Šta je novo?

Huawei P10 lite

Aleks može li jedan ili više odgovora.

Poslato sa Honor 9lite uz pomoć Tapatoka

Ma daj covece, pa meni radi jos od emui 5 na c432 DS. Verovatno si muljao sa huawei ID. Registruj se ponovo. Znaci kod tebe nije u oitanju aplikacija nego prijava.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Apsolutno nisam nista dirao.Sve zivo se bez problema uloguje,samo taj Cloud,gde god da kliknem pise da ne radi u mom regionu.Nije ni bitno.Probao onako.I onako mi ne treba tih 5GB ;)

Poslednja izmena:
Apsolutno nisam nista dirao.Sve zivo se bez problema uloguje,samo taj Cloud,gde god da kliknem pise da ne radi u mom regionu.Nije ni bitno.Probao onako.I onako mi ne treba tih 5GB ;)
Znaci nisi u Srbiji [emoji12]

Promeni region. Ima tamo opcija pa probaj opet

Huawei je najjači, samo pozitivna iskustva sa p10 lite [emoji41]

+1 nikakvih problema nisam imao sa njim, od Maja prošle godine koristim tel, za te pare, više nego odličan.

Sent from my 3310

Primetio sam već odavno, al sve zaboravim da se požalim. Kad sam spojen na Bluetooth zvučnik, WiFi brzina mi je jako očajna. Šta da radim, i može li uopšte da se uradi nešto?

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Primetio sam već odavno, al sve zaboravim da se požalim. Kad sam spojen na Bluetooth zvučnik, WiFi brzina mi je jako očajna. Šta da radim, i može li uopšte da se uradi nešto?

Ugasis lokaciju i onda se unormali protok i blutut. Pisao sam vec za taj problem i resenje odavno.

E onda jos jedan minus za Huawei. [emoji23]

Bukvalno svaki dan više od pola dana strimujem zvuk na Bluetooth, i stvarno mi ovo ne da mi ide na živce [emoji15]. Bilo i na b321 kad sam bio, i na sve redom koje sam imao nebitan je build uopšte. Piece of crap.

Usao na Cloud preko druge email adrese i sada je sve ok.

Skines apk odavde na racunaru https://huaweimobileservices.com/HwCloudDrive_EU.apk

Povezes telefon sa racunarom pokrenes Hisuite i kliknes na apk. Pitace te da li da instalira na telefonu, potvrdis. Otkacis telefon od racunara i pokrenes cloud.
Trebalo bi da radi sa svim huawei modelima.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Tek sad sam dosao u priliku da ovo odradim na nacin koji je Alexxx1 opisao i uspelo je (C185).

Interesantno, na moj honor 7X je uspelo direkt iz telefona, sto sa P10 Lite nije bio slucaj. Na njemu je proslo iz HiSuite.

Alexxx1... THANKS! :)

Usao na Cloud preko druge email adrese i sada je sve ok.

Reko sam ti vec da je problem sa nalogom. I ranije si jednom pisao da si imao problem sa dvostrukom autentifikacijom sa nalogom za Huawei ID. Uzivaj u 5gb besplatnog prostora. Vrlo prakricno jer ako resetujes u roku on nekolko minuta mozes da ucitas fotke, muziku, backup i tt.

Reko sam ti vec da je problem sa nalogom. I ranije si jednom pisao da si imao problem sa dvostrukom autentifikacijom sa nalogom za Huawei ID. Uzivaj u 5gb besplatnog prostora. Vrlo prakricno jer ako resetujes u roku on nekolko minuta mozes da ucitas fotke, muziku, backup i tt.

Mislim da je bolji Google Disk jer ima 15gb.

Poslato sa Honor 9lite uz pomoć Tapatoka

Bukvalno svaki dan više od pola dana strimujem zvuk na Bluetooth, i stvarno mi ovo ne da mi ide na živce [emoji15]. Bilo i na b321 kad sam bio, i na sve redom koje sam imao nebitan je build uopšte. Piece of crap.

Izaso i novembarski patch za c185 i to bez Gpu turbo...Screenshot_20181103-165439.jpeg

Bas tako. Skoro neprimetno bolje sa gpu na Asphalt 9, ali i vuce vise baterije kad je aktivan gpu turbo.

Realno gledano svi telefoni imaju optimizaciju t.j. throttling CPU-a i GPU-a za svaku određenu aplikaciju. Nego Huawei izmišlja toplu vodu zarad wow efekta i para samim tim.

Huawei je klasican prevarant.A polako i svi ostali.

Vrh Dno