Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Ne cini mi se tako. Bukvalno imam 3 aplikacije dodatno instalirane. Viber, Whatsapp, moj telenor. Bukvalno koristim telefon za ono sto sluzi, komunikacija. E sad zasto padne tako drasticno, u 1h bukvalno sa 21% na 16%, povremeno se desi, i to uvek na tom tim procentima, ne bih znao. Mozda je do baterije mada odlicno trajanje ima.
Nije bitno koliko imaš instaliranih, bitno je koje se pokreću sa telefonom i koje rade u pozadini, pogledaj i videćeš , ima toga jako puno što se može isključiti.

nista posebno. viber, whatsapp, pomocnik za igrice, rezervna kopija, nista nije pokretano drugo od 21og do danas.

Батерија на P40 lite ми полудела, 7 сати сот на преосталих 40% батерије. Од тога 80% на 4г.

HAPPY NEW 2022
:)

Moze li mali savet oko P40. Sta upotrebiti GSpace ili DualSpace (videh da imaju te dve varijante) ili nesto trece sto ce raditi bolje od predlozenog?

Hvala unapred
:)

Najbolje nativni, al to je bas cimanje namestiti, posle toga Gspace.
Happy holidays 😊

Daj link ili sta vec za taj nativni pa da se iscimam (i onako mi je dosadno :) ) Moze link i na privatne poruke ako ne sme ovako.

Ne znam sto ne bi smelo, ali eto samo ukucas na youtube Install native Gms on huawei i videces koji su najgledaniji to radi kako valja. 😀

Jos 1no pitanje:
- Gde da kupim originalni back cover (sa ili bez kamere) za P40 u crnoj ili plavoj boji (meni stize beli)?

Jel ima neko problem sa backup viber-a na huawei cloud, daje neki error da proverim jel Huawei drive connected? Izgasio sam backup vibera u account center/cloud jer imam 5GB memorije a sam viber mi zauzima 7 i onda mi je cloud izbacivao backup failed. I od tad ne radi ni chat backup...

Jel ima neko problem sa backup viber-a na huawei cloud, daje neki error da proverim jel Huawei drive connected? Izgasio sam backup vibera u account center/cloud jer imam 5GB memorije a sam viber mi zauzima 7 i onda mi je cloud izbacivao backup failed. I od tad ne radi ni chat backup...
Isti kod mene.
Ne znam kako da rešim

Da li znate rešenje ? P40 pro se sam restartuje . 1-2 puta dnevno , dan pauze pa opet ...Radio sam reset fabrički ,Wipe Cache i opet...

Odmah na RMA ako je u garanciji, a ako nije, onda u neki dobra servis!

ReturntoMAnufacturer (reklamacija)

Da li znate rešenje ? P40 pro se sam restartuje . 1-2 puta dnevno , dan pauze pa opet ...Radio sam reset fabrički ,Wipe Cache i opet...
To se i meni desava ali ne svaki dan, desilo se par puta do sad. Mislim da je to od ovog poslednjeg update-a. Menu u radu zakuca i onda se ubrzo telefon sam restartuje. Isto P40 Pro.
Ne znam do kad cu izdrzati. Svakako cu pre promene uredjaja probati sa instaliranjem google servisa. Trebalo je odmah da probam kad sam uzeo telefon, sad mi je bas mrsko da radim backup i sve ispocetka...

To se i meni desava ali ne svaki dan, desilo se par puta do sad. Mislim da je to od ovog poslednjeg update-a. Menu u radu zakuca i onda se ubrzo telefon sam restartuje. Isto P40 Pro.
Ne znam do kad cu izdrzati. Svakako cu pre promene uredjaja probati sa instaliranjem google servisa. Trebalo je odmah da probam kad sam uzeo telefon, sad mi je bas mrsko da radim backup i sve ispocetka...
Pretpostavljam da je meni ili ploča ili baterija. Ne verujem da je software.

Sta koristite za rezoluluciju displeja na
a Pro i Pro + ?
Ja probao da stavim full i bas se primecjue razlika,lepsi prikaz primetno.u oddnosu na Smart.

zanimljivo je ovo za razlicite veličine jpg

Neki su dobili vec update iako imaju modele kao mi th C432...nista jos kod mene.Dal promeniti region u podesavanjima i MY Huawei?

Није ми јасно како Вип гаранција важи до 2021 године а телефон узет 2020 године. Да ли нека грешка на сајту или вип даје само једну годину гаранције?Мада пише да је гаранција важећа а истиче 2021. А ова продужена гаранција изгледа не важи за Србију

Prilozi

• Screenshot_20220115_114419_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20220115_114419_com.huawei.browser.jpg
    86.4 KB · Pregleda: 17
VIP garancija nema veze sa VIP(A1) operaterom, ona samo uključuje neke benefite koje standardna garancija nema, obično to bude osiguranje displeja u prvoj godini ili zamena uređaja u najkraćem mogućem roku i sl. a ti svakako imaš 2 godine standarne garancije ako je telefon kupljen u Srbiji od operatera.

Ovde možete proveriti da li je vaš telefon još u važećoj garanciji, ispišite IMEI telefona i izbaciće vam podatke, kada je kupljen, t.j aktivan i do kada važi garancija.

VIP garancija nema veze sa VIP(A1) operaterom, ona samo uključuje neke benefite koje standardna garancija nema, obično to bude osiguranje displeja u prvoj godini ili zamena uređaja u najkraćem mogućem roku i sl. a ti svakako imaš 2 godine standarne garancije ako je telefon kupljen u Srbiji od operatera.
Аха, ја сам мислио да је ово Вип односи на А1. Хвала на објашњењу

Izgleda da su za sada Stable Emui 12 dobili samo oni koji su pre imali Betu, za ostale jos nista.

Ja ne znam ni da li ću preći na Emui 12 kad stigne.
Ne bih menjao nešto što funkcioniše

Nazad
Vrh Dno