Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Ma i da banuju Google play imamo App gallery samo nemoj da mi diraju viber, telegram, whatsapp i zadovoljan sam.
Ukoliko ukinu gps viber i wa neces moci da backup-ujes i da radis restore,za telefram ne znam
Ako ti to nije bitno onda ne moras da brines radice normalno ,mozda samo neka poruka zakasni

Poslednja izmena:
Ukoliko ukinu gps viber i wa neces moci da backup-ujes i da radis restore,za telefram ne znam
Ako ti to nije bitno onda ne moras da brines radice normalno ,mozda samo neka poruka zakasni

Viber kasni sa porukama i sada, nije pouzdan, ali sam cuo da je na HMS jos gore, ali mi nije bitan toliko jer u Srbiji imam besplatne minute i poruke a u inostranstvu ljudi koriste WA. Bekap mi nije bitan tako da sam miran. Samo da ne uvedu ban na skidanje ovih apk sa razlicitih izvora.

Viber kasni sa porukama i sada, nije pouzdan, ali sam cuo da je na HMS jos gore, ali mi nije bitan toliko jer u Srbiji imam besplatne minute i poruke a u inostranstvu ljudi koriste WA. Bekap mi nije bitan tako da sam miran. Samo da ne uvedu ban na skidanje ovih apk sa razlicitih izvora.
Ne verujem.da to mogu da urade

Viber ne kasni sa porukama po drugi put ti se govori. Oladi malo, jer vidim da hajku kao neku praviš stalno uzbune neke šta će biti hoće neće kako će.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Viber ne kasni sa porukama po drugi put ti se govori. Oladi malo, jer vidim da hajku kao neku praviš stalno uzbune neke šta će biti hoće neće kako će.

Ako prelistas temu unazad videces da ja nisam poceo sa zabranama i sta radi a sta ne. Ja sam se nadovezao samo na te konstatacije i izneo ono sto sam zapazio a to je da se duze vreme nije azurirala Play prodavnica iako su izasle nove verzije. Naravno ne ocekujem najnoviju verziju iste u svakom trenutku ali opet kazem nadovezao sam se na neke konstatacije da je mozda poceo ban po brendu. Sto se tice vibera, itekako kasne poruke, imam bar 50 poruka na viber dnevno tako da znam sta pisem, cak se desava da i da zvoni a nemas opciju na ekranu da odbijes ili prihvatis poziv. I to ume da se desi na bilo kom brendu.

Nije tačno da kasni!
Imam dva telefona, Note 10 plus i Mi A3 i na njima Viber radi normalno i bez kašnjenja. Takođe sin i supriga imaju S20 i J5 i njima takođe ne kasni Viber. Takođe i kod prijatelja kod kojih sam se raspitao nema kašnjenja.
To je ili do tvoje mreže/Interneta, tvog telefona, verzije Vibera(neka modovana verzija) ili nas ti malko zezaš, odnosno kako se to danas moderno kaže troluješ.

Da li neko zna neku app ili bilo šta da se upali da ide linija po ivicama ekrana kada stigne neko obaveštenje, kao na Samsung telefonima?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Nije tačno da kasni!
Imam dva telefona, Note 10 plus i Mi A3 i na njima Viber radi normalno i bez kašnjenja. Takođe sin i supriga imaju S20 i J5 i njima takođe ne kasni Viber. Takođe i kod prijatelja kod kojih sam se raspitao nema kašnjenja.
To je ili do tvoje mreže/Interneta, tvog telefona, verzije Vibera(neka modovana verzija) ili nas ti malko zezaš, odnosno kako se to danas moderno kaže troluješ.
Ali decko prica o huaweiju a ne o samsungu,i meni je na p40 pro kasnilo tj stizale su mi notifikacije tek kada udjem u aplikaciju verovatno zbog poznatog huawei gasenja aplikacija

Poslednja izmena:
Koristim uporedo mi8 i p40 lite i nemam problema sa kašnjenjem.

Znaci jedan je sa HMS drugi sa GMS.

U svetu su j dalje aktivni milioni huawei telefona sa google servisima, ako i bude blokade za telefone koji poseduju GMS pretpostavljam da ce to biti globalno, za sve ukinuto (gms na primer), nikome ko proizvodi softver nije u interesu da izgubi milionsko trziste tek tako, osim ako ga politika ne natera. Sumnjam da kasnjenje viber poruka (koje ja na p30 nemam), moze da bude ikakav znak u tom pravcu. Ako blokiraju GMS to cemo negde i procitati, kao i kad su objavili da nema produzenja privremene dozvole...

Huawei P30

Takođe, kod mene na P30 pro ne kasne Viber poruke.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Meni se na P30 dešavalo da kasne poruke, tj da ih vidim tek kada uđem u Viber. Reinsralacija je rešila problem.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Da li neko zna neku app ili bilo šta da se upali da ide linija po ivicama ekrana kada stigne neko obaveštenje, kao na Samsung telefonima?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Imas neke aplikacije za Aod tako da svetli po ivicama na play storu, ali dosta buguju na Huawei pa ti ih ne preporucujem. Steta sto nema u stock verziji neka Aod animacija. Kod Samsunga toga ima bas dosta, sto da svetli recimo ekran po ivicama, sto oko kamere. Na Emui 11 koliko sam video bice vise Aod slicica, ali nece imati tih animacija.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Ja sam i dalje super zadovoljan sa P30 Pro.
Mislio sam da kupim Samsung note 10 plus Snapdragon ali nema se para a i realno bolje mi i ne treba.

Ja sam i dalje super zadovoljan sa P30 Pro.
Mislio sam da kupim Samsung note 10 plus Snapdragon ali nema se para a i realno bolje mi i ne treba.
Imao i p30 pro i sad imam to sto si hteo. Jeste bolji note tu zbora nema ali je meni i p30 pro bio super,hedino gde ga note bas kolje je displej i zvucnici,sve ostalo je super i na jednom i na drugom. E da i video zapis zbog toga sam i prodao p30 pro,video zapis je katadtrofalan tj saturacija je blagi uzas ali mozda su to sredili nekim updateom. Dobar je p30 pro

Treba procitati i koji post unazad ne samo zadnji pa komentarisati. Ja nisam poceo da iznosim to sa kasnjenjem Viber poruka vec mi je neko drugi napisao da moze da se desi da zakasni neka poruka ako nam ugase GMS i predjemo na HMS. Meni Viber poruke znaju da zakasne i ne trolujem nikoga. Da je do mreze, mobilnih podataka ili wifi, desavalo bi se sa whatsapp ili telegramom. Nigde nisam napomenuo da to moze da bude zbog bana GMS. Suludo je pomisliti tako nesto. Ako banuju GMS nece raditi sve sto zahteva isti a ne da kasne poruke. Viber nikada ne gasim i na zadnjoj je verziji naravno. Niti je modovan. Sva ova stvar krenula je od igrice koja ne moze da se nadje i skine iz GP. Neki su se nadovezali da je mozda krenuo ban po brendu. Da li je ili nije ne znam, ne igram igrice, ali sam i tada i a i sada pisem, nek ostane mogucnost da ja instaliram Whatsapp, Viber, Telegram sa bilo kog izvora i ja sam zadovoljan. A u banovanje "starih" telefona ne verujem jer nagazili su oni Huawei i previse i ovako tako da zasto bi banovali stare telefone i tako navlacili samo sebi mrznju.

Poslednja izmena:
teško su mogli znati jer je trampova administracija nepredvidiva, jednog dana hoće sporazum drugog dana uvode nove sankcije...

naravno, ne mislim da bi kinezi to javno priznali sve i da su znali...ali imaju posla sa neurotičnom državom i *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*om na čelu države...ne znaš šta je gore, da im budeš prijatelj ili neprijatelj, ucenjuju i otimaju od koga stignu...

Baš tako, teško da onaj Ričard Ju ili kako se već zove, zna sve opcije Trampove administracije, oni(Huawei) su, kao i svi mi, očekivali da niko nije toliko lud da zabrani svojim kompanijama da uzimaju pare od njih, tako da nije baš za očekivati da izadju u javnost i kažu "ej ljudi možda postoji mogućnost da ni jedan naš uredjaj više neće raditi kako treba", mislim ne bih ni ja da sam na njihovom mestu :)
Mislim da bzvz trošite energiju na to da li će biti ili neće biti, p30pro je trenutno potpuno funkcionalan uredjaj i sve radi besprekorno (l viber [emoji16]), i baš sam dosta gledao čime bih mogao da ga zamenim ali sam na kraju odustao. Op8pro je bio prvi favorit ali taj tel ne vredi tih para, Samsung svakako zaobilazim dok god prodaju exynos kod nas, čak mi se ni p40pro ne dopada. Ako bih baš morao da biram verovatno bih izabrao iPhone 11pro max, možda jedini kompletan uređaj danas.

P30 Pro

U ovom trenutku zelim android sa google servisima. Ne zelim da budem beta tester za neki tamo novi OS.

Huawei P30

U ovom trenutku zelim android sa google servisima. Ne zelim da budem beta tester za neki tamo novi OS.

Huawei P30
Emui 11 ce imati sve regularno kao i Emui 10.1. Samo sto ce imati mogucnost da se nagogradi Harmony OS, gde cu ja verovatno odmah to testirati. A imam utisak da ce google play servisi na HarmonyOS da se instaliraju u jednom kliku. Uvek postoji rollback kao sto ima i sad do emui 9.1 ko hoce.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Fb, posle update od jutros, neke postove mu pokazuje ovako, pa tek kad tapnem na post onda mi se otvori slika. Jos nekome?
24c7f6a0b88e016f5649be0bc6290e8d.jpg
dadbd7aa93f5abd2dbf4403e189bfb99.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Fb, posle update od jutros, neke postove mu pokazuje ovako, pa tek kad tapnem na post onda mi se otvori slika. Jos nekome?

Evo istog slikah pre neki dan, ogroman pauk

Kod svih je tako posle update-a fb

P30 Pro

Vrh Dno