Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Promenio P20 Pro za P60 Pro , nakon nekog vremena podesavanja, stabilizacije baterije prezadovoljan sam.
Kamera naravno odlicna, brza bez obzira na uslove. Dosta mi je bitna bila brzina i kvalitet u sobnim uslovima malo slabije osvetljenim, super je.
MicroG i Aurora rade bez problema, sve sto koristim od Googla radi. Ne znam sta se ljudi pate ?
Vrhunski telefon u svakom aspektu, pravi Huawei. Nisi pogriješio. Imao sam ga i sigurno ću ga jednom opet uzeti....

Promenio P20 Pro za P60 Pro , nakon nekog vremena podesavanja, stabilizacije baterije prezadovoljan sam.
Kamera naravno odlicna, brza bez obzira na uslove. Dosta mi je bitna bila brzina i kvalitet u sobnim uslovima malo slabije osvetljenim, super je.
MicroG i Aurora rade bez problema, sve sto koristim od Googla radi. Ne znam sta se ljudi pate ?
Ja sam koristio izmedju p20pro iphone 11pro, iphone se3 pa se vratio na p60pro...jako sam zadovoljan, propustio sam p40pro, p50pro iz istog straha koju su imali svi, a to je podrska google service ... Koristim ga bez aurore itd... Microg radi perfektno preko huawei appgallery. I sve ima tu za moje potrebe ..99 posto ljudi ne znaju da podese microg... Pisao sam u prethodnim postovima, u drugim postovima kako bih pomogao. Voleo bih da se vrate kod operatera opet mate serija,tacnije u a1 jer sam tamo.... Koristio p9, p20pro, sada p60 pro.. Ali bih radije sledeci tel uzeo iz mate serije.... Mozda cak i one mate preklopive,savitljive...

Jedna aplikacija mi ne radi, evo nakon dosta probanih. To je aplikacija za aparate za kafu, caj itd, u firmi. VendMind je na Aurori ili Marketu kako god. Na P20 Pro radi naravno sve ok. Probao da izbrisem, ubacim sa Aurore, postavim Lokaciju da pita svaki put i nece. Problem je u Lokaciji ali ne znam zbog cega.
MicroG je aktiviran na Lokaciji. A drugi MicroG na koji mi je vezan Revanced Tube isto na Pitaj Svaki Put za Lokaciju.
Moze neka smernica?

Evo bio do aparata, radi sve ! A nista nisam podesavao, ali je juce uvece bio update security patch pa dok je odradio i resetovao, pa onaj optimize app mozda je nesto odradio u dozvolama. Uglavnom sada radi

Prilozi

• Screenshot_20250522_102015_com.vendmind.jpg
    Screenshot_20250522_102015_com.vendmind.jpg
    110.4 KB · Pregleda: 17
Da li jos uvek neko koristi p60 pro?
Kako se ponase posle 2 godine?

Drugar koristi P60 pro i dalje, i telefon je i dalje ekstra i ponaša se odlično, ne koči se, ne secka, radi bez problema. Generalno sve serije od kako su raskrstili sa google nemaju problema sa značajnim usporenjem. Skoro sam koristio ponovo svoj P40 na mesec dana i radio je odlično, a majka i dalje koristi P40 lite bez problema, tako da si miran sa P60 pro sigurno bar još godinu i više, dok aplikacije polako ne počnu da zahtevaju noviji android od 12.

Drugar koristi P60 pro i dalje, i telefon je i dalje ekstra i ponaša se odlično, ne koči se, ne secka, radi bez problema. Generalno sve serije od kako su raskrstili sa google nemaju problema sa značajnim usporenjem. Skoro sam koristio ponovo svoj P40 na mesec dana i radio je odlično, a majka i dalje koristi P40 lite bez problema, tako da si miran sa P60 pro sigurno bar još godinu i više, dok aplikacije polako ne počnu da zahtevaju noviji android od 12.
Hvala na odgovoru

Da li jos uvek neko koristi p60 pro?
Kako se ponase posle 2 godine?

Iskreno ja ne bi menjao P60 pro da mi nije bila potrebna fabrička esim podrška pa sam uzeo Puru 70 pro, a i ispala mi je jako povoljna kupovina. Telefon brutalno izradjen, kamere perfektne, jedan mnogo dobro izradjen telefon u svakom smislu. Još ako je beli, prelep.
@markocurcic33 će ti najbolje reći kako radi telefon jer ga još uvek ima.

Iskreno ja ne bi menjao P60 pro da mi nije bila potrebna fabrička esim podrška pa sam uzeo Puru 70 pro, a i ispala mi je jako povoljna kupovina. Telefon brutalno izradjen, kamere perfektne, jedan mnogo dobro izradjen telefon u svakom smislu. Još ako je beli, prelep.
@markocurcic33 će ti najbolje reći kako radi telefon jer ga još uvek ima.
Jako zadovoljan, microg je tako ispeglao situaciju da vise ne pomisljam na drugi tel... Izrada top, kamera top, ekran top... Tel je iz 2023 i dalje je masina... Ne znam sta ima bolje od ovog?! Ja imam crni... Ta crna nije bas crna... Preko dana ide na tamno plavo i ima neke sljokice... Fantazija... Nije zastucao nijednom. Neke stvari huawei ima mnogo bolje od apple ( koristio pre pre60pro 11pro iphone i se3) ... Notepad i health app npr ( po meni), istice mi ugovor za koji mesec, nekad sam jedva cekao da zamenim tel... Sada bi samo mogao da ga zamenim nekim Mate preklopivim... Ali koliko vidim nema Mate kod nas u ponudi kod operatera... Mozda bude pura 80, gledao sam recenzije... Jeste da ima boljih stvari... Ali. P60pro je pravi i poslednji P telefon... Prelep, izdrzljiv (google ispeglan) napominjem... Mogli su da mu gurnu tih 512gb... Sve ostalo je klasa...

Pura 80 pro je već u ponudi kod A1 ali ništa specijalno u odnosu na Puru 70 pro, ocekivao sam bar 5G podršku van Kine ali ono djo...
Iskreno se nadam da će u ponudi biti Mate 80 samo zbog garancije, ako ne imam mogućnosti da ga nabavim iz Kine.
Veruj mi ostani na P60 i čekaj Mate 80 pro

Pura 80 pro je već u ponudi kod A1 ali ništa specijalno u odnosu na Puru 70 pro, ocekivao sam bar 5G podršku van Kine ali ono djo...
Iskreno se nadam da će u ponudi biti Mate 80 samo zbog garancije, ako ne imam mogućnosti da ga nabavim iz Kine.
Veruj mi ostani na P60 i čekaj Mate 80 pro
Nisam rekao da cekam puru 80, vec da ce biti mozda u ponudi kod operatera... Nisam ni znao da je stigla... Naravno da cekam mate, nadam se da ce ga biti.... Nikad nisam imao Mate. Jako lepo izgleda... Ali onaj preklopivi mate je vrhunac.

Ja imam Mate 40 pro kao drugi telefon i u njega šetam kartice "stranih" operatera, otkupio sam ga od firme za smešne novce. Telefon je u mint stanju i mogu ti reći da je Mate linija telefona po meni najbolja.
Još uvek sam skeptičan po pitanju preklop, ali da je vrhunski odrađen u to se apsolutno slažem.

Nazad
Vrh Dno