PozdravJa sve slike i sitnije apk cuvam tamo kao i backup.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ma daj covece, pa meni radi jos od emui 5 na c432 DS. Verovatno si muljao sa huawei ID. Registruj se ponovo. Znaci kod tebe nije u oitanju aplikacija nego prijava.
Znaci nisi u Srbiji [emoji12]Apsolutno nisam nista dirao.Sve zivo se bez problema uloguje,samo taj Cloud,gde god da kliknem pise da ne radi u mom regionu.Nije ni bitno.Probao onako.I onako mi ne treba tih 5GB![]()
Promeni region. Ima tamo opcija pa probaj opetApsolutno nisam nista dirao.Sve zivo se bez problema uloguje,samo taj Cloud,gde god da kliknem pise da ne radi u mom regionu.Nije ni bitno.Probao onako.I onako mi ne treba tih 5GB![]()
Promeni region. Ima tamo opcija pa probaj opet
Tebe je znaci oduvek zezao Cloud i na c432 SS i na c432 DS?Trazio tu opciju i nisam je nasao.Medjutim,probao da udjem na Cloud preko kompa i sve proslo bez problema,dok na telefonu zeza.
Tebe je znaci oduvek zezao Cloud i na c432 SS i na c432 DS?
Kao i sve ostalo što te zezalo. Izgleda da tebi oba primerka falična [emoji23]. Banana kompanija, šta reći.Bas tako.
Ugasis lokaciju i onda se unormali protok i blutut. Pisao sam vec za taj problem i resenje odavno.Primetio sam već odavno, al sve zaboravim da se požalim. Kad sam spojen na Bluetooth zvučnik, WiFi brzina mi je jako očajna. Šta da radim, i može li uopšte da se uradi nešto?
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Meni je lokacija non-stop isključena.Ugasis lokaciju i onda se unormali protok i blutut. Pisao sam vec za taj problem i resenje odavno.
E onda jos jedan minus za Huawei. [emoji23]Meni je lokacija non-stop isključena.
Bukvalno svaki dan više od pola dana strimujem zvuk na Bluetooth, i stvarno mi ovo ne da mi ide na živce [emoji15]. Bilo i na b321 kad sam bio, i na sve redom koje sam imao nebitan je build uopšte. Piece of crap.E onda jos jedan minus za Huawei. [emoji23]
Skines apk odavde na racunaru https://huaweimobileservices.com/HwCloudDrive_EU.apk
Povezes telefon sa racunarom pokrenes Hisuite i kliknes na apk. Pitace te da li da instalira na telefonu, potvrdis. Otkacis telefon od racunara i pokrenes cloud.
Trebalo bi da radi sa svim huawei modelima.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Reko sam ti vec da je problem sa nalogom. I ranije si jednom pisao da si imao problem sa dvostrukom autentifikacijom sa nalogom za Huawei ID. Uzivaj u 5gb besplatnog prostora. Vrlo prakricno jer ako resetujes u roku on nekolko minuta mozes da ucitas fotke, muziku, backup i tt.Usao na Cloud preko druge email adrese i sada je sve ok.
Mislim da je bolji Google Disk jer ima 15gb.Reko sam ti vec da je problem sa nalogom. I ranije si jednom pisao da si imao problem sa dvostrukom autentifikacijom sa nalogom za Huawei ID. Uzivaj u 5gb besplatnog prostora. Vrlo prakricno jer ako resetujes u roku on nekolko minuta mozes da ucitas fotke, muziku, backup i tt.
Izaso i novembarski patch za c185 i to bez Gpu turbo...Bukvalno svaki dan više od pola dana strimujem zvuk na Bluetooth, i stvarno mi ovo ne da mi ide na živce [emoji15]. Bilo i na b321 kad sam bio, i na sve redom koje sam imao nebitan je build uopšte. Piece of crap.
A za C432 ima GPU Turbo?Izaso i novembarski patch za c185 i to bez Gpu turbo...Pogledajte prilog 260054
Pa da, oktobarski patchA za C432 ima GPU Turbo?
Jel ti odobren preko ota, mislim, jesi ga instalirao?Pa da, oktobarski patch
Bio sa hwota jedan dan da testiram gpu, pa se vratio na b376.Jel ti odobren preko ota, mislim, jesi ga instalirao?
I kako radi marketinška zebancija veka?Bio sa hwota jedan dan da testiram gpu, pa se vratio na b376.
Bas tako. Skoro neprimetno bolje sa gpu na Asphalt 9, ali i vuce vise baterije kad je aktivan gpu turbo.I kako radi marketinška zebancija veka?
Realno gledano svi telefoni imaju optimizaciju t.j. throttling CPU-a i GPU-a za svaku određenu aplikaciju. Nego Huawei izmišlja toplu vodu zarad wow efekta i para samim tim.Bas tako. Skoro neprimetno bolje sa gpu na Asphalt 9, ali i vuce vise baterije kad je aktivan gpu turbo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari