Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Kod mene KP aplikacija ne daje nikako i nikakve notifikacije kako god da je podesim. . . GDuo ne može da se registruje. . . I takoOo

Stiže mejl kad se dobiju poruke na KP tako da je to neka zamena za notifikacije, doduše mejl kasni desetak minuta ali bolje i to nego ništa

Kod mene KP aplikacija ne daje nikako i nikakve notifikacije kako god da je podesim. . . GDuo ne može da se registruje. . . I takoOo
Isti slucaj, digao sam ruke od toga. Meni i na instagramu ne stizu poruke.

Meni od skora ne stižu notifikacije za instagram poruke.
Na ikonici na desktopu uredno stoji onaj bedž da ima nepročitana poruka, ali sama notifikacija ne stiže. Pokušao sam i sa reinstalacijom, ali džaba..

KP morate da koristite preko Gspace i stizace vam notifikacije, ali ako je mnogo neaktivna tj ako je ne pokrenete s vremena na vreme zna da prestane.

Meni od skora ne stižu notifikacije za instagram poruke.
Na ikonici na desktopu uredno stoji onaj bedž da ima nepročitana poruka, ali sama notifikacija ne stiže. Pokušao sam i sa reinstalacijom, ali džaba..
To je do instagrama nešto, ni meni ne stižu notifikacije za poruke na android tabletu od pre pa dana.

Skinem Deezer preko app galerije i pokrenem i iskoci mi greska da ne moze da radi bez google play servisa...
Pa logicno ako sam skinuo preko app galerije da nemam google servise...Kako to da resim jel zna neko?

Ne koristim Deezer al` reko da probam. Radi kod mene (P40), skinuto preko AppGallery. Nemam google servise.

Prilozi

• viber_image_2022-09-09_13-32-10-225.jpg
    viber_image_2022-09-09_13-32-10-225.jpg
    98.1 KB · Pregleda: 50
  • viber_image_2022-09-09_13-32-10-178.jpg
    viber_image_2022-09-09_13-32-10-178.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 20
Uspeo sam,odradio sam factory reset.

Poslednja izmena od urednika:
Garant je to, kontaktirati operatera za Volte. Kolega ih je zvao da mi ukljuce kad su poceli sa volte, pa me je onda zezalo u podrumu, šumi i slicnim mestima gde je signal jako los, pa sam iskljucio. bila je opcija, a sad je obavezno :)
Izgleda da sam slucajno ukljucio 5g. Dad se iskljuci 5g nestane i volte.
Koliko li sam se bezveze ozracio :D

Da li radi nekome p40 sa android autom? Citao sam da treba apk a ne sa storea?

Prilozi

• IMG_20220913_064647_edit_708979554089732.jpg
    IMG_20220913_064647_edit_708979554089732.jpg
    240.3 KB · Pregleda: 45
Evo jedna slika od pre zlatnog meseca sa P40 Pro Plus
Nije uploadovalo iz prvog puta

Prilozi

• IMG_20220714_220931.jpg
    IMG_20220714_220931.jpg
    89.3 KB · Pregleda: 40
Zna li neko kad će opet biti servisna akcija u HUAWEI za zamenu baterije?

Pozdrav drustvo. Da li bi imalo smisla, preci sa P40 pro modela koji trenutno imam, na proslogodisnji Samsung S21 Ultra,ili pak na Honor Magic 4 Pro model? U smislu kamere, trajanja baterije, i generalno korisnickog iskustva? Napominjem da sam dugogodisnji korisnik Huaweia. Hvala unapred na savetima.

I ja o tome razmišljam. Zanima me Honor magic 4 pro, ili Vivo x80 pro. Verovatno im kamera nije lošija, nego na P40pro, imaju brzo punjenje, brži čipset. E sad druga stvar što nisam navikao da dajem više od 500 evra za telefon. Moj p40 pro me i dalje savršeno služi, mada me svrbi da ga menjam.

I ja o tome razmišljam. Zanima me Honor magic 4 pro, ili Vivo x80 pro. Verovatno im kamera nije lošija, nego na P40pro, imaju brzo punjenje, brži čipset. E sad druga stvar što nisam navikao da dajem više od 500 evra za telefon. Moj p40 pro me i dalje savršeno služi, mada me svrbi da ga menjam.
Ista situacija je i kod mene. Samo se dvoumim izmedju ova dva navedena modela. Pa me interesuju saveti,i misljenja,vredi li, ili ne?

Imao sam P40 Pro i tvrdim da i te kako vredi preći na S21 Ultra (imao i njega do juče), Honor Magic 4 Pro nisam imao i ne mogu ništa o njemu da kažem...

Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec bilo postavljeno, obimna je tema nisam ga primetio.
Interesuje me da li nekako moze da se namesti da Google Pay aplikacija moze da radi na P40 Lite?
Preko Gspace sam je instalirao, ali kada probam da je otvorim dobijem komentar da se aplikacija upravo update-uje i da pokusam kasnije.....a kasnije ponovo isto.... Ima li neki stos da se ovo prevazidje.
Unapred hvala na odgovoru.

Ja uzeh da koristim P40 Pro malo posle duzeg vremena i eto kad smo kod obavestenja sa Gspace pre mi je stiglo obavestenje za ovaj forum na P40 Pro nego na Mi11 koji ima nativne g servise

Samo da potvrdim posto sutra planiram da uzmem P40 Pro, normalan sam korisnik, najbitniji su mi instagram, kamere i generalno baterija. Da li je sve okej sto se tice notifikacija i svega ostalog sto se tice softvera? Ako imate nesto drugo da preporucite do 400e na KP pisite :) Hteo sam Iphone 11 Pro ali brat uzima 11 Pro Max pa mi to nije interesantno ako me razumete :D

Samo da potvrdim posto sutra planiram da uzmem P40 Pro, normalan sam korisnik, najbitniji su mi instagram, kamere i generalno baterija. Da li je sve okej sto se tice notifikacija i svega ostalog sto se tice softvera? Ako imate nesto drugo da preporucite do 400e na KP pisite :) Hteo sam Iphone 11 Pro ali brat uzima 11 Pro Max pa mi to nije interesantno ako me razumete :D
Mozda Pixel 6a? I jos ti ostane malo da se namrljas.

Nazad
Vrh Dno