Šta je novo?

Huawei P10 lite

Probao na više utičnica,isto.A na drugim telefonima puni normalno.
Sad primetnih da se na trenutak ekran zamrzao i kad sam.povukao prstom pod njim osta trag kao bela vatra,da najpreciznije opišem.To nešto ekran ne valja,traziću im novi.Cini mi se da imam pravo na to a ne da šalju u servis u BG i da čekam....

Srecno sa tim, nadam se da ces uspeti, ali moras biti jaaaaaako bezobrazan da tako bude, u suprotnom šalju u servis i onda cekas i cekas i cekas.

Sent from my 3310

Probao na više utičnica,isto.A na drugim telefonima puni normalno.
Sad primetnih da se na trenutak ekran zamrzao i kad sam.povukao prstom pod njim osta trag kao bela vatra,da najpreciznije opišem.To nešto ekran ne valja,traziću im novi.Cini mi se da imam pravo na to a ne da šalju u servis u BG i da čekam....
Imas pravo na zameni u 48 ili 72h od kupovine.. Mora da ti zamene u tom periodu

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

I ja sam uzeo tel u vip-u letos, čim sam ga uključio stigao je b170 update i od tad nema ništa. Inače i ja sam na izgleda nesrećnom c738 modelu.

Powered by Me

^
Uradi mu debrend na C432 ;) Ako sve radi ok,sta ce ti update.I onako,nista ne menjaju,osim sto polako smanjuju trajanje baterije.Cekaj Oreo.Tu mozda se nesto i promeni.

Poslednja izmena:
Ma sve radi ok, ali čisto me interesovalo.

Powered by Me

Ja sam ovu uzeo sa aliexpresa i preporucujem svima. Fantazija je kako lezi na telefon

Luxury Soft Carbon Silicon Cases for Huawei P8 P9 P10 lite Case for Huawei Honor 6X 5C Case for Huawei Honor 8 P8 lite 2017 Case
http://s.aliexpress.com/aaM7R73i
(from AliExpress Android)
81c7e9f32eff36ae39d4bc3fc8a179ba.jpg

Sad videh da je karbon

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Potrazi na kp ili u Bg monsterskin super impact proof, pokriva celi ekran, prianja celom duzinom i ne prima vazduh nigde. Ni ja nisam mogao da nadjem neko normalno staklo za honor9 pa sam slucajno nabasao na ovo, a u radnji gde sam uzeo video da ima i za p10l

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Edit, evo ovo trazi, neznam dal smem da linkujem kupujem prodajem
f63fe5882cbd6ee0ea59c59a542999e6.jpg
Upravo takvo je kod mene pokriva sve ne primeti se da je na telefonu, moja primedba je da se u gornjem delu ocrtava linija koja ide po gornjoj ivici ekrana. I izgleda kao da je iz dva dela spojeno, možda je to neki marker kako bi se precizno postavila folija jer ima dve rupice jedna je za kameru, a druga je za senzor. Da li neko neko ima ovu foliju i da li se vidi ta linija koju sam opisao?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ja sam ovu uzeo sa aliexpresa i preporucujem svima. Fantazija je kako lezi na telefon

Luxury Soft Carbon Silicon Cases for Huawei P8 P9 P10 lite Case for Huawei Honor 6X 5C Case for Huawei Honor 8 P8 lite 2017 Case
http://s.aliexpress.com/aaM7R73i
(from AliExpress Android)
81c7e9f32eff36ae39d4bc3fc8a179ba.jpg
Imam istu za p9 lite i fenomenalna je i moćna po ivicama neka guma tako da je telefon recimo 90% siguran od pada. Ali nekome i smeta jer telefon u njoj izgleda duplo deblji pa gubi malo od elegancije. Ali ne može sve [emoji41]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Upravo takvo je kod mene pokriva sve ne primeti se da je na telefonu, moja primedba je da se u gornjem delu ocrtava linija koja ide po gornjoj ivici ekrana. I izgleda kao da je iz dva dela spojeno, možda je to neki marker kako bi se precizno postavila folija jer ima dve rupice jedna je za kameru, a druga je za senzor. Da li neko neko ima ovu foliju i da li se vidi ta linija koju sam opisao?

Sutra mi stiže pa cu pustiti neki komentar da vidimo šta je to.

Toliko dobro naleže na ekran da se ne vidi da ima nalepnice, jedino pod uglom kada se gleda vidim tu liniju, kao da je iz dva dela, mada verujem da je iz jednog. Šteta bila bi ocena 10 ali i ovako je visoka 8 zato što ide od ivice do ivice.

Poslednja izmena:
Imam istu za p9 lite i fenomenalna je i moćna po ivicama neka guma tako da je telefon recimo 90% siguran od pada. Ali nekome i smeta jer telefon u njoj izgleda duplo deblji pa gubi malo od elegancije. Ali ne može sve [emoji41]

Da bas tako, po ivicama je robusna i daje osecaj sigurnosti, uporedio bih je sa cat telefonima takav neki osecaj u ruci

Vrhunska! Ja sam istu naručio sa allia kad sam uzeo P10 lite. Posebno mi se sviđa što su ivice izdignute od ekrana oko 1mm. Za crni telefon je odlična. Za honor 9 sam kupio onu nilkin transparent ali pošto još uvek nisam našao adekvatnu zaštitu za ekran kupio sam ovakav case i za njega i sada njega nosim jer nilkin je poravnat sa ekranom pa mi ovaj deluje daleko sigurnije. Tražio sam ovu monsterskin foliju pošto je venom preporučio ali na KP niko od prodavaca ne odgovara na poruke.

Toliko dobro naleže na ekran da se ne vidi da ima nalepnice, jedino pod uglom kada se gleda vidim tu liniju, kao da je iz dva dela, mada verujem da je iz jednog. Šteta bila bi ocena 10 ali i ovako je visoka 8 zato što ide od ivice do ivice.

Da, ima ta linijica i na ovoj za honor9. Nije iz dva dela sigurno i vidi se samo pod nekim uglom. Sve u svemu, ja zadovoljan, stakla nisam nasao ni za p10l ni za honor da prianjaju preko celog ekrana a bas me nervira onaj vazduh sa strana.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Jel se ta folija ovako a postavlja?
https://youtu.be/cOz9tgWb4VU

Meni je folija stavljena u radnji u podhodniku u Novom Sadu nisam je montirao ja, ali postupak jeste sličan kao u videu koji si okačio, moraš sa plastičnom karticom da pritiskaš tu foliju kako bi se što bolje zalepila je na ekran. Tako je i meni zalepljena, gledao sam čoveka kako je stavljao foliju, moraš biti izverziran za to, na videu deluje je lako namestiti ali je u praksi to jako pipavo ako nisi vinčan tome bolje da odneseš kod nekog ko to ume da nalepi, pogotovo što ta folija nije jeftina da bi se igrao sa njom.

Poslednja izmena:
Meni je folija stavljena u radnji u podhodniku u Novom Sadu nisam je montirao ja, ali postupak jeste sličan kao u videu koji si okačio, moraš sa plastičnom karticom da pritiskaš tu foliju kaoko je stavlja na ekran. Tako je i meni zalepljena, gledao sam čoveka kako je stavljao foliju, moraš biti izverziran na videu to deluje lako ali je u praksi to jako pipa o ako nisi vinčan tome bolje odnesi ko to ume da nalepnici, pogotovo što je ta folija skupa da bi se igrao sa njom.

Ma nameštao sam stakla, valjda cu umeti ovo. Ako ima stikere onda nema greške.

Stigla folija. Baš je dobra. Prekriva kompletno ekran. Praktično se ne vidi da je nesto lepljeno. Samo kad se pogleda iz ugla sa blizine. E sad koliko je to zaštita videcemo.
5c046f9f05880ca650afa0d7b5abff23.jpg
d217aa8b414b8cad936fbfcb880916ba.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Danke [emoji41]

Sent from my 3310
Okaci sliku pakovanja, ako nisi bacio [emoji23]

Stigla folija. Baš je dobra. Prekriva kompletno ekran. Praktično se ne vidi da je nesto lepljeno. Samo kad se pogleda iz ugla sa blizine. E sad koliko je to zaštita videcemo.

Da li se primeti pod uglom da ima neka linija u gornjem delu ide po gornjoj ivici ekrana ispod kamere i senzora?

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Da li se primeti pod uglom da ima neka linija u gornjem delu ide po gornjoj ivici ekrana ispod kamere i senzora?

Sent from mTalk
Ima linija. To je kao iz dva dela lepis prvo oko kamere a onda kreće drugi deo i vučes karticom.

Kako stavljas Sat u donjem uglu kao na gornjoj slici na lock screen-u? Nikako ne mogu da namestim!