Šta je novo?

Huawei P10 lite

Koji Oreo? [emoji23]
Juce stavise na Ff neki c432b362 a unutra fajlovi za verzije za HongKong, pa danas skinuse. Greska za greskom....

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Haha, za Bliski Istok odgovor iz Huawei podrske
Screenshot_20180615-160650.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Wau .. do tad pola nas nece imati ovaj fon

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Braca Kinezi,napravise haos :D Avgusta izlazi finalna verzija Android 9,a mi septembra da cekamo Android 8.Kinezi i tehnika.Nikada nije bilo,pa nece ni biti. :)

I kod drugih proizvođača ima istih slučajeva. [emoji6]

Sent from my 3310

Citam vec dugo ovo i ima dosta stvari na ovom forumu za procitati. Moze li mi neko detaljno objasniti kako rucno da apdejtujem na oreo? Hvala unapred.

Pre nekog vremena sam prebacio ovaj fon sa vip-ovog na global dual sim rom, i sve je radilo super. Doduše nikad nisam ni probao dal drugi sim slot radi. Update-ovi su stizali do b210. Sa te strane je sve ok.
Ali kako sam trenutno u Americi, reko da stavim njigovu karticu u drugi slot, I on taj drugi jednostavno ne vidi. Ima li rešenja? Od starta čim sam flesnuo ovaj rom, za drugi imei su stajale nule.
Neko čini mi se reče da je i kod njega tako ali da radi drugi slot.

Pre nekog vremena sam prebacio ovaj fon sa vip-ovog na global dual sim rom, i sve je radilo super. Doduše nikad nisam ni probao dal drugi sim slot radi. Update-ovi su stizali do b210. Sa te strane je sve ok.
Ali kako sam trenutno u Americi, reko da stavim njigovu karticu u drugi slot, I on taj drugi jednostavno ne vidi. Ima li rešenja? Od starta čim sam flesnuo ovaj rom, za drugi imei su stajale nule.
Neko čini mi se reče da je i kod njega tako ali da radi drugi slot.

Za drugi Imei stoje nule regularno ako si konvertovao SS u DS. Medjutim, ako si imao DS sa dva Imei i nakom global roma nule za drugi Imei onda si ***** stvar. Pa nista debranduj ponovo mozda se vrati drugi Imei, a ako se ne vrati imas Hcu client uz DC phoen8x kosta cini mi se oko 20 Usd da upises rucno ponovo drugi Imei ako znas koji ti je bio broj naravno.

Poslato sa WAS-LX1C432B321 Emui 8.0

Ne, imao sam ss, konvertovao sam ga u ds, po uputstvu sa foruma (ne znam koja strana, gledam sa tt-a, ne mogu sad da nadjem stranu).

Ne, imao sam ss, konvertovao sam ga u ds, po uputstvu sa foruma (ne znam koja strana, gledam sa tt-a, ne mogu sad da nadjem stranu).

A sto si prelazio na global rom... Bez obzira trebalo bi da radi i sa C432....

Ma na c432 sam i mislio, sve nešto pogrešno napisao. Ne radi, znači samo prvi slot vidi.

Ma na c432 sam i mislio, sve nešto pogrešno napisao. Ne radi, znači samo prvi slot vidi.

[emoji3] Pa ne znam, probaj tu jednu karyicu da stavis u drugi slot, mozda kartica zeza. Ako nije karyica onda jedino da nesto softverski nije dobro. Ako si rucno nesto instalirao neki build koji je za SS.... pa ima konflikt sa oeminfo zs DS.

Da li nekom crko punjac
Punio mi telefon do 60% i skino sam sa punjaca hteo opet da punim telefon i nece da puni probao sam s drugim punjacom normalno puni original nece da puni uopste

isti proradio je jutros Ne znam sto nije htelo sinoc da puni
jutro sam stavio na punjac puni

Kako to funkcionise, kad i zasto? [emoji16]

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koja aplikcija za blokiranje reklama radi na P10 lite, bez root-a?
Ako moze neko link da ostavi.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

U aplikacijama, igricama...one sto izadju preko celog ekrana.

Mislim da te koje su u aplikacijama ne mozes da ugasis, ako gresim nek me neko ispravi.

Sent from my 3310

Ok, hvala.
Mislio sam da ima neki blocker, kao na Samsungu SABS, AdHell...

Nazad
Vrh Dno