezbam digital minimalism :) i stvarno je oslobadjajuce, probajte. ... Bar meni su oduzimale dosta vremena iako sam mislio da nisam neko ko preteruje.... Ostade mi samo viber zbog drugova preko, posla... Huawei health aplikacija i notepad i to bi bilo otprilike to...odjednom sam se zasitio, ohladio.... Sa druge strane, 38 godina vreme je da malo olabavim... i dalje igram video igre nintendo switch, playstation ( rucne konzole)... Stripovi, fantastika..... Jos od toga malo da se izlecim 😏....mada kada bude obnova ugovora....bude li neki Mate 😊....mozda pokleknem 🥺😂

Jel netko od Vas vlasnika Huawei flagshipa isprobao desktop mode na Huawei na Harmony OS-u, kako radi desktop mode u onosu na Samsung Dex ili motorola ready for?

Kamera razlika?

Kamera razlika?
Uh... Nisam kompenten da ih uporedim jer nemam oko za to da vidim razlike u kamerama.
Jedna od bitnih stavki koja mi je bila bitna u odnosu na P60 je zato što ima esim podršku i više ne moram da ga čačkam sa menjanjem kartica zbog čestog putovanja.

Koje su opcije za cast na tv? Da li je potrebna kupovina nekog dodatnog uređaja? Čuo sam da može i preko HDMI kabla, a ne znam koliko je to realno.

Inače isprobao sam desktop mode na Honoru koij je identičan Huaweiu. Ono što mi ne radi je netflix aplikacija i max. izlaz je FHD rezolucija. Jedino motorola može više 2k, 4k itd.

Ima i samsung veću rezoluciju u DEX-u samo se treba uključiti u opcijama

Nazad
Vrh Dno