Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Kupio sam P40 i imam sledeći problem:pojedine aplikacije mi nisu prevedene na srpski:Recimo whatsapp nešto da nešto ne,glovo ne,wolt ne,google maps ne.
Kako da to rešim?

Jos uvek radi sve normalno.
Screenshot_20211012_131032_com.gspace.android.jpg

Prilozi

• Screenshot_20211012_131051.jpg
    Screenshot_20211012_131051.jpg
    53 KB · Pregleda: 49
Druže, imaš mnogo kliopva na youtube u vezi toga. Jednostavno moraš naći način koji tebi najviše se čini bezbednim.
Neko je radio downgrade pa ubacio GMS...Ja lično nisam to hteo.
Ja sam sve to rešio sa GSpace....Nije idela ali radi 98% aplikacija kako treba. I ako se odlučiš na taj korak, moj iskreni savet je da platiš aplikaciju da ti skinu reklame.
Tada nemaš nikakav osećaj da zvanično nemaš GMS

Imas na yt a imas i lika koji to radi,miskim da je oko 30e uzimao iki 3000din ne secam se,u svakom slucaju mora downgrade pa onda instalacija gs
Ako radis prvi put bokje plati

Kako iskljuciti brojac koraka na zakljucanom ekranu?P40 Pro plus je u pitanju.

Vise ne mogu da udjem na google aplikacije. Izbacuje mi "Ovaj uredjaj nema sertifikat Play zastite" Do pre dva dana sve radilo normalno. Ide P40 lite na oglase. Mrzi me vise da se cimam oko njega :D

Ja imam p40 pro, već oko 5 meseci, i nisam ni primetio da mi fali google play. Sve što mi treba, nadjem na druga mesta.

Fali itekako, ko hoce da koristi sav potencijal telefona tj svih aolikacija nece da moze bez google-a. To sto se vecina ovde tesi da je isto -nije. Koristiio sam i sa i bez google-a p40 pro. Sve je super i bez ali u nekom momentu ce zatrebati neka aplikacija koja ne radi bez gs i onda krece nervoza

Ево ја користим све апликације које ми требају и све раде без гугл сервиса. И могу да кажем да сам искористио пун потенцијал телефона 😄 Стриц има P40 pro и такође му ништа не фали.

Ево ја користим све апликације које ми требају и све раде без гугл сервиса. И могу да кажем да сам искористио пун потенцијал телефона 😄 Стриц има P40 pro и такође му ништа не фали.
Slažem se. Ako trebaju Google servisi da bi iskoristio pun potencijal telefona onda lepo kupiš neki mob od 200 eura I eto GMS👍

Samo se tesite,pricam iz isKustva,to sto neki ovde koriste tel samo za drustvene mreze to je druga stvar ,onda Ce i simbian biti dovoljan pri tome ne pljujem tel posto je p40 pro stvarno dobar aparat. Da li tel radi-radi,da li mozes sav potencijal da izvuces iz njega bez gs-NIKAKO. Da li eon radi-NE,da li waze radi-NE ,jos masa aplikacija nece da radi bez gs,ne zavaravajte i sebe i druge. Tek kada instalirate GS onda to radi kako bi trebalo pa cak ni tad . Ako hocete da slusate muziku na kvalitetnim bt sluskama e ni to ne moze posto nema aptx codec

Iznosiš neistine i to je tvoj problem.
Ne znam, možda ti nisi znao da namestiš gms na tvom telefonu pa tako pričaš tj pišeš.
EON - Radi bez greške, lično ga koristim
WAZE - Instalirao sam samo da proverim i sve radi kako treba
APTX codec - nisam probao ali ti verujem. Ali ako ti je to velika mana nek ti bude.
Telefon jede malu decu za doručak :)
O kameri je glupo i govoriti...
Evo i screenshot

Prilozi

• Screenshot_20211014_200740_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_20211014_200740_com.ug.eon.android.jpg
    95.9 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20211014_200645_com.gspace.android.jpg
    Screenshot_20211014_200645_com.gspace.android.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 36
Prvo procitaj dta sam napisao pa onda pisi,bez gs ne radi eon ima jos neko problem ,rekao sam da tek sa gs radi sve kako treba i ne iznosim neistine negi samo ne treba biti pristrasan ,procitaj sta sam pisao o telefonu pa onda pisi
Da se razumemo tel bez GS nije kompletan telefon a to da li moze da se koristi naravno da moze i sam mislim da je telefon super samo pisem o gs

Za gms preko GSpace treba 5 minuta. Tako da to nije problem. Ako neko ne može da odvoji 5min za tako nešto onda si u pravu. I ne treba da kupuje taj telefon.
Istina je, nisam te odmah skontao šta si napisao.
Moja poenta je da je telefon bruka i da ne treba nekog da sprečava nedostatak gms(u startu) da ga kupi. Telefon realno vredi više nego što mu je cena po oglasima

I meni radi EON bez problema p40 pro. Jedino što mi ponekad zafali, to je android auto, ali i to sam rešio, koristim telefon od supruge, pošto uvek putujemo zajedno:cool:

Onda mora i ljubavnicu da biraš iskljucivo sa telefonom koji ima podržava GMS. Otpadaju one sa Huawei 😉

I meni radi EON normalno, P40 pro bez GS. A složio bih se da je mana nedostatak GS, može naravno da se funkcioniše ali je je minus.
Svi alternativni storovi su krš. Meni je Aptoide updateovao neku aplikaciju sa nekom nekompatibilnom verzijom za moj uređaj(verzija pravljena za Samsung) i tako su mi ostai zarobljeni svi podaci koje sam unosio jer aplikacija puca kad otvorim, a ako probam overwrite sa nekom starijom verzijom, traži mi da obrišem i instaliram ponovo.

Poštovanje narode, nov sam ovde... Klinac ima Huawei p40 lite e. Do sada je sve ok funkcionisalo ali od pre neki dan su počela stizati obeveštenja da Viber aplikacije ne moze funkcionisati bez Google Play servisa. Posle reinstalacije apk više ne možemo registrovati broj. Znate kakvo je stanje pa nam Viber treba najviše zbog škole. Pokusao sam i vratiti fon na fabrička misleći da je pokupio neki loš fajl sa nekom igricom ali ništa nisam uradio. Zna li neko rešenje? Hvala svima.

Mislim da nije do telefona čim neće da se instalira viber iz huawei galerije.
Ja sam takodje se jednom zezao nešto sa viberom i za kratko vreme pokušao nekoliko instalacija.
Viber me je blokirao. Poslao sam njihovoj podršci mail, koji možete naći na njihovom sajtu i kod mi je stigao u roku od 24h

Kako iskljuciti brojac koraka na zakljucanom ekranu?P40 Pro plus je u pitanju.
uninstalirati huawei health jejedini nacin.
Ako hocete da slusate muziku na kvalitetnim bt sluskama e ni to ne moze posto nema aptx codec

Meni freebuds pro rade odlicno za muziku sa p40.
Nedostatak aptx se vidi kad hocu da gledam film na tv-u ili you tube kad dolazi do ocekivane desnihronizacije zvuka i slike, ali za muziku/radio je odlicno.

uninstalirati huawei health jejedini nacin.

Meni freebuds pro rade odlicno za muziku sa p40.
Nedostatak aptx se vidi kad hocu da gledam film na tv-u ili you tube kad dolazi do ocekivane desnihronizacije zvuka i slike, ali za muziku/radio je odlicno.
I meni Freebuds Pro rade odlično za muziku.
Ne gledam filmove na TV-u ili YT pa ne mogu komentarisati.
Oduvek sam smatrao da za gledanje filmova sa TV-a treba nešto bolje od earbuds slušalica

Ljudi uzeo sam P40 Pro odradio downgrade instalirao GMS odradio update na 10.1.0.176 i sve radi bez greske. Interesuje me ako odradim update na EMUI 11 da li ce sve nastaviti da radi?

Nazad
Vrh Dno