Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Igrao sam se malopre sa P30 Lite, odlican za zenu :). Lepo lezi u ruci i dimenzije su bas kako treba.

Inace od kako sam sa Samsunga S presao na P20 Pro, progledao sam, odlican tel. Kamera prosto neverovatno deluje, posebno u low light.

Ako sve bude OK, P40 ga menja :)

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas sam detaljnije čačkao p30pro u ušću, bez dileme najlepši telefon koji sam ikad video i držao u ruci.

Hawaii Mate 10 Pro

Ajde ko ima P30, jel ima obavestanja na AOD?

P30 Pro

Kako ukloniti reklame iz tapatalka i drugih aplikacija i jel nadjeno resenje da se ukloni planina tokom dolaznih/odlaznih poziva kontakata koji nisu u imeniku?

+1 novi dizajn za pozivanje je ocajan. Na osmici i sedmici je bio odlican, ovo je uzas sa ovim slikama planina i jezera

Huawei P10

Urban, premium i cool. Baš kao funkcionalnosti i boje P30 serije. Klikni na link, pogledaj galeriju i preuzmi sjajne Huawei wallpapere, specijalno kreirane u saradnji sa Teyosh studijom.

http://p30wallpaper.rs/

@Marcuss

Rekao sam gde mislim da Huawei P30 Pro, ili gde mislim da generalno svaki Huawei smartfon ne valja. Po mom mišljenju, smatram da je Google Pixel 3, OnePlus 6T, iPhone Xs, Note 9 ili sada S10 mnogo bolja kupovina od ovog Huawei-a, ali ako vam je bitan periskop da fotkate udaljene objekte onda je ovo telefon za vas. Ni dalje neću nikog da ubeđujem da ga ne kupite, imate toliko informacija na netu da možete sami da donesete odluku, samo mi je bio smešan hajp oko ovog telefona kao da je na vrhu, zato sam i prokomentarisao MKBHD-ov review.

Ajde da ne pričamo o boljim kupovinama već o bolji mtelefonima (slažem se da su to odvojene kategorije, value for the money i jednostavno kvalitet uređaja).

Ali bih voleo da mi uporediš samo telefone koje si naveo, evo npr samo note 9, S10+ (iphone na stranu, oni su spefifični), pixel 3 koji su po tebi bolji i napišeš u kojim stavkama su bolji od p30 pro i još bitnije ZA KOLIKO.

Hvala.

Trenutno sam u Grčkoj, roming podaci isključeni, mobilni podaci isključeni, sve što sam mogao sam isključio i račun mi se povećava za po 50 din na par sati, do sada za 2 dana skoro 700 din a da nemam pojma o čemu se radi, na Samsungu nisam imao problema nikada, ima li neko ideju šta može da bude? Na listingu vidim da je potrošnja sve po 100kb, nekad je u 3h ujutru, nekad u podne, uveče, nema pravila.

P30 Pro

Da nije ona zavrzlama sa 4g konekcijom?

TuturuTu on 6X

To su bese MTS i VIP imali te fantomske troskove sa po 100kb? Bilo je u jednoj od tema.

Trenutno sam u Grčkoj, roming podaci isključeni, mobilni podaci isključeni, sve što sam mogao sam isključio i račun mi se povećava za po 50 din na par sati, do sada za 2 dana skoro 700 din a da nemam pojma o čemu se radi, na Samsungu nisam imao problema nikada, ima li neko ideju šta može da bude? Na listingu vidim da je potrošnja sve po 100kb, nekad je u 3h ujutru, nekad u podne, uveče, nema pravila.

P30 Pro
Isključi 4g

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

I zali se cim se vratis :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kada poredimo flagship-e jedne, i neke druge firme, treba uzeti u obzir i cenu.
P30 je ipak, još uvek, primetno jeftiniji od flagship-a Samsunga ili Apple-a.

Još kada se odmaknemo koji mesec od dana početka prodaje, ova razlika u korist Kineskih flagship marki postaje još uočljivija.
Možda nisu najbolji na svetu, ali jesu među najboljima po odnosu dobijeno-uloženo.

(...ajd samo please, nemojte sada da googlate i poredite najniže i najviše moguće on-line cene jednih i drugih u različitim radnjama kojekuda po netu...)

sad gledam mediamarkt u susedstvu p30 lite 380 evra...daju i neki smart band uz njega, valjda honor band 3

Poslednja izmena:
Okej kupovina, za pola od tih para :)

Bukvalno, fon ne bi smeo ici iznad 250e.

Kada poredimo flagship-e jedne, i neke druge firme, treba uzeti u obzir i cenu.
P30 je ipak, još uvek, primetno jeftiniji od flagship-a Samsunga ili Apple-a.

Još kada se odmaknemo koji mesec od dana početka prodaje, ova razlika u korist Kineskih flagship marki postaje još uočljivija.
Možda nisu najbolji na svetu, ali jesu među najboljima po odnosu dobijeno-uloženo.

(...ajd samo please, nemojte sada da googlate i poredite najniže i najviše moguće on-line cene jednih i drugih u različitim radnjama kojekuda po netu...)

P30 je jeftiniji al’ samo kod operatera, u radnjama kosta kao S10 a opasno je blizu i XSu (u inostranstvu). Dobar je telefon ali mu price/perf nije prednost u odnosu na konkurenciju

P30 je jeftiniji al’ samo kod operatera, u radnjama kosta kao S10 a opasno je blizu i XSu (u inostranstvu). Dobar je telefon ali mu price/perf nije prednost u odnosu na konkurenciju

Gde su im to cene približne?!? Ovih dana sam se dosta muvao po zapadnjačkim prodavnicama tehnike, i cenovni odnosi su su slični sledećim:

ExtremeDigital u Mađarskoj
Huawei P30, 229990ft, oko710€
Samsung S10, 309990ft, oko 950€
iPhone Xs, 399990ft, oko 1200€

Media Markt u Nemačkoj,
Huawei P30, 750€
Samsung S10, 800€
iPhone Xs, 1105€
Hm, da, Samsung je blizu. Ali to je neki trenutni "poremećaj". Inače su odnosi približniji ovima u Mađarskoj.

I to sada, dok je P30 najnoviji.
Odnosi su tu negde, svuda gde se pogleda.

Posle par meseci, odnosi se još promenu u korist Huawei-ja. Npr:
Huawei P20, sa 64gb, 124990ft, oko 380€
Samsung S9 sa 64gb, 189990ft, oko 580€
iPhone 8, 209990ft, oko 650€

(Ja b' još uzgred rek'o da je P20 možda najbolja budžet kupovina danas)

Da, mislim da je bzvz. da (opet) pokrećemo raspravu koji je apsolutno bolji telefon, ali jeste tačno da je Huawei i dalje osetno jeftiniji.

Poslednja izmena:
Vidim da neko pisao za troskove interneta u insotranstvu.Moj brat imao isti problem.I u telekomu mu napisali da je problem do LG G7 on lepo uzeo poslao mail na LG i pitao ih da li je istina da to sto kaze Telekom.Oni lepo odgovorili da nije problem do telefona nego do mobilnog operatera.
On lepo foward mail na telekom,i pitao kako ce da rese problem.Oni mu lepo dali 1 gb interneta kad je u instranstvu za dz.

Gde su im to cene približne?!? Ovih dana sam se dosta muvao po zapadnjačkim prodavnicama tehnike, i cenovni odnosi su su slični sledećim:

ExtremeDigital u Mađarskoj
Huawei P30, 229990ft, oko710€
Samsung S10, 309990ft, oko 950€
iPhone Xs, 399990ft, oko 1200€

Media Markt u Nemačkoj,
Huawei P30, 750€
Samsung S10, 800€
iPhone Xs, 1105€
Hm, da, Samsung je blizu. Ali to je neki trenutni "poremećaj". Inače su odnosi približniji ovima u Mađarskoj.

I to sada, dok je P30 najnoviji.
Odnosi su tu negde, svuda gde se pogleda.

Posle par meseci, odnosi se još promenu u korist Huawei-ja. Npr:
Huawei P20, sa 64gb, 124990ft, oko 380€
Samsung S9 sa 64gb, 189990ft, oko 580€
iPhone 8, 209990ft, oko 650€

(Ja b' još uzgred rek'o da je P20 možda najbolja budžet kupovina danas)

Da, mislim da je bzvz. da (opet) pokrećemo raspravu koji je apsolutno bolji telefon, ali jeste tačno da je Huawei i dalje osetno jeftiniji.

Ovo su 6gb verzije, 8gb je isti ili skuplji od s10

Moja poenta je da huawei nije budget kupovina, da se ne lazemo po tom pitanju. Odavno su sa cenama slicni Samsungu a nije ni Apple daleko, bar na izlasku flagshipa

Na zalost nije moj,opet isti problem sa huawei podrskom,kasnimo 2 update-a. Ljudi vec dobijaju 153 a mi zaglavljeni na 124. Ako nesto ne valja u huawei kompaniji to je onda softverska podrska i odnos prema kupcima. Ne bude li stiglo za par dana eto me u temi za s10 plus
0587dfe259776f2c837fb7ff5fc8baff.jpg

Kako se proverava na P30 pro total call duration.

Ako hoces nesro malo robusnije a opet lepog izgleda moja preporuka ringke fusion x a ako hoces nesto tanje i elegantnije nillkin nature,staklo sam uzeo prvo koje sam nabasao na kp full glue i super je,narucuo sam jos dva sa ebay-a ali nisu stigla jos

A recite mi vi koji imate telefon, vjerivatno je to super ali, kakve su slike u nocnom klubu sa blicom?
Znam da jabuka ima slabiji blic od npr Samsunga, kakve slike tu ispadaju?

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno