Opušteno, ne brini se. Imao sam i ja problem sa tim.Kako da namestim da mi ne bude linija od svetlosti? Npr od sunca ili od sijalice...sveće,itd![]()
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Nemaju povezanost fokusiranje i flare. Možda jedino u slučaju fizičkog oštećenja stakla, mada sam ja polomio staklo kamere i opet je dobro fokusirao, a na slikama se nije video nikakav rez ili slično, huawei magija.Može da bude i masno ili zamrljano staklo ali ja ne vidim zašto s obzirom da je slika dobro fokusirana i da P30 i P30 Pro zahtevaju za svakako vađenje iz džepa i fotografisanje jedno dobro brisanje.Ja se nadam da se flare od ovog javlja a ne od oštećenja. Dosta sam googlao o ovome zbog moje kamere i mene je to dosta nerviralo i sad me nervira.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
I sada se pojavio na slici halo efekat. [emoji23]Hvala svima na odgovorima...evo do sad sam ga brisao nabijem ga na...i bolje je. Ako ga budem stalno tako titrao ide u dunav momentalno!!! Evo slika![]()
Slikano u auto režimu sa uključenim Al. Nisam na toj lokaciji al ću sutra da probam.I sada se pojavio na slici halo efekat. [emoji23]
Jesi li fotografisao u auto režimu, sa ili bez uključenog AI asistenta? Ili si odabrao HDR režim?
Telefon je dobro odradio HDR na fotografiji, mada ima mesta za bolje.
Ako nisi fotografisao u HDR režimu, napravi još jednu sa njim i okači ovde. Ovo su baš zahtevni uslovi za fotografiju.
Verovatno ti je uključen Google Asistent. Jednostavno, isključi u podešavanjima.Povremeno mi telefon izbaci tekst "Sorry, I didn't catch that" ili nešto slično... Zapravo to i kaze... Zna da se desi dok mi samo leži na trosed... Na crnom ekranu samo taj tekst... Slično kao OK Google, ali... Pojma nemam kako se to dešava ili zašto...
Ima li neko I da li se to može isključiti?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Opcije pristupačnosti > kontrola glasom > buđenje glasom > isključiPovremeno mi telefon izbaci tekst "Sorry, I didn't catch that" ili nešto slično... Zapravo to i kaze... Zna da se desi dok mi samo leži na trosed... Na crnom ekranu samo taj tekst... Slično kao OK Google, ali... Pojma nemam kako se to dešava ili zašto...
Ima li neko I da li se to može isključiti?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Mislim da je bilo to, isključio sam. HvalaOpcije pristupačnosti > kontrola glasom > buđenje glasom > isključi
P30pro
Da li jos neko ima problem sa wi fi? Naime, dosta cesto mi se desava da pored znaka wifi imam znak uzvika, to mi se desava na razlicitim mrezama![]()
Sent from my P30 using Tapatalk
Imaš temu ovde na benchu u sticky. Ukratko, idi preko Chrome na forum pa na hamburger meni(foruma, ne Chrome-a) i skroz dole imaš da instaliraš aplikaciju. Za sada je nemoguće da pratiš bench preko ttLjudi, pre par dana je prestala da mi radi Tapatalk aplikacija, tačnije Bench teme mi nisu aktivne i izbacuje obaveštenje da je nastala greška.
Da li neko zna o čemu je reč? Ne radi ni TT aplikacija sa GPlay prodavnice ni krekovana pro aplikacija.
Mozete i da mi preporučite alternativne aplikacije za praćenje foruma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari