Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja sam se na takvo staklo već navikao bolje bar neka zaštita

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Koj bi mi telefon preporucili huawei p10 lite ili sony xperia a1?
Ovu temu sam procitao celu i jasno mi je uglavnom kako stoje stvari. Telefon bi uzeo u mts kao korisnik box paketa.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Xperia je dosta inferiornija u odnosu na ovaj model, a kao što vidiš ovde su samo pozitivni komentari korisnika, tako da moja preporuka ide za p10 lite.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da video sam da se niko ne zali na telefon sto je dobro. Dok za sony ne mogu da nadjem temu uopste pa da vidim i tu sta se prica.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Које заштитно стакло се показало као најбоље за екран p10 lite? Тј. које најбоље належе?

Nijedno ne leze lepo

Kod drugara u radnji, Backa Palanka. Mislim da je bilo oko 990 dinara ili tako nesto. Ako neko hoce, mogu da posalju preko kurira.

P.S. Ne reklamiram nista, da ne ispadne jer mi je drugar.

Имате у Vip пословницама стакло за 500 дин, мало је уже од самог екрана. У HUAWEI радњи у ушћу имате стакло за 1000 дин и покрива скоро целу површину али није закривљен.

Desava mi se da mi se tokom noci ili dana, ako telefon ne koristim duze vreme baterija opadne za 15% i vise, a iskljucen mi je net i smanjeno osvetljenje. Da li se nekome ovo desavalo? U pocetku je normalno radilo sve, i tokom noci nije baterija opala ni za 1%, a posle 2-3 punjenja je pocelo da slabi. Telefon uzet u mts-u.

Da dodam da Flip case izgleda odlično, hvata samo na ivicama telefon, ali sve stranice, sem one koja se preklapa, nisu zaštićene. Vide se lajsne i sve.
Ja sam na tvoju preporuku otišao u Ušće i uzeo Flip case. Stvarno je extra, razmišljam da li mi je onda u opšte i potrebna neka dodatna zaštita ili da ipak uzmem barem foliju.

Jel moze neka slika telefona sa flip case-om?

Slikaj se pred ogledalom

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

MTS ima u ponudi P10 lite dual sim. Zna li neko da li su obe sim kartice otkljucane, tj moraju li obe da bude MTS-ove?

Nemoj se uvrediti ali najbolje pozovi mts.

MTS ima u ponudi P10 lite dual sim. Zna li neko da li su obe sim kartice otkljucane, tj moraju li obe da bude MTS-ove?
Pozovi i pitaj, ali skoro sigurno nije dual...
Imaš honor 8 lite koji je 99% sličan, a DUAL SIM je [emoji6]
Ne moraju obe kartice biti od operatera kod koga si uzeo telefon...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemoj se uvrediti ali najbolje pozovi mts.

Ne vredjam se. Vec sam zvao, rekli su mi da su svi telefoni koji se uzimaju kod MTS-a zakljucani, a svi znamo da to nije tacno, tako da toliko o njihovom kol centru.

Pozovi i pitaj, ali skoro sigurno nije dual...
Imaš honor 8 lite koji je 99% sličan, a DUAL SIM je [emoji6]
Ne moraju obe kartice biti od operatera kod koga si uzeo telefon...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Zasto mislis da nije dual sim? Pise u specifikacijama da jeste, MTS ga vodi kao Huawei P10 lite DS, e sad dal je drugi sim aktivan to mi nije ni palo na pamet dok nisi pomenuo. Moracu da vidim u nekoj poslovnici da li imaju takav telefon izlozen.
Uzimam telefon preko ugovora, nemam u ponudi Honor 8 lite :(

Poslednja izmena:
ja razmisljam da prenesem broj u vip, nis' me ne kosta, a imaju h8 lite ds...mts-u iz principa necu da doplacujem onaj njihov harac za 3g...
mada mislim da cu na kraju otici u hungariju i pazariti telefon...sa povratom pdv-a Honor 8 (ne lite) izadje 275e.

Zato sam ja kupio za keš[emoji3](kredit)

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Da li je neko u skorije vreme uzeo telefon u MTS-u kao fizicko lice, a da je dobio dual sim?

Nazad
Vrh Dno