Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Šta znači ovaj simbol za prilikom punjenja, prvi put vidim?
62ef828b14df719a29de4655471f241f.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Dvije munje su simbol za fast (turbo) charge, bar na Xiaomiu. Kad je jedna, onda je klasično (sporo) punjenje.

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Moguće je da je prijateljev power bank sa opcijom brzog punjenja, neki dobar je.

Kad punim na fabričkom 40W punjaču je trostruka munja a kada punim na običnom je jedna munja. Prvi put ovo vidim. Moguće je da je neki brzi punjač manje snage, tipa 18W ili slično.

Zar nemaš onaj tekst gde piše sa koliko se w puni trenutno, i procente?

P30 Pro
Nema, to me je začudilo. Zato sam i izbacio ss.
Proverio sam model power bank-a koji sam koristio na netu, zaista ima brzo punjenje. To je to.

@ssrki odličan je SoT, telefon radi kao nov.

Poslednja izmena:
Da se check in, nemam zivce vise da se obaram sa baterijom na s10e.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na modelu P30 koji sam imao pre oko 7-8 meseci nisu mogle sve aplikacije da se instaliraju da rade kao dual, da li je to možda ispravljeno nekim novim ažuriranjem?

Da se check in, nemam zivce vise da se obaram sa baterijom na s10e.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Prešao sa istog telefona iz istog razloga. Videćeš vrh je fon

Pazario pre neki dan, u životu nisam bio toliko zadovoljan kupovinom.

Baterija nerealna, imam utisak da mi krizni štab saopštava stanje baterije.

Zahtevnije aplikacije češće ostaju u memoriji posle pokretanje kamere za razliku od mog nesrećnog Šaomija koji sve poizbacuje kad se uključi kamera.

Na 10.1 čini mi se da senzor otiiska radi mnogo bolje. Sad mi se baš retko dešava da ne otključa telefon iz prve.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Nego, ovde su mi bile nase vesti i na nasem jeziku na samsungu(kad otvorim gugl) . Kako da bude tako i ovde?
e33f4dee089c116b3191b1fd799a05e5.jpg

Sent from my p30pro using Tapatalk

Probaj jezik telefona da ti bude podešen na srpski jezik. Kod mene je to uvek na srpski bilo kao i jezik podešen u telefonu.

Na one plus imam taj problem jer on nema srpski nego hrvatski od najblizih nam jezika pa mi sve vesti iz croatie. Nego sam pronasao u gugl podesavanja jezik i regija i tamo izabrao srpski al opet nije reseno skroz jer mi sad daje mesavinu vesti i iz hrvatske i iz srbije.

Izgleda da niko ne koristi Huawei Assistant. Realno, korisniji je Google feed, a i navikli smo na njega.

Ja sam probao Huawei Today, i nije dobro odradjen. Google feed je po meni nesto najbolje od guglovih programa.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Na velicinu ces se lako navici [emoji23][emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kako isključiti da se malo dužim gestom sa leve i desne ivice ekrana pojavi dodatni meni sa prečicama. 10.1

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Mozes samo kompletno da iskljucis multi window, nista drugo.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Koliko ovo cudo obicno ima sot-a[emoji23]?
229dffad620affd879181cdd6207532f.jpg

Sent from my p30pro using Tapatalk

Ima koliko hoćeš. [emoji23] 10h ko od šale.

Vrh Dno