Šta je novo?

Huawei P10

moze li mi neko reci kako da isključim režim onemogućenog dodira ? Ne mogu to nigde da nađem na telefonu

Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

I jesi li uspeo nesto?
Sad vidim da ima B374
e9affff359c1c14bcfcddb5ff94199ea.jpg

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Nista mrka kapa i dalje....cima cu im call centar da vidim jel moze servis nesto

Ni b371 nije sredio problem sa quickcharge koji ne napravi b370 :( ako je ekran upaljen prestaje sa quick charge instant......probacu jos facotry ako ne pomognem kontaktiracu huawei srbiju da vidim da li mogu u servisu da mi stave b369 je do tad je radilo sve kako treba
Promeni kabl ili punjac moze biti do toga. Instaliraj i accubattery pa prati amperazu. Jer da je do update bilo bi masovnih reklamacija.

Poslato sa VKY-L29C432B371

Promeni kabl ili punjac moze biti do toga. Instaliraj i accubattery pa prati amperazu. Jer da je do update bilo bi masovnih reklamacija.

Ma jok nije nista, na devojcinom p10 lite radi kao sto je meni radio do b369, i kod mene radi quick charge samo se gasi cim otkljucas i upalis ekran, kapiram da ne koristi previse ljudi ovaj telefon uz njihov powerbank....

Da li p10 ima brzo punjenje?
Je li treba da se ima poseban punač za brzo punjenje ili se podešava nešto u telefonu ako hoćeš brzo punjenje?

Da li p10 ima brzo punjenje?
Je li treba da se ima poseban punač za brzo punjenje ili se podešava nešto u telefonu ako hoćeš brzo punjenje?
Brzo punjenje je preko powerbanka, barem onog original huaweijevog. Preko punjača koji dođe uz njega je superpunjenje. Rezlika u brzini je po meni minimalna. Malo je super brže. Nema podešavanja u telefonu. On sam prepoznaje na šta je nakačen.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ranije je bila opcija: U postavkama, pametna pomoc, a zatim opcija prekidac Rezim onemogucenog dodira. Sada koliko vidim na novijem b371 te opcije nema, ali moze da se iskljuci, pritiskom na power dugme i dugme za pojacavanje istovremeno, kada prikazuje to upozorenje.

pritiskam ja to, ali nikako da se isključi. Ne znam u čemu je problem, zašto neće da se isključi

Nasao sam ti ovo pa probaj:

Download the Settings Database Editor app on Google Play:

https://play.google.com/store/apps/d...by4a.setedit22

In the System Table screen, scroll down to the bottom towards the 'T' section and find "Touch Disable Mode 1". Tap on it and change it to 0 to turn it off and hit save.

Izasao patch za Gpu turbo za kinesku verziju P10 plys. Mozemo ocekivati u septembru i za nas region. Mislim ne znam sta ce mi to kad igrice i ne igram...
Screenshot_20180814-174406.jpeg

A i to će bit igre koje podržavaju. Ne znam koliko će se njih oko toga mučit.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Stigao i meni 375 na 'običan' P10.

Nego, kakvi su nam izgledi za Android P?

Stigao i meni 375
Ne radi mi Jack za slusalice
Da li bi ovo mogao da koristim, da naračim sa alija
Ugreen Type C 3.5 Jack Earphone Cable USB C to 3.5mm AUX Headphones Adapter For Huawei mate 10 P20 pro Xiaomi Mi 6 8 6X Mix 2s
http://s.aliexpress.com/e26Z3e6j?fromSns=Kopiraj u privremenu memoriju

zasto mi svakih 5-10minuta izlazi ovo obaveštenje , nije mi se ovo nikada dešavalo
f5f881365679cfa2bc70e47ddd90abb6.jpg

+1
Od poslednjeg azuriranja na B375, jedino kad je uključen Wi-Fi ne izlazi obavestenje?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Iskljuciti wifi+ I resen problem. Jeste bug kod nekih se javlja kod nekih ne. Ne znam sta je okidac za dosadni pop-up prozor.

Poslato sa VKY-L29C432B375, WAS-LX1C432B370

Poslednja izmena:
Kod mene se za ssd ne pojavljuje. Juce sam dobio update 375

Sent via Huawei P10

Moj tel nije abdejtovan još od b180. Da li ima on sad mogućnost da se odradi na najnoviji abdejt i ako ima koja je procedura?

Može li neko da me uputi kako da povećamo prikaz na ekranu?

U podešavanjima ima opcija za uvećanje fonta, ali radi samo u kontaktima, biraču i fabričkoj aplikaciji za poruke.

Meni treba nešto što bi svuda uvećalo prikaz.

(Ostarilo se, oči oslabile...)

Na MiA1 u podešavanjima ima dve opcije, veličina fonta i veličina prikaza. MIUI izgleda ima nešto drugačiju filozofiju.

Ima i to na Huawei, ali ne na svim modelima.Koliko se secam kad sam imao P10, on nema tu opciju.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Ima ta opcija. Settings\System\Developer options\Smallest width. Po defaultu je 360. Idi na 320, to je najmanja vrednost, samim tim i najveca slova. Ako se budes igrao sa tim brojkama dva saveta. Ne idi vise od 400 bice ti previse sitno, a izmedju 320 i 360 neke vrednosti mogu da ti poremete ikone na pocetnom ekranu.

Poslednja izmena:
Hvala ti. To sam tražio. Ne kapiram kako radi, ali radi i meni dosta
:)

Nemam Edit....

Sad vidim da mi je malo pokarabasalo neke vidžete i aplikacija, ali - nek ide život. Mogu da čitam!
:)

Ne kapiram bas ni ja, ali vidim da svi prze po 450, 500. :D Ja sam ga smanjio na 330 i dobro je sve. Najvise zbog procenta pored baterije, koji je bezvezno mali...

Vrh Dno