Šta je novo?

Huawei P10

Valjda ce to za notifikaciju ispraviti u nekom update-u ali bez obzira odusevljen sam telefonom, a pogotovo sto me izasao preko MTS-a 330e (mislim da za te novce ne moze bolje da se uzme ni u srednjoj klasi a kamoli premium flagship).
Elem, jos jedno pitanje, u podesavanjima za kameru imam opciju 20mpx a citam specifikaciju gde kaze 12mpx. Koju opciju vi koristite i koja daje najbolje rezultate?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
U 12 mpx su najbolje slike kad slikas sa color kamerom. Monochrome moze i 20 mpx.

Poslato sa DUK-L09 uz pomoć Tapatoka

Sta god cinili, ne skidajte origi zastitu ekrana... Ja sam skinuo i ekran poceo da baguje (serija bez oleoph. coat) Bagovao bez zastite, sa kina folijom i kina staklom... Slao sam na reklamaciju, odradili su reset i stavili orig. protector. Od tada nema problema.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Servisirali ti flagship telefon tako sto si zalepili foliju i sad radi normalno ? Sta ce da se desi ako kupis reciml tempered glass i zalepis ? O.O

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Ne znam sta je bilo, mozda je sam facrory reset resio problem. Meni iskreno nije palo napamet da probam jer apsolutno nije delovalo kao software problem, a pri pritisku na ekran javljale su se linijice i pri paljenju, kad se pojavi logo.... Kako god, ja ne skidam original foliju vise...

Servisirali ti flagship telefon tako sto si zalepili foliju i sad radi normalno ? Sta ce da se desi ako kupis reciml tempered glass i zalepis ? O.O

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Pa ja imam staklo preko original folije i sve fercera lepo.

Pa ja imam staklo preko original folije i sve fercera lepo.
Lepite staklo preko fabricke folije? Nikakvu foliju ja nisam dobio uz telefon. A lepio i odlepljivao i folije i stakla i nikakav problem nisam imao sa ekranom. A nemam oleofobik premaz tako da se masti strasno bez zastite. Pre ce biti problem sa nekvalitetnim staklima da stvaraju te efekte, linije, ili je lepljeno staklo preko folije ili neki softverski problem, mada u to sumnjam.
A ako se problem sa linijama javljao i bez bilo kakve zastite to je onda defekt u touch panelu i mora da se zameni komplet u servisu.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
To se i desilo, zamenili mu ekran uz koji je dosla i nova folija samim tim...

OnePlus 3 A3000

To se i desilo, zamenili mu ekran uz koji je dosla i nova folija samim tim...

OnePlus 3 A3000
Nisam video da je pisao da su mu zamenili ekran, samo reset i foliju stavili. Zato sam stavio konstataciju da mora i ekran da se menja u takvim slucajevima, sto je verovatno i uradjeno.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi, jel vam freezuje fb kad hocete da otvorite slike... Konkretno neke grupe, a neke otvara. Probajte Niski auto pijac
540b0c598a54d9666c40e2c19c34f1e3.jpg

Poslednja izmena:
Jos nisam imao telefon koji ne stucne kad treba da otvori album sa 7-10-14... Slika bilo da je sekund bar, obicno i 1-2 vise, ne tripuj se...

OnePlus 3 A3000

Nece otvara, zakuca, samo back moze

To vec ne da nece uopste da udje... Clear cash, force close pa opet?

OnePlus 3 A3000

He, a iz Vibera hoce, i to preko app, ne browser varijanta, a direkt izapp nece

Da,. skinuo sam fb lite i radi, drugarima na p9 radi bez problema..

Da li je telefon iz Mts-a dolazi simfree, koristio bih vip karticu u njemu?

Hvala na informaciji:)

Citam na netu da je u ranije verzije ugradjivana sporija memorija, i da se javljao problem sa losim Wi-Fi signalom,ne znam da li je to ispeglano u novijim verzijama?

Da li postoji neka prečica ili drugačiji način da se podeli ekran kako bi se pustile dve aplikacije istovremeno osim onog čukanja po ekranu.
Kakav sa tutuban deljenje mi upali tek posle 5-6 čukanja. Pre ću ga polomiti nego podeliti ekran :D

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Hvala na informaciji:)

Citam na netu da je u ranije verzije ugradjivana sporija memorija, i da se javljao problem sa losim Wi-Fi signalom,ne znam da li je to ispeglano u novijim verzijama?
Ja sam citao o tome ali nisam nista slicno primetio na svom telefonu.. sve radi normalno

Huawei P10

Stize mi jutros update 185 na tel...Sta donosi u odnosu na 180?
Od kad sam na iphone uradio update s 10.3 na 11.2 pa mi se telefon usporio extremno imam fobiju od update jako veliki....

Stize mi jutros update 185 na tel...Sta donosi u odnosu na 180?
Od kad sam na iphone uradio update s 10.3 na 11.2 pa mi se telefon usporio extremno imam fobiju od update jako veliki....
Samo sigurnosne zakrpe. Telefon radi isto kao i pre update-a.

Huawei P10

Ja sam na B180 i dalje.Ne bi da radim update da nije nesto kamera pogorsana.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kako da skinem nofity s setings ikonice za update?

Root ili update. Ne znam jel ima neki package disabler za huawei da odradiš restart i odma ubiješ update procese kao ja na samsungu što radim.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kako da skinem nofity s setings ikonice za update?

Na p10 lite sam video da ima to u podesavanjima, da iskljucujes notify sa ikonica. Moze da se iskljuci sa svih, ili konkretno za neke aplikacije. Mozda da potrazis to setovanje, ako ne mozes da nadjes pogledacu ja veceras pa da ti kazem gde se tacno nalazi

Vrh Dno