Одлична апликација True Phone. Нисам до сада знао за њу. Хвала!ubaci True Phone apk i bićeš prezadovoljan dialerom, gomile podešavanja , do slepog creva.
![]()
File on MEGA
mega.nz
А шта користите од апликација за СМС поруке?
Одлична апликација True Phone. Нисам до сада знао за њу. Хвала!ubaci True Phone apk i bićeš prezadovoljan dialerom, gomile podešavanja , do slepog creva.
![]()
File on MEGA
mega.nz
Ne mozes prebaciti, jer se cuva na google drive-u, a za to ti trebaju servisi, tako da moras imati google servise.Meni najbitnije da mogu da imam sve konverzacija iz vibera, pa ni ne moram da imam google service. Ne znam kakva je procedura sto se tice toga, i kako ukoliko hocu da te iste sacuvam kasnije ako prelazim sa huawei na neki drugi telefon?
Koristim ChompSMS , isto sam prezadovoljan, ima podešavanja i za dual sim , preporučujem da podesiš da je default za SMS umesto fabričke da ti nebi stizala dupla obaveštenja.Одлична апликација True Phone. Нисам до сада знао за њу. Хвала!
А шта користите од апликација за СМС поруке?
Tačno tako, potpuno si u pravu, jedino nisi rekao da za to nije kriva serija P40 , kriv je Viber koji ne daje opciju čuvanja nigde osim google drive, to je meni smetalo i kada sam imao u drugim telefonima GSM jer nisam želeo biti zavistan od GSM. Po meni bi trebalo napraviti peticiju da Viber doda opciju na internoj particiji ili Huawei cloud.Ne mozes prebaciti, jer se cuva na google drive-u, a za to ti trebaju servisi, tako da moras imati google servise.
Да ли има нека СМС апликација за P40 pro која има и web варијанту, одн. да се може користити за слање/примање СМС порука са рачунара.Koristim ChompSMS , isto sam prezadovoljan, ima podešavanja i za dual sim , preporučujem da podesiš da je default za SMS umesto fabričke da ti nebi stizala dupla obaveštenja.
![]()
File on MEGA
mega.nz
Да ли има нека СМС апликација за P40 pro која има и web варијанту, одн. да се може користити за слање/примање СМС порука са рачунара.
Tačno tako, potpuno si u pravu, jedino nisi rekao da za to nije kriva serija P40 , kriv je Viber koji ne daje opciju čuvanja nigde osim google drive, to je meni smetalo i kada sam imao u drugim telefonima GSM jer nisam želeo biti zavistan od GSM. Po meni bi trebalo napraviti peticiju da Viber doda opciju na internoj particiji ili Huawei cloud.
Ja imam i desktop verziju, tako da mi ostaje sve na laptopu.Ja sam i Viber i WhatsApp istoriju prebacio preko Phone Clone aplikacije kada sam uzeo telefon, bez Google servisa... Jedino što je i prethodni bio P30 pro, nisam siguran da će sa nekog drugog modela isto funkcionisati, ali možeš da probaš...
Ne znam , kada sam instalisao pitao me je da sinhronizuje i na laptopu i na telefonu sam potvrdio i imam sve. Kada pišem ili pošaljem sa laptopa, to isto imam i u telefonu i obratno.Tako prebacim slike iz telefona u laptop i ostalo što mi treba.@fine015
To je ok, ali se ne sinhronizuje sa telefonom, poruke koje šalješ na laptopu vidiš samo na laptopu... WhatsApp već radi bez problema preko Web aplikacije
Ne radi TT. I mislim da nece u skorije vreme. Ima o tome diskusija ovde na forumuRadi li vama Benchmark forum preko Tapatalka?
Hvala.Ne radi TT. I mislim da nece u skorije vreme. Ima o tome diskusija ovde na forumu
Ima i kod mene brojeva kojih nema u Viber kontaktima, primetio sam da su isključivo brojevi koji nemaju Viber ili brojevi koji su dodati u skorije vreme a nisam uradio sinhronizaciju Viber kontakta. Takođe sam primetio da iako je sinhronizacija kontakta nameštena na automatski, to ne radi , moram povremeno da uđem, isključim automatski, ponovo uključim i tog trena počinje sinhronizacija.Danas sam po prvi put primetio da imam određeni broj kontakata koji jednostavno nije sinhronizovan sa Viber aplikacijom.Imam kontakte u imeniku ali ih nema u Viberu.
Kako tome da uđem u kraj i da li se to još nekome dešava?
Još uvek Cargo ne može zvanično na Huawei. Od njihove podrške sam dobio odgovor da je završeno testiranje aplikacije na Huawei telefonima i da očekuju vrlo brzo da se nađe u njihovoj galeriji. Ja sam taj problem kao i problem sa GS rešio pomoću Dual Space i GSpace aplikacije.Ćerka koristi P40PRO i ima problem sa Car Go aplikacijom, ne može da se ulogujte na nalog. Da li je neko imao ovakav problem na tom telefonu?
Tačno tako, potpuno si u pravu, jedino nisi rekao da za to nije kriva serija P40 , kriv je Viber koji ne daje opciju čuvanja nigde osim google drive, to je meni smetalo i kada sam imao u drugim telefonima GSM jer nisam želeo biti zavistan od GSM. Po meni bi trebalo napraviti peticiju da Viber doda opciju na internoj particiji ili Huawei cloud
Колико ја знам није могуће, У рачунару има могућност да се копира цели фолдер ViberPC путања је C:\Users\User Name \AppData\Roaming\ViberPC , .Ископираш цели фолдер ViberPC и у било ком рачунару инсталишеш вибер, после тога убациш свој ископирани фолдер ViberPC и све се врати.Pozdrav, da li je moguće uraditi back up Viber poruka na Google drive preko internet browsera?
Kod mene ne radi na P40 Pro.
Nemoj samo raditi update koji nije sa App gallery... Meni je APK Pure odmah izbacio update i puca aplikacija pa sam instalirao ponovoSve sam probao. Pokušaću opet.
I evo... Sada radi![]()
To sam i ja skontao na teži način😊Nemoj samo raditi update koji nije sa App gallery... Meni je APK Pure odmah izbacio update i puca aplikacija pa sam instalirao ponovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari