Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Za p30 još uvek nema patch 5? Jel znaš možda šta donosi taj patch 3?

P30 Pro
To pise u changelog. Kontam da je za p30 patch01 i patch03 a za pro patch02 i patch05. Negde sam video Patch04 dal za Aziju tako nesto. Screenshot_20200613_222225_com.kiwibrowser.browser.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Identično piše za patch 5 za nas sa p30pro [emoji16]

P30 Pro

Jedno pitanje, možda smešno meni ne.
Koliko je bezbedno da skinemo sa raznih foruma (makar i xda) novi 10.1? Krađa identiteta i lozinki, banking app i ostalo?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Jedno pitanje, možda smešno meni ne.
Koliko je bezbedno da skinemo sa raznih foruma (makar i xda) novi 10.1? Krađa identiteta i lozinki, banking app i ostalo?

Ma kakvi, ovo samo pomazemo Huaweiu oko axuriranja [emoji4], jer Ota update zavise direkt od Google koji malo ucenjuje Huawei. Nema da brines zbog toga oko podataka. I ovako google sve zivo kupi sa telefona i svih pametnih uredjaja. A ovo je sa Huawei servera tj Hiclouda, firmware iz Huawei kuhinje. Poenta je samo proxy koji eto pomaže da zaobidjemo Google koji kontrolise Ota. Inace su ovo pazljivo izabrane verzije od gomiletine koje prolaze google sertifikat sto znaci sve ok. Screenshot_20200613_185718_org.freeandroidtools.safetynettest.jpg

Alexxx1, da li to znaci da google moze da utice tj da zavisi od google i zakrpa? Ja nikako jos uvek da dobijem azuriranje sa 10.0.0.193 na verziju 10.0.0.197 za P30 Lite?

Alexxx1, da li to znaci da google moze da utice tj da zavisi od google i zakrpa? Ja nikako jos uvek da dobijem azuriranje sa 10.0.0.193 na verziju 10.0.0.197 za P30 Lite?
Dobices, ali to tako ide sporije. Mozes da probas hisuite proxy kao i mi, samo moras videti da li treba ds se fleshuje i preloader i cust za 197. To vec moras sa nekim koji je u toku od experata sa xda. A inace vidim da je odobren i glat bi mogao preko Husuite da se izforsira. Screenshot_20200613_231520_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

Hvala ti na odgovoru.Mislim da je najbolje da sacekam OTA, da ga ne forsiram preko HiSuita.Inace mnogi su dobili vec .197 pa sam zato pitao.Sacekacu OTA.

Dobices, ali to tako ide sporije. Mozes da probas hisuite proxy kao i mi, samo moras videti da li treba ds se fleshuje i preloader i cust za 197. To vec moras sa nekim koji je u toku od experata sa xda.

Nema potrebe za preloader i cust zato što je već na verziji 10, mada iskreno ne znam čemu žurba ako update nije bitan (kao recimo 10.1 ili 11)

P30 Pro

@Spanjeli Ne zurim se uopste pitam jer su mnogi dobili jos odavno, 31.maja npr, pa ne znam zasto nema da stigne i kod mene.Vise iz tog razloga pitam.Citao na forumima i video nekoliko P30 Lite i svi imaju tu verziju, dobili su, dok kid mene nista.Ne zurim nikud samo ne znam zasto kasni toliko.

Možda ti je telefon verzija za neko drugo tržište koje uopšte ne dobija taj update

P30 Pro

Uzet je ovde kod operatera.Nas region.Do sada dobijao sve normalno.C431.Zadnji update dobio istog dana kad i ostali i to preko podesavanja a ne preko HiCare.I mene buni ovoliko kasnjenje.Nije mi jasno iz kog razloga.

Onda će stići, ne brini

P30 Pro

Koliko vidim sve razbija kako radi na Emui 10.1. Nije aktivan Meetime za video pozive i Hi Celia. Ostalo sve najavljivano bez greske kod mene. Animacije koliko ti dusa oce sto za Aod a ima i za fungerptint. Multiwindows do detalja usavrsen.
https://youtu.be/L_Q6hRdmR0w
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Koliko vidim sve razbija kako radi na Emui 10.1. Nije aktivan Meetime za video pozive i Hi Celia. Ostalo sve najavljivano bez greske kod mene. Animacije koliko ti dusa oce sto za Aod a ima i za fungerptint. Multiwindows do detalja usavrsen.
https://youtu.be/L_Q6hRdmR0w
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Meetime koliko sam primetio preko appgallery pa menadžer aplikacija dolazi preinstaliran, čak je i aktiviran ali mi ga ne vidimo u aplikacijama kao instaliranog jer još uvek nije podržana aplikacija u svim zemljama pa tako i kod nas

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Pokusao i sa VPN po savetu ALEXXX1 za podrucje nemacke,uk,italije i nista.Nego buni me zasto BUILD ID:MAR-21A kada je oznaka mog telefona MAR-LX1A?To mi pokazao CPU-Z i jos jedna aplikacija ne mogu da se setim imena sada.

Poslednja izmena:
Ono što ti piše u telefonu to je... Ne obraćaj pažnju na ostale prograame. MAR-L01A, MAR-L21A, MAR-LX1A ovo su sve tri verzije za Evroosko tržište i program ih možda prepozna kao za evropsko tržište pa ispiše jedno od ova tri....

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Pokusao i sa VPN po savetu ALEXXX1 za podrucje nemacke,uk,italije i nista.Nego buni me zasto BUILD ID:MAR-21A kada je oznaka mog telefona MAR-LX1A?To mi pokazao CPU-Z i jos jedna aplikacija ne mogu da se setim imena sada.
Pokušavao sam i ja ranije sa vpn aplikacijama i ništa. Ne trudi se.
Idi xda ili strpljenje.

Mozda sam negde preskočio, na firmware finder ima 10.1 za p30, da li je neko od vas instalirao? Gde da nadjem uputstvo?

Sent from my P30 using Tapatalk

Jesi odradio?
Edit: trcim, sad vidim na videu da jesi, izvinjavam

Sent from my P30 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koristi neko poko luncher? Stalno mi vraća na fabrički sa poko.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ja koristim novu vraca mi na fabricki samo posle apdejta

Sent from my phone

Koji je zadnji update na p30 pro? Kod mene 195. I ako ima posle njega jel pomaze menjanje regiona da bi ga povukao? Inace tel je iz vipa.

Jeste 195. Ako si dobio mali update sistema sad u skorije vreme, sledeći update će biti na 10.1 i nema potrebe da menjaš region, neće ti to raditi. Ako ne želiš da čekaš imaš na xda uputstvo kako da isforsiraš update na 10.1 preko hisuite( imaš link nekoliko postova iznad)

P30 Pro

Juce uzeo tel, zato pitam, nisam nikakav mail dobio.

Napisao sam "mali" update a ne mail [emoji23]

P30 Pro

A update preko " podrška" app ne važi za operatere?

Jel nema opcija da na AO, ikonice obaveštenja budu u boji kao na mate 20 pro?

Ситна закрпа, вероватно припрема за 10.1.0...
П30 Лајт
46cbb61d3563a5a9d151b6fc378730fd.jpg

https://www.flickr.com/gp/188673715@N03/k24xY8
https://www.flickr.com/gp/188673715@N03/LLC0CP

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno