Šta je novo?

Nije aktuelno Huawei P30 Pro (6/128 verzija) & Samsung A53 5G

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Na prodaju telefoni iz naslova:

1. Huawei P30 Pro, uzet u MTS-u u septembru 2019 od strane ja. Promenio tri korisnika (ja, pa buraz, na kraju moj sin). Ovaj poslednji ga je malo "udesio" - donji levi ćošak ekrana je razbijen. Nema zaštitu na ekranu (klinac odlepio), te ima tragova korišćenja...no i ne vidi se kad je telefon uključen. Subjektivno - telefon može da se koristi. Slike u nastavku. Futrola koju dajem uz njega je bzvz, al ajd da je stavim reda radi. Ne utiče na cenu.

2.jpg 3.jpg
4.jpg 5.jpg

2. Samsung A53 5G, uzet u A1 početkom prošle godine. Telefon je "za malo u mint stanju" - ima dve neke tačkice sa zadnje strane, nemam pojma odakle. Osim toga, telefon je kao iz izloga. Folija na ekranu od prvog dana. Dajem i futrolu uz njega (ne utiče na cenu, ali je daleko očuvanija od one sa Huawei-a. Slike u prilogu.

a53_1.jpg a53_2.jpga53_3.jpg a53_4.jpg

Cena: Huawei: 50 evra, Samsung 100 evra (može zamena za neki DDR5, nvme hdd...ali ne doplaćujem...dakle samo "glava za glavu" ili uz vašu doplatu...u zavisnosti šta nudite)
Lokacija: Beograd, Rakovica ili Čukarica (za lično preuzimanje, što preferiram); može kuririma po vašem izboru ali prvo uplata na tekući račun (iznos po gornjem kursu RF banke na dan uplate + troškovi kurira)
Garancija: radna, 7 dana od ličnog preuzimanja, za kurirsko slanje se dogovaramo (Samsung je pod garancijom, ali moralo bi preko mene da ide, a ja stvarno nemam vremena da se zezam sa time, tako da - oslanjanje isključivo na radnu)
Kontakt: putem PP (slike su na brzaka napravljene, ako neko insistira na boljim slikama - pišite, pa ću da se potrudim malo više)

P.S. od opreme ne ide ništa osim pomenutih futrola. Imam klot kutiju od Samsunga, možda uspem da nađem i od Huawei-a...ali u suštini - telefoni su klot

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    90.6 KB · Pregleda: 79
  • 5.jpg
    5.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 82
Samsung otišao, Huawei na probi.

Prodato. Lock.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad