Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Meni se baterija normalizovala ali ipak trosi vise nego na prosloj, sad izguram dan a pre mi nesto i ostane na kraj dana, dinamicko osvezenje. Baterija je stara 1 god i 7 meseci. Na pocetku je uz tesko koristenje ostajala na 20-30 posto na kraj dana. Svidja mi se sto u ovoj verziji bolje radi youtube vanced, u galeriji sada slike i video mozes staviti da sortira po datumu pa mi je laksi pregled i zumiranje slika od dana do godine, kada kopiras kontakt sada mozes da nalepis na deo gde se ubacuje broj, i u kameri deo za zumiranje je u donjem delu nije vise sa desne strane.

Screenshot_20220307_232030_com.huawei.android.hwouc.jpg

Sinoć stigao P40 lite.

Ja sam porucio ovo sa alija i verovatno najbolja maska napravljena, isprobao sam ih brdo do sad. Kome nije hitno neka poruci nema greske.

I ova je odlicna, ali zbog dizajna sa otvorima na kameri cesto pravo probleme prilikom fokusiranja. Prethodna ima jedan veliki otvor koji prati i ispupenje kamere , tako da em nema problema u radu em nema grebanja stakla prilikom spustanja na povrsine.
Naručio sam sa alija po ovom odgovoru. Danas stigla, sve si u pravu, perfektna maskica! Ne klizi a opet ne vadi se teško iz džepa. Cena je oko 200 dinara ja mislim.

Poceo i meni da javlja gresku sa google maps, kao moram da upgradujem play store?!
Nisam se nesto puno potresao, generalno vise koristim Sygic nego maps.

Prilozi

• Screenshot_20220310_153142_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_20220310_153142_com.google.android.apps.maps.jpg
    34.2 KB · Pregleda: 42
Mesec i 9 dana

Ali vredelo je čekanja, nekako je kao neki papir, pesak, baš je dobra
Pogledajte prilog 337553Pogledajte prilog 337554
Pogledajte prilog 337553Pogledajte prilog 337554

I štiti kameru, vislje je od kamere ovo na maski
Top je maska , samo slobodno porucite par komada 🙂 Jer se taj fini povrsinki sloj oguli posle nekog vremena, pa da imas odmah da zamenis. Ja sam uzeo crnu i ogulila mi se na bocnim ivicama posle mesec ipo, 2.

Ja nabavio P40 Pro white prekjuce za male pare, malko samo ostecen tako da prodejm P40 Pro Plus, ako je neko zainteresovan pisite.

Evo jedne besprekorne zaštitne maske za P seriju. Koristimo je cela porodica jer svi imamo Huawei p seriju. Ima je od stakla 1 mm više a takođe i od kamere , štiti besprekorno i ojačana na ćoškovima.
Maskica za HUAWEI P serijuMaskica.png

Ima toga i kod nas sigurno mozda je malo skuplje, ali nemas cekicanje toliko vremena 🙂

Ja kod nas nisam video nigde takvog kvaliteta .Postoje naravno druge ali ovo se isplati sačekati za € 1,89

Ima i kod nas i nije ni skupa, evo za pro i lite. To su Defender modeli

Prilozi

• F85054_01_550.jpg
    F85054_01_550.jpg
    82.2 KB · Pregleda: 15
  • F96689_01_550.jpg
    F96689_01_550.jpg
    66.5 KB · Pregleda: 10
Nazad
Vrh Dno