markocurcic33
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2020
- Poena
- 95
Nesto se prica, emui15 dolazi na p60pro do kraja godine? Jel to tacno?
A sta mislite, koliko smo mi mirni sa p60pro? Koliko ce trajati podrska? Podrska za aplikacije? Jos godinu, dve, tri?... Meni se ova masina ne menja...Čak i da je istina, nema neke velike koristi. EMUI nije u fokusu Huaweija. EMUI 16 konačno je dobio Android 16, i to je jedina veća novost.
Ja još uvek aktivno koristim Mate 40 pro, aplikacije se redovno ažuriraju same, stao je sa bezbednosnim zakrpama još na EMUI 13 i ne mrda. Po meni jedan od boljih Huawei telefona, sve dok radi ne planiram da ga zamenim kao drugi telefon.A sta mislite, koliko smo mi mirni sa p60pro? Koliko ce trajati podrska? Podrska za aplikacije? Jos godinu, dve, tri?... Meni se ova masina ne menja...
Eto ja dugo nisam davao sansu aurori.... Onda su mi zatrebale neke app i počelo da me nervira to da aplikacije sa appgalery traze azuriranje a onda kada odem na store nema nista.... Pa prodje neki dan pa tek onda stigne, u poslednjoj situaciji to je bilo sa poštanskom.... Kada mi je najvise trebala nisam mogao da je koristim jer nije dozvoljavala da se otvori bez najnovije verzije i onda je stigao uodate posle nekoliko dana ... Sa aurorom je potpun telefon, socijalne mreze rade bolje, x je proradio.... Viber se ne ustrucavam da predjem na auroru 😊... Takodje mi je bio potreban findhub kako bi upario smart tag zbog deteta....... Teracemo p60pro dugo dugo.... Hvala drugarima sa foruma.... Ispomagasmo se međusobno za sve i svasta.... 👍Ja još uvek aktivno koristim Mate 40 pro, aplikacije se redovno ažuriraju same, stao je sa bezbednosnim zakrpama još na EMUI 13 i ne mrda. Po meni jedan od boljih Huawei telefona, sve dok radi ne planiram da ga zamenim kao drugi telefon.
Aurora je postojala jos pre, a pravi potencikal se javio kad je stigao EMUI 13 ili 14, kad je sve sa microg leglo na mesto. Meni jedino smeta sto svake nedelje ima neki apdejt za aplikaciju. Dosadni su al dobro, iskljicio sam autoupdate i teram dalje 😀Eto ja dugo nisam davao sansu aurori.... Onda su mi zatrebale neke app i počelo da me nervira to da aplikacije sa appgalery traze azuriranje a onda kada odem na store nema nista.... Pa prodje neki dan pa tek onda stigne, u poslednjoj situaciji to je bilo sa poštanskom.... Kada mi je najvise trebala nisam mogao da je koristim jer nije dozvoljavala da se otvori bez najnovije verzije i onda je stigao uodate posle nekoliko dana ... Sa aurorom je potpun telefon, socijalne mreze rade bolje, x je proradio.... Viber se ne ustrucavam da predjem na auroru 😊... Takodje mi je bio potreban findhub kako bi upario smart tag zbog deteta....... Teracemo p60pro dugo dugo.... Hvala drugarima sa foruma.... Ispomagasmo se međusobno za sve i svasta.... 👍
Primetio sam, update svaki dan! 🙂Aurora je postojala jos pre, a pravi potencikal se javio kad je stigao EMUI 13 ili 14, kad je sve sa microg leglo na mesto. Meni jedino smeta sto svake nedelje ima neki apdejt za aplikaciju. Dosadni su al dobro, iskljicio sam autoupdate i teram dalje 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari