Šta je novo?

Huawei P10 lite

Evo ga b361 bez sim kartice. Koliko ga mreza ubija.... Po ovome se vidi da je sistem ok. Sad sam ubacio Mts karticu pa cu proveriti za 8h, pa Telenor pa cu uporediti [emoji4]IMG-b134cd36f18050c65523fc39a34c6bc6-V.jpeg

Poslato sa VKY-L29C432B370

Jel treba opet ona fora da se vadi telenor kartica i ubaci mts da bi stigao update ili je to bilo samo za b185 bug :D ?

I kod mene je SS.B209,kao i kod kolege sto je bio,ali njemu su uvek apdejti stizali nedelju dana pre,nego meni.A uzeo je telefon 5 meseci posle mene.Nista,cekamo,pa kad bude.Vazno da su pustili.

I meni je iz telefon iz mts-a, jos uvek nema update-a, ali bitno je da je krenulo, stici ce valjda u narednih nedelju dana :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel treba opet ona fora da se vadi telenor kartica i ubaci mts da bi stigao update ili je to bilo samo za b185 bug :D ?
Ota zavisi od Imei, ali i od operatera. Sve u svemu cim bude autorizivan po Imei broju onda zavisi od operatera kad pusta Ota. Mts ili Telenor sve jedno razlike ce biti u nekoliko dana, nista dramaticno.

Evo kolega poslao screenshot, da me malo zeza i da se hvali :)
c274b9c830eb547cab32be3f2a0fab80.jpg

Da li moguce da mi koci telefon zbog messenger ? Fb
Moguće je ako pored toga imas jos nesto sto ti srce resurse.
Meni je dok sam bio na stock romu lagovalo sa vremena na vreme ako sam koristio mesindzer i fb.
Na elemental v1 romu sve sljaka bez greske.

Moguće je ako pored toga imas jos nesto sto ti srce resurse.
Meni je dok sam bio na stock romu lagovalo sa vremena na vreme ako sam koristio mesindzer i fb.
Na elemental v1 romu sve sljaka bez greske.

Skino sam lite messenger i izbrisao sam messenger i bolje radi tel bez messenger

Ponovo imam poblem sa punjacem nece da puni,Probao sam s drugim punjacem puni telefon
Da li ima garancija za punjac ? tel iz mts

Rollback paket sa b361 do b209/b210 na Ff prolazi autorizaciju sto znaci da je Ota vrlo blizu....

Nije to sto je noviji android nego sto ce konacno ova cetiri jezgra da se vrate u normalu ovako su stalno u visokim obrtajima a to nikako nije dobro :D

Jel nosio neko na reklamaciju zbog lajsne oko ekrana koja se "kruni"? Zeni fali mozda pola cm sa strane. Stalno je u silikonu, nikad nije ispadao. Gori su od LG-a definitivno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel nosio neko na reklamaciju zbog lajsne oko ekrana koja se "kruni"? Zeni fali mozda pola cm sa strane. Stalno je u silikonu, nikad nije ispadao. Gori su od LG-a definitivno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

I meni fali 1 cm na dve meste otpalo nikad mi nije padao primetih posle neki 5-6 meseci
Nisam nosio na servis ali mislim da ne prihvataju reklamaciju

Kolko ja primecujem ni na P10 lite ne radi vise Ffinder na Emui 8....Na p10 plus od prerhodnog builda, a ovde vec od b361 jok vise.

Kad su ubacili face unlock u Android, probao par puta, video da radi i kul, nisam koristio. Skoro vidim pominju opet, rek'o šta sad opet drve, to stara fora, kad šipak, nema. [emoji57]

Sent from my 3310

Kad su ubacili face unlock u Android, probao par puta, video da radi i kul, nisam koristio. Skoro vidim pominju opet, rek'o šta sad opet drve, to stara fora, kad šipak, nema. [emoji57]

Sent from my 3310
Ma i ja isto, a uz to vuce bateriju i nije bas najbezbednija metoda.

Vrh Dno