Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bolje uzmi Mate 20 Pro. Drug je prodao S9+ i uzeo P30. Stalno se nesto zalio. Posle dve nedelje dao 50eu i P30 i uzme P20 Pro. Prezadovoljan je. Sa Mate 20 Pro prakticno dobijes P30 Pro (isti hardver, samo kamera sa zumom na P30 Pro) samo za manje pare (200 eu razlike).
Tako sam i odradio. Prodao sam p20 nakon dugo vremena. Niko ni da pita... Uzeo mate20 pro... Za sada samo pozitivni utisci. Razmisljam se da bacim jedan review na yt ! [emoji2957]
A kupih i ove type c, nije neka razlika... Steta, da sam ovo znao ne bih pazario p20 pro. Inace mu je to jedina mana, al ja volim mjuzu da slusam... Hvala!
Ovo je test Sonata vs MU1 koji je snimio Aibo sa foruma:
Prednost svih je kvalitet zvuka koji je najcesce primetno bolji od stock audio kvaliteta telefona, posebno od huawei-a (ili aktivnog adaptera koji dolazi u pakovanju telefona ili se kupuje odvojeno). Prema nekim utiscima (pa i merenjima) kvalitetniji adapteri nude audio kvalitet koji je blizu ili cak u rangu LG V/G serije telefona, sto je sjajno. Dodatna prednost je i to sto ti adapteri mogu da se koriste i na vecini ostalih USB-C uredjaja a mogu da ostanu i za neki sledeci smartfon, tablet a neki od njih, uz odgovarajuci USB PC adapter, mogu da se koriste cak i kao desktop/laptop DAC/AMP.
Postoji i DC01 model ali ima balanced (2.5mm) output: https://audio123reviews.com/2019/06/19/ibasso-dc01/5/ https://headfonics.com/2019/08/ibasso-dc01-review/
Bas u tom testu navode da je zvucno oduvao stock P20. Pojacalo 113mW@32ohm je vise nego dovoljno za sve in-ear pa cak i za veliku vecinu over-ear slusalica a razlika je i u kvalitetu, ne samo u jacini zvuka. DC02 ima malo slabije pojacalo ali je zato 3.5mm output, ionako vecina nas koristi 3.5mm slusalice a ne balanced 2.5mm (mada bi i DC01 mogao da se koristi uz 2.5mm to 3.5mm adapter ali ko ce nositi toliko adaptera :d, i ovo je previse).
I na kraju, dzaba sve ovo ako se ne koriste kvalitetne slusalice, a (na srecu) ima odlicnih (chi-fi) vec za par desetina $. I sa losim slusalicama moze da se cuje da je zvuk (malo) kvalitetniji i primetno glasniji preko ovih adaptera u odnosu na stock ali da bi se cuo pun kvalitet potrebne su i odgovarajuce slusalice, npr. Tin Audio T2, Senfer DT6, KZ ZSX, Blon BL-03 ili neke slicne kineske.
Nema sanse da je to tacno, posebno ne posle samo 3 punjenja od po 50-ak % u proseku a i sama aplikacija nije bas pouzdana. Npr. na nekim telefonima (starim nekoliko godina i posle 100, 200 ciklusa punjenja) prikazuje health od 100% ili cak od 103-106% :d Zavisi izgleda i od verzije aplikacije, verzije androida, cipseta uredjaja. Moguce da na nekim modelima prikazuje priblizno tacan kapacitet ali je potrebno da prodje bar nekoliko desetina ciklusa punjenja.
Ok. Znači da sačekam 10 punjenja-pražnjenja otprilike. Ovo sam okačio pošto mi je prvi fon da mi prikaže 100%. Do sada mi ni jedan fon nije bio preko 92%. Sa ovim - prvo punjenje 96, drugo 98, treće 100%. Mada je ovo fon na kome sam pratio preporuku da punim do 80% i praznim do 20% (ne baš striktno, nekad ga stavim sa 40-50% na punjač, a skinem sa 85/90). A punim ga i preko nekog Xiaomi punjača koji je 3x sporiji nego njegov original ultra brzi punjač (nema opciju kao Samsung da isključim brzo punjenje).
Here are the models that will receive the update this month:
Huawei P20
Huawei P20 Pro
Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Porsche Design
Huawei Mate RS Porsche
Huawei Mate 20 Lite
Huawei Enjoy 10 Plus
Huawei Enjoy 10s
Huawei Nova 5i
Mozda i hocemo, spekulise za P20 i Mate 10 seriju da li dobijaju, a Mate 10 serija je izasla nekoliko meseci ranije kao sto uvek biva tako da mozda i dobijemo.
Ima zanimljivih novosti, pogledaj na yotube, kucas samo Emui 10. 1
Mozda i hocemo, spekulise za P20 i Mate 10 seriju da li dobijaju, a Mate 10 serija je izasla nekoliko meseci ranije kao sto uvek biva tako da mozda i dobijemo.
Ima zanimljivih novosti, pogledaj na yotube, kucas samo Emui 10. 1
Ja najverovatnije preskacem P40 seriju, jer imam i P30 koji ce dobiti 10.1
Cekam P50 koji bi tada vec trebalo da bude stabilniji sto se tice situacije sa gugl softverom, a i trebao bi da bude veci updgrade u odnosu na P30 vs P40.
Ja najverovatnije preskacem P40 seriju, jer imam i P30 koji ce dobiti 10.1
Cekam P50 koji bi tada vec trebalo da bude stabilniji sto se tice situacije sa gugl softverom, a i trebao bi da bude veci updgrade u odnosu na P30 vs P40.