Šta je novo?

huawei p30 pro VS samsung s10+

Mobtel063

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2008
Poena
320
Hteo bi da menjam tel.
Sta od ova dva uzeti?
Ili nesto trece...

Ja sam imao istu dilemu i odlučio se za Samsung S10+ uglavnom zbog bolje video stabilizacije. Ako ti to nije bitno, nećeš pogrešiti ni sa P30 pro.

Huawei ti ima bolje trajanje baterije i bolje fotografije pravi od samsunga i plus imas ir blaster eto mnogima nebitna funkcija al ima je mozes tv uredjaje klime i itd da palis gasis. Samsung ti jedino ima bolje video snimanje pravi bolje video snimke.

Kada sam uzimao telefon, pre nekih godinu dana, imao sam istu dilemu :) Naleteo mi tada zeleni s10 plus i bas zbog boje ga uzeh :D (inace sam presao na njega sa Note 9). Dobar je skroz, ali verujem da P30 pro ima bolje trajanje baterije. Drugar je uzeo P30 pro u isto vreme kad i ja S10+ i evo prezadovoljan i dalje. Meni se licno vise svidja ekran na S10+ al kapiram da bi i sa ovim drugim bio zadovoljan.

Inace, posto vec koristis Huawei, da li si mozda uzimao u obzir Novu 5T? Ja ga bas prosle nedelje uzeh zeni, posto sam produzavao ugovor na MTS-u. Nije to bas ista klasa kao ova dva ali je zaista prijatno iznenadjenje. Ima isti procesor kao i P30 pro i jako lepo radi a pritom i odlicno izgleda. I ima po defaultu Google services, ne mora nista da se budzi i sl :) Nema 3.5 prikljucak za sluske, ako ti je to bitno npr.

Uzmi Xiaomi Mi 10 ako ti nije bitna marka, cena je tu negde oko 570e na KP

Vrh Dno