Mislim da sa svakim otvaranjem telefona u pro mobiju menjaju i bateriju.@nistaneznam ako su ti verzija Androida i brzo punjenje breakover, onda zaboravi zamenu. P30PRO već puni brže od većine novih Samsung telefona, a verzija Androida je često potpuno nevažna.
Meni je na P30PRO otišao konektor za punjenje. Zakačim punjač i nekada bez da pipnem kabal, on ispadne deo milimetra i prestane da puni. Kod kuće nije problem, spustim ga na wireless punjač, ali evo upravo krećem na put gde ću koristiti Android auto, u najavi ću 10+ puta da vraćam konketor.
Telefon je i dalje odličan, pa gledam šta da uzmem kao zamenu, pre nego što ga pošaljem na servis za taj konketor. Pa kad ga već otvaraju razmišljam da zamenim i bateriju, bez obzira što ova drži bez problema.
Hvala ti na odgovoru. Svakako, mislio sam ovo oko andoida ali vidim da nema brige.@nistaneznam ako su ti verzija Androida i brzo punjenje breakover, onda zaboravi zamenu. P30PRO već puni brže od većine novih Samsung telefona, a verzija Androida je često potpuno nevažna.
Meni je na P30PRO otišao konektor za punjenje. Zakačim punjač i nekada bez da pipnem kabal, on ispadne deo milimetra i prestane da puni. Kod kuće nije problem, spustim ga na wireless punjač, ali evo upravo krećem na put gde ću koristiti Android auto, u najavi ću 10+ puta da vraćam konketor.
Telefon je i dalje odličan, pa gledam šta da uzmem kao zamenu, pre nego što ga pošaljem na servis za taj konketor. Pa kad ga već otvaraju razmišljam da zamenim i bateriju, bez obzira što ova drži bez problema.
I dalje te ne razumem. Da li si ti nosio telefon na servis ili prenosiš tudje iskustvo?Prilikom otvaranja telefona, dolazi do deformacije baterije, i takvu ne smeju da vrate. Zato ide nova, "zamenska".
Usao u app gallery, onemogucio sve vrste update-a drugih apps i onemogucio app gallery. Odradio apdate vibera preko PS i vratio se normalan google nalog za bekap.Kada izadje novija verzija na Huawei app gallery, automatski se azurira na tu verziju a onda ti kao opciju za beckup daje samo Huawei nalog.... Cim se bude pojavila nobija verzija na Google play store telefon ce je azurirati i vratice ti se opcija za beckup na google nalog... Resenje: Onemoguci da se viber automataki azurira preko App gallery i na taj nacin ce samo povlaciti verziju sa Google play
Da licno. Stavljaju baterije original. E sada koliko su original Huawei to vec ne znam to mozes pitati. Prilikom otvaranja telefona, radi se i zamena baterije, zbog bezbednosti (iskrivi se prilikom vadjenja). To su u obavezi da urade. Obzirom da je kod tebe u pitanju kontakt za punjenje zamenice bateriju.I dalje te ne razumem. Da li si ti nosio telefon na servis ili prenosiš tudje iskustvo?
Onda je bolje da prilikom odlaska u servis tražim zamenu baterije I to uredno platim, umesto da od njih dobijem neku "zamensku"? Nisam siguran šta znači zamneska pod navidnicima![]()
Koliko si ciklusa radio punjenja sa accubat za taj rezultat? Zanima me kakva mi je baterija, mada juce sam u 21h od punjenja izvukao 10h sot i ostalo 21% baterije. Tada otisao na punjenje. Ali se razmisljam o OP Nord 2 pa ako mi je baterija oslabila da kupujem Nord jer ne mogu da se zezam sa baterijom tj zamenom iste. HvalaAccu battery sigurno nije tačan, meni pokazuje 95% na skoro 2 godine staroj Nova 5T. Punim ga skoro isključivo noću, mada sa onim opcijama za pametno punjenje.
Tako da - batali. Ni ono Apple-ovo nije tačno.
Citao sam ovo:@nikdus Neki kazu da nema nekih znacajnih promena u EMUI 12. Ono najbitnije, GMS ostaje. Najnormalnije. Mada kada instaliras bilo koju sinteticku aplikaciju za proveru sistema telefona mi smo na security azuriranju iz avgusta 2020 jos uvek.
E sada me zanima kako mislis baziran na Harmony? Koliko znam Harmony je samo u Kini. Ono sto mene zanima, ostajemo li na Android 10, ili taj EMUI donosi novi A? Mada meni je logika da je Android 10 ispod haube i kod EMUI 12.
Viber nemam nikakvo kasnjenje.
Mozda i jeste, vremenski gledano....Svi koristimo p30pro 1,5-2g ali radi odlicno i takodje sta uzeti, za razuman novac (do 500) a da je zaista bolje, tj da je upgrade?! Tezak je to rebus. Meni samo pada na pamet Xiaomi 11t PRO ali se probija taj budzet i pitanje je koliki je upgrade u stvarnom radu.A11 i A12 nisu doneli nesto posebno. A13 ima nekih naznaka dosta toga. Svakako hvala za EMUI 12 info, nisam bio siguran. Ipak to ostaje A10 ali dobro. Vreme je polako i za novi fon.
Kako rece kolega, stvar je procjene kome je sta medju prioritetnim detaljima na telefonu.11T Pro nema OIS al je zato vazno i naglaseno da ima 120w punjenje? Pa bolje je po meni da su mu stavili ono od 65w punjenje a da ima OIS stvarno neoprostivo. Evo i od 40w kao na P30 pro da su mu stavili punjenje podnelo bi se bar meni licno nebi smetalo samo nek ima OIS. Dat tolike pare za fon bez OIS-a za mene ludost.
To je vec nesto drugoo. Nekom kamera nekom cpu/gpu prioritet al cinjenica je da proizvodjaci najbolje kamere sa najboljim fotografskim mogucnostima cuvaju za glavne modele poznate kao flegship.Kako rece kolega, stvar je procjene kome je sta medju prioritetnim detaljima na telefonu.
Meni je kamera tek na 4-5.mjestu, posle CPU/grafike, memorije, ergonomije baterije...Dakle to sto nema OIS meni nije previse vazno. Gledao sam kamere sa OIS koji boba ne valja i ne odradjuje posao dobro...Dovoljno mi je da su slike i video vrlo dobre, iznad prosjeka.
Xiaomi 11t PRO ima najbolji procesor, najbolju grafiku, dosta memorije, odlicnu izradu, vise nego dobre kamere.
Slazemo se, to je opstepoznata cinjenica. Doduse tu je i najveca nedoumica, da li se isplati potrositi, u zadnje 2 godine posebno, brdo novca za flagship model jakog proizvodjaca zbog kamere koja je recimo 20-30% bolja u odnosu na "rezervni flagship model" poput 11t pro koji je bitno povoljniji od 1. flegshipa kompanije...Kod vecine ljudi se to ne isplati. Ne uzimas tel zbog izrade prof fotki i videa...Ok jasno, neka to bude pristojno i jos vise od toga. Ali ipak je to tel a ne profi foto uredjaj.To je vec nesto drugoo. Nekom kamera nekom cpu/gpu prioritet al cinjenica je da proizvodjaci najbolje kamere sa najboljim fotografskim mogucnostima cuvaju za glavne modele poznate kao flegship.
Netačno, prilikom otvaranja baterija se NE deformiše pa tako nema ni razloga da se menja ukoliko stranka ne traži.Prilikom otvaranja telefona, dolazi do deformacije baterije, i takvu ne smeju da vrate. Zato ide nova, "zamenska".
Imam jedno pitanje.
Zelim da vidim bar nekako priblizan ,znam ne moze u procenat tacan kapacitet baterije, tj zdravlje iste, i prvo sam koristio AccuBat koji je nakon par ciklusa pokazao 91% zdravlja.
Battery Guru, inace pravio neki nas lik, dobra aplikacija, pokazuje 85%, nakon 1 sesije punjenja.
Kojoj aplikaciji da verujem? Razlika nije beznacajna iskreno.
Ali realan odgovor ako moze bez onog "nas lik" pravio.
I koliko sesija punjenja ono otprilike minimum da bi pokazao bar priblizan % zdravlja? Hvala
Ne bih ja napamet. Tako mi je receno.Netačno, prilikom otvaranja baterija se NE deformiše pa tako nema ni razloga da se menja ukoliko stranka ne traži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari