Šta je novo?

Huawei P10

Ovaj update b171 je odlican. Deluje da je kamera bolja sad kad je u pitanju ostrina.Ostalo je bilo vec ok, jedino da istestiram bateriju ovih dana.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Primetio sam da ima nekoliko fotki na lock screenu koje su 3D, tj. okreću se kako i telefon i baš su mi cool. Nešto nisam primetio da su ranije bile tu. Zanima me da li ima negde da se skine još takvih? Dole levo piše Dynamic Image 3D i kad uđem u galeriju i nađem te fotke, ne pomeraju se.

Pa verovatno to radi samo na lock screenu mada ja nisam nesto primetio. Znam samo da u Magazine Unlock moze da se doda jos slika.

Sent from my Huawei P10 using Tapatalk

@ blue moon
Jel bolja kamera od Z5?
Meni ne deluje bolja ali ti si imao oba... ;)

Bolja je kamera...bolji i p10 u globalu i to poprilično!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Na osnovu ovoga sto je blue moon postavio fotke su kao sa Z3 samo sa jos cudnijim bojama :d Kamkorder je sigurno bar malo bolji na Z/XZ.

Naravno da je P10 bolji od Z5 jer je i dosta noviji uredjaj ali od XZ1/XZP, S8/Note 8, U11, V30 vec nije tako da sarmeun treba jos malo da razmisli, da saceka da se pojave neki od navedenih modela ili da padnu cene postojecim :)

Poslednja izmena:
Meni se čini da Z5 pravi bolje fotke od P10
Samo sam za kameru pitao znam da je u globalu P10 bolji
Razmislio sam ;) samo mi opet izleteo P10+ povoljno...

Imao sam z5 compact kada se pojavio, ako nisu nešto dodatno popravljali softverom u međuvremenu, p10 je definitivno bolji! ...mada kad vidim tvoje fotke, kontam i sa tetrisom da bi bolje slike napravio od mene sa p10 ili s8 :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel moze neko da proveri u Files app, pod local, da li vam je tu network neighborhood. Tj. da li vidite PC ako ste povezani na WiFi preko istog rutera. Mislim da je ova opcija uklonjena u zadnjem 171 update-u.
Edit: Sad sam proverio i u drugom telefonu, P9 lite, I na njemu ne vidi lokalne kompjutere. A verzija Files app je neka starija 7.x.x.x, a na P10 je 10.x.x.x
Edit2: To ovako treba da izgleda:

software_file_manager_2.jpg

Poslednja izmena:
@ blue moon
Jel bolja kamera od Z5?
Meni ne deluje bolja ali ti si imao oba... ;)

Po mom nekom misljenju kada bih govorio o sveukupnom kvalitetu rekao bih da su tu negde,mada nisam jos istestirao ovu na P10 u potpunosti.Ipak mi deluje kao da je malo bolja od Z5.

Kako da iskljucim -Huawei Share- ? Stalno mi radi u pozadi i trosi mi bateriju , a ne mogu da nadjem tu aplikaciju na telefonu ?

Možda je nešto zabagovao. Probaj hard reset.

Ma, hard reset. Pridrži dugme za uklj/isklj 10ak sekundi dok se fon sam ne restartuje.

To je force restart,a ne hard reset,hard reset znaci nesto drugo :)
Sutra bi trebalo da malo istestiram kameru sa ovim zadnjem 171 apdejtom,deluje da je malo poboljsana.

Da, na restart sam mislio. Ne znam je li probao i da li je uspjelo.

Poslednja izmena:
Ima neko na preporuku neku dobru futrolu i staklo za ekran, a da moze da se nadje na KP?

Lazarevac.

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

@bluemoon,
Sto se tice processinga, meni deluju veoma dobre slike. Bas dosta detalja izvlaci i dosta su ostre slike ali na prijatan nacin (ne kao kod samsunga).
Ali boje su dosta lose, kao da dominira neki sivi ton, pa slike deluju bezivotno. Kad bi boje bile kao na mi5 bila bi extra camera.

Mi5 i uopste Xiaomi dominira sto se tice color renderinga i white balanace na fotkama.
Juce je bilo nesto sivo vreme, a mozda treba da menjam wb u manual modu da bi fotke ispale lepse na P10.

Baterija sa zadnjim apdejtom B171

1ad6761140f89f6bda83e611c9f1259d.jpg
bc6a05de72f31ffd6b06c62cd69809af.jpg
6ce283b68fe8f63265cb06e7193de652.jpg

Odlicni rezultati za bateriju , blue kakav ti je kvalitet poziva na P10 , jel bi mogao mozda da uporedis sa necim od ranije , eventualno sa Honorom ? Kako ste zadvoljni sa "stereo" zvucnicima , vlasnici plusa ?

Ckalja,kvalitet poziva je odlican,dosta bolji nego ranije,ne zaostaje za Samsungom,Sony i Htc uopste,bolji i od Honora.
Baterija jeste bolja od Z5,ali i nije toliko bolja obzirom na malo manji ekran P10 i 300 mah jaci kapacitet iste.

Ranije se Huawei nije bas pokazivao na tom polju kako treba.....Honor narocito , super ako je tako :)

Ovi rezultati baterije koje si okacio su svakako dobri...

Vrh Dno