Dan Cooper
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2020
- Poena
- 95
150 eura
4,5 god kod mene, od kako je dosao micro G sa aurora store, perfektno sve radi. Jedino je meni baterija oslabila, na 87%. Ostalo i dalje sije. Jedino mi je 3x spustio radni takt procesora od kako je kod mene kad je napolju bilo 40C, i nikad vise nije zatrokirao. Da i meni je jedan od najlepsi modela i lepo lezi u ruci. Za zakrivljen ekran se i dan danas divim, obozavam ga. Vredi danas max 200e ako je sacuvan ono sto se kaze perfectGledam si uzeti P50 Pro. Kako vas služi? To mi jedan od najljepših mobitela. Imao sam ga jedno kratko vrijeme i baš bi ga volio opet uzeti. Koliko vrijedi dobro očuvan ako neko zna?
Zasto muci SD888? Sta te brine kod njega?Jedino me i brine taj SD888, ali opet najviše me privlači dizajn i kamere. Srećom, još uvijek se mogu pronaći očuvani primjerci...
EMUI 14Možeš naći ali računaj da bateriju ćeš morat mijenjat gotovo na svakome. Ipak je prošlo dosta godina. Imas na Vintedu narančasti sa baterijom 100% navodno top stanje ispod 200 eura. Samo kaj je EMUI 13 mislim da se on da prebacit na HOS preko updatea my huawei apk.
Slabije se grijeEMUI 14.2 je na P50 Pro. SD888 sam imao na nekim mobitelima i dosta se grijao i trošio bateriju. Kod P50 Pro se ne sjećam više, davno sam ga imao...
Ne da ispod, ponudio sam. Kaže drži ga na EMUI 13 jer mu super radi gbox i sve ostalo...150 eura mu ponudi. To je zlatni ali ga drzi na EMUI 13 što je ok jer mozda ga onda možeš preko my huawei apk prebacit na HOS.
Da ali na EMUI 14 je taj problem resen. Apdejtom je resen, potpisujem jer sam ja jedan bio od pokretaca i pisanje teme kako ovde tako i na njihovim forumima 😁Meni je ponudio toliko čim sam ga stavio u favorite. Kak hoćeš, ja bi pričekekao malo pa mu ponudio opet za koji dan. Dok platis naknadu i poštarinu eto te na 200 a ja početkom ove godine prodao P60 Pro za 250 eura. Inače znam da su u početku imali problem sa wifiom vjerojatno su to kasnije riješili updateom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari