Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Promenio P20 Pro za P60 Pro , nakon nekog vremena podesavanja, stabilizacije baterije prezadovoljan sam.
Kamera naravno odlicna, brza bez obzira na uslove. Dosta mi je bitna bila brzina i kvalitet u sobnim uslovima malo slabije osvetljenim, super je.
MicroG i Aurora rade bez problema, sve sto koristim od Googla radi. Ne znam sta se ljudi pate ?
Vrhunski telefon u svakom aspektu, pravi Huawei. Nisi pogriješio. Imao sam ga i sigurno ću ga jednom opet uzeti....

Promenio P20 Pro za P60 Pro , nakon nekog vremena podesavanja, stabilizacije baterije prezadovoljan sam.
Kamera naravno odlicna, brza bez obzira na uslove. Dosta mi je bitna bila brzina i kvalitet u sobnim uslovima malo slabije osvetljenim, super je.
MicroG i Aurora rade bez problema, sve sto koristim od Googla radi. Ne znam sta se ljudi pate ?
Ja sam koristio izmedju p20pro iphone 11pro, iphone se3 pa se vratio na p60pro...jako sam zadovoljan, propustio sam p40pro, p50pro iz istog straha koju su imali svi, a to je podrska google service ... Koristim ga bez aurore itd... Microg radi perfektno preko huawei appgallery. I sve ima tu za moje potrebe ..99 posto ljudi ne znaju da podese microg... Pisao sam u prethodnim postovima, u drugim postovima kako bih pomogao. Voleo bih da se vrate kod operatera opet mate serija,tacnije u a1 jer sam tamo.... Koristio p9, p20pro, sada p60 pro.. Ali bih radije sledeci tel uzeo iz mate serije.... Mozda cak i one mate preklopive,savitljive...

Jedna aplikacija mi ne radi, evo nakon dosta probanih. To je aplikacija za aparate za kafu, caj itd, u firmi. VendMind je na Aurori ili Marketu kako god. Na P20 Pro radi naravno sve ok. Probao da izbrisem, ubacim sa Aurore, postavim Lokaciju da pita svaki put i nece. Problem je u Lokaciji ali ne znam zbog cega.
MicroG je aktiviran na Lokaciji. A drugi MicroG na koji mi je vezan Revanced Tube isto na Pitaj Svaki Put za Lokaciju.
Moze neka smernica?

Evo bio do aparata, radi sve ! A nista nisam podesavao, ali je juce uvece bio update security patch pa dok je odradio i resetovao, pa onaj optimize app mozda je nesto odradio u dozvolama. Uglavnom sada radi

Prilozi

• Screenshot_20250522_102015_com.vendmind.jpg
    Screenshot_20250522_102015_com.vendmind.jpg
    110.4 KB · Pregleda: 9
Vrh Dno