Šta je novo?

Huawei P10 lite

Alexxx1 možeš li postaviti detaljno uputstvo za instalaciju b321?
Koristis Hwota8 i sa ffindera ili sa sajta http://pro-teammt.ru/ skines full ota b321 reimenujes fajlove uradis repack sve po uputstvu sa yt. Stavis fajlove u Hwota folder na SD karticu i pokrenes skriptu update.but. Nakon instalscije uradi factory reset i mozes ili uradiri relock bootloadera ili rootujes sa magiskom 17.1 a onda preporuka da se fleshuje kernel Morfuz 2.1 i u kernel auditoru postavis big cpu na darkness a little na blu active. I to je to. Kasnije ako nekad hoces opet neki noviji build koristis normalno hwota8 do te verzije koju hoces a onda servisni rom te verzije ako zelis telwfon da prodajes il slicno da ti zakljuca bootloader i sve popravi ako ima gresaka po particijama.
https://youtu.be/_3vqb8hPZIQ

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Za kolko dana? Ako je za dva dana tu i tamo, ali ako je za 1 dan onda je katastrofa [emoji6]

2 dana, tek testiram. Nenormalno maltretiram telefon, CSR2 igrica, fb, viber, ig, whatsapp, youtube i ostalo. Ubijam bateriju, znaci od jutros ne pustam fon iz ruke.

2 dana, tek testiram. Nenormalno maltretiram telefon, CSR2 igrica, fb, viber, ig, whatsapp, youtube i ostalo. Ubijam bateriju, znaci od jutros ne pustam fon iz ruke.
Daj onda te rezultate za 1 dan. Ovaj beta za jedan dan moze da drzi glat 7h sota ako ne i vise. Instalirao sam mu i face unlock i ne skida bateriju za divno cudo.
Mislim poenta je da ovaj telefon moze biti i te kako super al to zavisi od proizbodjaca i podrske. Usrali su ga sa podrskom do te mere da je to blagi uzas. Jedan ogroman minus za Huawei i njihovu marketing politiku. Od mene nece dobiti ni dinar vise.

Trenutno sam na C432, jel vredi da uradim Factory reset pa da se update na C432 ?

pa jel znači da uradim factory reset ? jel će biti neko poboljšanje ?

Imate li pristup FFu? Ja i dalje ne mogu da uđem na Frimware Finder piše mi you probably don't have connection to Team MT servers.

Dal je neko probao ovaj Omni rom. Izasao pre neki dan na openkirin.net

Screenshot_20181002-095100.jpeg

Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока

Pošto mi baterija na b367 praktično ni ne postoji, imam par pitanja.
Da li vredi da reklamiram problem u slučaju da je otišla baterija?
Da li rollback na nougat b209 koji mi nudi hisuite ne poništava garanciju (pretpostavljam da ne) i da li za to treba otključati bootloader?
Da li otključavanje bootloader-a poništava garanciju? Znam da se posle flashovanja zvaničnog firmwarea on opet zaključa. Pitam u slučaju da probam taj famozni b321.
Svakako ću sačekati još nekoliko dana dok stigne novi update, ali čisto da znam...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pošto mi baterija na b367 praktično ni ne postoji, imam par pitanja.
Da li vredi da reklamiram problem u slučaju da je otišla baterija?
Da li rollback na nougat b209 koji mi nudi hisuite ne poništava garanciju (pretpostavljam da ne) i da li za to treba otključati bootloader?
Da li otključavanje bootloader-a poništava garanciju? Znam da se posle flashovanja zvaničnog firmwarea on opet zaključa. Pitam u slučaju da probam taj famozni b321.
Svakako ću sačekati još nekoliko dana dok stigne novi update, ali čisto da znam...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Zvanicni rollback ne ugrozava garanciju.
Otkljucavanje bootloadera samo po sebi znaci gubitak garancije samo pod uslovom da ga tako otkljucanog odneses u servis.
Ako otkljucas pa opet zakljucas bootloader u telefonu nema informacija koje bi ukazivale da je bio otkljucan i gsrancija je i dalje vazeca. Zakljucavanje se vrsi servisnim romom.

Dal je neko probao ovaj Omni rom. Izasao pre neki dan na openkirin.net

Pogledajte prilog 258096

Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока
Ja sam probao beta 3 ovo je beta3.1 gde je samo fiksovan nfc. Troši bateriju kao i svaki treble rom ali manje nego rr os. Prosto me iznenadi koliko je emui izbalansiran svaki put kad probam neki treble rom.

Ja sam probao beta 3 ovo je beta3.1 gde je samo fiksovan nfc. Troši bateriju kao i svaki treble rom ali manje nego rr os. Prosto me iznenadi koliko je emui izbalansiran svaki put kad probam neki treble rom.

Ok. Hvala za info,da se onda ne zamlacujem sa treble romovima bzvze jer su svi na istoj bazi.
Jos uvek sam na b321. Sve sam instslirao i FB i instag, telegram, tapat, viber i nema battery drain i ako su aplikacije same po sebi bugljive. IMG_20181002_131842.jpeg

Ok. Hvala za info,da se onda ne zamlacujem sa treble romovima bzvze jer su svi na istoj bazi.
Jos uvek sam na b321. Sve sam instslirao i FB i instag, telegram, tapat, viber i nema battery drain i ako su aplikacije same po sebi bugljive. Pogledajte prilog 258108

Bilo bi pametno i Doze da konfigurišeš da ti pali istog momenta čim ugasiš ekran i onda tu staviš sve sem najbitnijih aplikacija. A ostale čim upališ ekran odma stižu notifikacije.

Bilo bi pametno i Doze da konfigurišeš da ti pali istog momenta čim ugasiš ekran i onda tu staviš sve sem najbitnijih aplikacija. A ostale čim upališ ekran odma stižu notifikacije.
Ok. Videcu, hvala. Mada ja ih gasim u podesavanjima baterije rucno. Samo nekoliko ostavim da rade sa zakjucanim ekranom.

Ok. Videcu, hvala. Mada ja ih gasim u podesavanjima baterije rucno. Samo nekoliko ostavim da rade sa zakjucanim ekranom.

Naptime aplikacija ti je moja preporuka. Na standby mu napravi da uopšte ne troši bateriju. A u launch sekciju u Phone Manager podesiš sve na manuelno i kako tebi odgovara i to je to.

Bio napunjen samo do 75%. Dva dana. Dosta Youtubea i još više Instagrama... Screenshot_20181002-222153.jpeg

Nazad
Vrh Dno