Šta je novo?

Huawei P70 serija

Inače isprobao sam desktop mode na Honoru koij je identičan Huaweiu. Ono što mi ne radi je netflix aplikacija i max. izlaz je FHD rezolucija. Jedino motorola može više 2k, 4k itd.
Ne radi zbog zaštite. Tako je i na Motorolama.

Ne bih rekao. Na Samsung Dexu radi najnormalnije. Kod Honora aplikacija se pokrene ali blica konstanto da ne možeš ništa napravit osim ako je uspiješ stavit u full screen ili minimize mode onda nekad radi normalno tak da mislim da je neki bug u pitanju.

Huawei Pura 70 Pro Da li je moguće da sa Xiaomi telefona prebacim sve podatke na Puru i da li normalno rade aplikacije ?

Ne radi Google Pay od Google samo, od opreme dolazi brzi punjač, kabal, fabrička folija na ekranu i zaštitna, maska koja štiti gornju, donju ivicu i ledja (više je nekako plastična)

Ne radi Google Pay od Google samo, od opreme dolazi brzi punjač, kabal, fabrička folija na ekranu i zaštitna, maska koja štiti gornju, donju ivicu i ledja (više je nekako plastična)
Da li je moguće da se ono što je npr na Xiaomi uređaju prebaci na Huawei Pura 70 ?
Da li će onda da rade ?

Ono što sam ja do sada naišao da ne radi deo aplikacije je TCL Connect kada udjem u deo gde trebam da vidim gde su klinci na mapi tu ne učitava Google maps samo, dok inače Google Maps kao aplikacija zasebna radi bez problema. Takodje nećeš imati RCS ćaskanje sve ostalo mi radi bez problema i ažurira Aurora ili Huawei AppGalerija bez problema.

Prilozi

• Screenshot_20250115_215720.jpg
    Screenshot_20250115_215720.jpg
    33.8 KB · Pregleda: 32
Ono što sam ja do sada naišao da ne radi deo aplikacije je TCL Connect kada udjem u deo gde trebam da vidim gde su klinci na mapi tu ne učitava Google maps samo, dok inače Google Maps kao aplikacija zasebna radi bez problema. Takodje nećeš imati RCS ćaskanje sve ostalo mi radi bez problema i ažurira Aurora ili Huawei AppGalerija bez problema.
Eto RCS ćaskanje pominju svi a ono ne šljaka .

Ima VoLTE, pogledaj gore na slici. Ne znam koje aplikacije koristiš ali ja za sada sam samo na jednu (TCL Connect) naišao da mi radi "osakaćeno" i naravno Google Walet za koji sam znao da neće raditi u startu.

Ima VoLTE, pogledaj gore na slici. Ne znam koje aplikacije koristiš ali ja za sada sam samo na jednu (TCL Connect) naišao da mi radi "osakaćeno" i naravno Google Walet za koji sam znao da neće raditi u startu.
Veruj te mi koristim samo osnovne funkcije telefona .
Znači pozivi , jedna do dve poruke .
Slikam jednom u nedelju dana neki dokument ono što mi treba i ništa više.
Mnogo mi je bitno da telefon ima brzu uspostavu veze . Da na broju gde su mi aktivirane VolTe opcije nema prosleđivanje poziva .
A ono što mi je najbitnije da ako kupim ovaj uređaj da mogu sa svog Xiaomi 13 da prebacim sve aplikacije koje bi radile .
A odnose se na aplikacije SBB , MTS , karticu ali ne bankovne već onu Super koji imam za radnje , YT platforma i da mi stižu notifikacije .
Čuo sam da Viber ne dobija notifikacije već se mora pogledati savremena na vreme .

Sve će ti raditi bez problema. Savet za Viber ako ćeš da provlačiš backup sa Google drive instaliraj ga iz Aurore ne iz Huawei AppGalerije.

Prilozi

• Screenshot_20250116_090404_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20250116_090404_com.huawei.android.launcher.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20250116_090415_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20250116_090415_com.huawei.android.launcher.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20250116_090421_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20250116_090421_com.huawei.android.launcher.jpg
    86.2 KB · Pregleda: 27
Drug ima ponudu da uzme Pura 70 donesen iz Kine.Radi na Harmony OS.Kakva ce biti situacija sa azuriranjem?Gledao sam na Youtube da Mate 70 sa najnovijim Harmony os 5.0 ne podrzava apk datoteke.Ima li neko neka saznanja,s obzirom da je telefon radjen za kinesko trziste.

Drug ima ponudu da uzme Pura 70 donesen iz Kine.Radi na Harmony OS.Kakva ce biti situacija sa azuriranjem?Gledao sam na Youtube da Mate 70 sa najnovijim Harmony os 5.0 ne podrzava apk datoteke.Ima li neko neka saznanja,s obzirom da je telefon radjen za kinesko trziste.
Bilo je nekih priča o tome da će ažuriranje na 5.0 biti opcionalno. Ako uzimate, proverite da li.podržava b20 band, da ne bi ostali samo na 2g i 3g signalu. Ako ne uzimate, prosledite ga meni, možda BiH uzeo :)

Bilo je nekih priča o tome da će ažuriranje na 5.0 biti opcionalno. Ako uzimate, proverite da li.podržava b20 band, da ne bi ostali samo na 2g i 3g signalu. Ako ne uzimate, prosledite ga meni, možda BiH uzeo :)
To je obican 70 bez sufixa pro ili ultre?

Pošto Google Play ne radi, kapiram da pretplate poput za YouTube Premium ili ChatGPT ne bi radile na 70 seriji?

Zasto chatGTP ne bi radio?
Mislim konkretno na ChatGPT aplikaciju i da li će oni sa pretplatom moći da je koriste.
Možda radi, možda ne zato i pitam jer je problem oko Playstore i GWallet-a.

Ima li Pura 70 Pro nekih mana koje vam smetaju,osim Googlea? Možda neki iritirajući bugovi, potrošnja baterije, performanse i slično.

Kako vanced youtube da instaliram, a da mi ne zabaguju ostale google aplikacije koje sam namestila?

Jedino nece google chrome passwordi da mi rade.
Resila sam sa Brave browser

Nazad
Vrh Dno