Šta je novo?

Huawei P10 lite

Jel moguce da otkljucam slot za drugu karticu bez rutovanja i gubljenja garancije?
Gubis garanciju jer se vidi razlika u modelu sa kutije i onom u telefonu i ako kasnije zakljucas bootloader. A inace mora da se otkljuca da bi promenio oeminfo.

Poslato sa VKY-L29C432B371

@Alexxx1,ovde brate ocigledno ti samo kapiras o cemu pricam i ja tebe. Iz ovih postova ostalih, samo dobijam jos vise dokaza o onome sto pricam. Lepo kazes da ne citaju ranije postove. Odmah s neba, pa u rebra. Srecno vama bilo sa Huaweijem. Kod mene agonija sa njima uskoro prestaje [emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Desava li se nekome ovo? Od kad je prošao update povremeno mi izbaci ovo. Fon radi normalno, sve je ok, samo sporadično izbacuje.
784a1172423328b4bbd4bd873bc06b60.jpg

Sent from my 3310

Random, samo izbaci. Nekad izbaci 2~3 puta za redom. Nekad u aplikaciji nekoj, nekad na početnom.

Sent from my 3310

Ko zna sta je. Neka aplikacija zeza.

Posle nekih nedelju dana, možda malo više, stigao mi još jedan OTA update za C185, sa 360 na 361. Osim security patch za jul, ponadao sam se da će poboljšati agresivno forsiranje auto osvetljenja koje mi je bolje radilo na N. Ništa od toga za sada...

Posle nekih nedelju dana, možda malo više, stigao mi još jedan OTA update za C185, sa 360 na 361. Osim security patch za jul, ponadao sam se da će poboljšati agresivno forsiranje auto osvetljenja koje mi je bolje radilo na N. Ništa od toga za sada...
I ja imam c185 baš sad sam ušo da proverim i pojavio se b361. Hvala.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Instalacija upravo završila, kad se palio posle instalacije pisalo mi je optimizing apps, to se do sada nije pojavljivalo. Nadogradnja je oduzela 1% baterije. Telefon za sada radi baš brzo, i na Julskoj je zakrpi. Nadam se da će Treble da pomogne u budućnosti. RAM Management neuporedivo bolji.

Poslednja izmena:
Stigla autirizacija, valjda i Ota za C432 dyal sim. Valjda vrede kritike nekad [emoji106]

Od tog pravila su odustali još na N verziji kada mi je stigao poslednji security update za taj sistem. Bio sam zbunjen da je neparan broj za DS, pa sam pomislio da će mi tada telefon biti SS. Prošlo sve ok.

Vazi to pravilo i dalje. C432 SS dibijaju B361,a DS B362.Provereno.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Znaci ne slede pravila vise parni ne parni za DS i SS, da?

Ja sam dual sim c185 bio sam kao što znaš flešovao c360 dloadom (poslednji servisni rom u tom momentu) i juče izašao update c361 (za Jul) i sve radi normalno sem što je možda malo brži nego ranije.

Jel moguce imati 5x5 home screen kao i smanjiti velicinu ikonica bez rutovanja?

Jel moguce imati 5x5 home screen kao i smanjiti velicinu ikonica bez rutovanja?
Ne moze bez rootovanja, a i uz root status ja nisam uspeo na emui 8. Ne prihvata kad se rucno izmeni u sistemu jer je Enforced, a treba nam selinux permissive da bi drljali po sistemu. Uzgred, novo axuriranje Teme preko AppGallery sad ima vise opcija za rucno podesavanje i ikonica i fontova i tt. Screenshot_20180731-183534.jpeg

7964c6021a3f6abcc63d8e5f09ec9164.jpg

Poslednja izmena:
Koja je razlika izmedju ovih tema sa theme store i onih sto se skinu sa gugla ili drugih sajtova sto promene sve, i ikonice i font i da je u porukama i podesavanjima druga boja, da je drugaciji dialer i poruke? Zasto takvih nema na theme store huawei, to kao da su neke virusne, tj ne virusne ali nedovoljno sigurne kao ove sa theme store

Koja je razlika izmedju ovih tema sa theme store i onih sto se skinu sa gugla ili drugih sajtova sto promene sve, i ikonice i font i da je u porukama i podesavanjima druga boja, da je drugaciji dialer i poruke? Zasto takvih nema na theme store huawei, to kao da su neke virusne, tj ne virusne ali nedovoljno sigurne kao ove sa theme store
Imas proverene aplikacije za teme, ikonice koje nemaju reklame i tt. Evo screen shot koje ja koristim. One ti ucitaju temu u zvanicni Huawei menadzer tema. Inace aplikacije sa Appgallery su bas Huawei i stizu brze nego na playstoru. Screenshot_20180731-184926.jpeg

Ja sam dual sim c185 bio sam kao što znaš flešovao c360 dloadom (poslednji servisni rom u tom momentu) i juče izašao update c361 (za Jul) i sve radi normalno sem što je možda malo brži nego ranije.

I sad imam ogroman problem sa baterijom koja se prazni kao luda. I ranije kad sam bio na Nougat posle svakog security patcha sam morao da radim factory reset da bi se stabilizovala baterija. Sad mi ne pada napamet. Ako bude ovako nastavila, vratiću ga na fabrička poslednji put, i nikad više ota neću da instaliram!

I sad imam ogroman problem sa baterijom koja se prazni kao luda. I ranije kad sam bio na Nougat posle svakog security patcha sam morao da radim factory reset da bi se stabilizovala baterija. Sad mi ne pada napamet. Ako bude ovako nastavila, vratiću ga na fabrička poslednji put, i nikad više ota neću da instaliram!

Da li si pogasio pozadinske procese u podesavanjima baterije? Ugasis sve rucno. Ostavis samo one koje zelis za notifikacije i to je to. Screenshot_20180801-120510.jpeg

Da li si pogasio pozadinske procese u podesavanjima baterije? Ugasis sve rucno. Ostavis samo one koje zelis za notifikacije i to je to. Pogledajte prilog 254930

To je bila prva stvar koju sam uradio kad sam ubacio Oreo. I naravno gašenje animacija u developer options i paljenje battery savera i onemogucavanje sinhronizacije.

Poslednja izmena:
To je bila prva stvar koju sam uradio kad sam ubacio Oreo. I naravno gašenje animacija u developer options i paljenje battery savera i onemogucavanje sinhronizacije.
E sad ako manje koristis prenos podataka mozes da stavis 2G mrezu jer meni 4G, tj auto mod, bas skida zbog slabog signala. Ali generalno meni baterija na emui 8 sasvim solidna, za sada.

E sad ako manje koristis prenos podataka mozes da stavis 2G mrezu jer meni 4G, tj auto mod, bas skida zbog slabog signala. Ali generalno meni baterija na emui 8 sasvim solidna, za sada.

Ma nije u tome poenta, poenta je u tome da sve radi kako treba i dođe smrdljivi update i pokvari sve za 5 minuta. Oni samo nešto čačkaju nešto pokrpe, a pola stvari pokvare.

Ma nije u tome poenta, poenta je u tome da sve radi kako treba i dođe smrdljivi update i pokvari sve za 5 minuta. Oni samo nešto čačkaju nešto pokrpe, a pola stvari pokvare.

Udri servisni b360 za c185 uradi reset nakon toga i onemoguci update i zavrsi s tim.

Udri servisni b360 za c185 uradi reset nakon toga i onemoguci update i zavrsi s tim.

Ma ja ga čak još držim na kartici od prethodnog puta pošto mi je ona u fioci i ne koristim je, ali da li nekad može ovaj Huawei da ne pokvari nešto da ja ne mora da čačkam. Neću bre da se maltretiram sa tim, oću da mi radi telefon.

Ma ja ga čak još držim na kartici od prethodnog puta pošto mi je ona u fioci i ne koristim je, ali da li nekad može ovaj Huawei da ne pokvari nešto da ja ne mora da čačkam. Neću bre da se maltretiram sa tim, oću da mi radi telefon.

Hehe, dobro je da ne zeznu toliko da se telefon non stop rebutuje ko za kinesko trxiste. Kad sam video zakrpu nije mi bilo dobro. Pa to ne sme sa se desi ni na alfa verzijama, kamo li na beta i zvanicnim. Screenshot_20180801-122935.jpeg

Hehe, dobro je da ne zeznu toliko da se telefon non stop rebutuje ko za kinesko trxiste. Kad sam video zakrpu nije mi bilo dobro. Pa to ne sme sa se desi ni na alfa verzijama, kamo li na beta i zvanicnim. Pogledajte prilog 254933

Ovo ne sme ni u snu da se desi ja bolje više nikad update da ne instaliram.

Vrh Dno