Šta je novo?

Huawei P10

koji je bolji za muziku na slusalicama honor 9 ili p10 ? . trazio sam po netu ali reko ajde da pitam vas sto ih koristite ?

Videh u temi o h9 da mnogo hvale neku novu opciju koju su ugradili u Honor , zaboravih kako se zove sad....

Da da , procitao sam temu za h9 . Malo i naginjem ka njemu zbog tog ' histen audio ' posto sam odustao od v30 .

trenutno je best-buy u tom segmentu , bez ikakvog razmisljanja....u Vipu moze uz neki paket oko 300e da se doplati ako se ne varam sto je smesno obzirom na to sta dobijes....

Ima neko na preporuku neku dobru futrolu i staklo za ekran, a da moze da se nadje na KP?

Sent from my Huawei P10 using Tapatalk
Sve to imaš u Huawei storu u Ušću.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

@blue

Imaš li oleo premaz na displeju ili još uvek nisi skinuo fabričku foliju ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nisam skinuo jos fabricku foliju.
Sto se tice zvuka na slusalicama, dobar je na P10, sasvim sam zadovoljan.

Sent from my Honor 8 Lite using Tapatalk

Nema na obicnom P10 stereo. A na mom se odlicno cuje sa ovog jednog, pogotovo kad pustim mp3 sa yotube.

Sent from my Honor 8 Lite using Tapatalk

Ima li neko problem sa restartovanjem (tacnije ugasi se i ne moze da se upali, pa moram na hard reset). Desilo se 3 puta u toku koriscenja, telefon nov.
Model: VTR-L29
Builid no. VTR-L29C432B162

Za ovih par nedelja apsolutno nijedan problem. Ne daj Bože to sa restartovanjem.
Ja bih to odmah reklamirao, ozbiljno!

Sutra idem u mts da potpisem novi ugovor I razmisljam se da yzmem ovaj telefon. Jel moze ukratko neki savet.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Može: na kraju pitanja ide znak pitanja. Šala mala. Uzmi crni, ljepši je dosta od ovog mog srebrnog.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Okaci sliku procesa na telefonu, i sliku aplikacija koje trose bateriju.

Zna li neko jel moguce uraditi downgrade softvera na P10? Nisam nista na netu nasao o tome.

Moguće je, mada koliko sam čitao, nesto je *******o...
To pišem što sam citao na jednom de forumu...
Pogledaj na XDA više o tome... Ako ima tamo uopšte o tome tema...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Nisam nasao nista.Ja sam mislio da samo preflesujem image fajl,al ne moze tako.Sony je keva za te stvari,flashtool i udri.

Rado bih ti pomogao, ali ko sto rekoh, neki su to bili radili, i kažu, komplikovano je...
Jer do skoro je bilo lako i odraditi, jer je na Huawei blog bio svaki update, koji je i mogao downgrade, ali valjda je to Huawei ukinuo za pojedine modele.
Pogledaj na Huawei blog ako ima šta više sad o tome...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Nasao sam link za debranding, verovatno je to i za restore na prethodnu verziju. Meni nesto deluje komplikovano...

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

Pisao ti vec, kažu da je komplikovano bas bas... Dobro razmisli, sta ćeš.. Ja se lično ne bih igrao sa tim, je na kraju može fon samo kao ukras da ti služi...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

***, sad da mogu vratio bih na vB123 iako mi se mozda cini samo da su ranije bile bolje slike :) ali jbm ti Huawei i komplikovane procedure downgrade-a :)

Dobar je zvuk na sluaalicama i na P10. Sad bas vidim u podesavanjima zvuka da ima sa se ukljuci DTS sound za slusalice.

Pa očekivano sasvim

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

A moze i ovako da traje :)

4c0e7d0c1dd8a7a0ce96d1007f7fb06b.jpg
3954bd213847925417cd532edbe98103.jpg
528af514bb354aa07a2e27688d918c20.jpg
a2f97d740289e7242c003f6995ba8754.jpg

Sta kazete na kvalitet fotki? :smoke:

9 mpx wide i 20 mpx

Nazad