Šta je novo?

Huawei Nova 5T

Momcilo vidi na njihovom sajtu, tamo imas sve. Nevis, jel i dalje koristis taj telefon, koliko je proslo od promene baterije, koliko izvuces SOT od jednog punjenja ?
Par meseci nakon što sam je zamenio kupio Magic 5 Pro. Ali sam ga koristio par meseci, sada mi je backup. Kao nova, 6-7h SOT-a, izdvajam 6h na plaži letos od 08-21h. Nećeš prepoznati telefon ako ti je sada slabija baterija. Da napomenem, bez ijednog factory reseta od kako sam ga kupio, četiri godine, 3 nova EMUI-a... Huawei zakon.

Kevi poceo telefon da se ponasa cudno neke aplikacije nece da se pokrenu, imenik cas moze cas nece da se otvori.
SUmnjam na neki virus ali.
Sta mi je raditi faricki reset ?

Naravno

Kako prebaciti podatke , klasicno povezivanje telefona kablom na racunar pa skeniranje antivirusom pa onda kopiranje?
Ili postoji laksi nacin

Backup mozda preko hisuite pa factory reset posle...kakvo crno skenjiranje antivirusom. :)

Ima 70 giga slobodnog prostora, ko zna st aje onas ve otvarala i kliktala.
Upravo radim bck preko Hisuita pa ce reset

Uzeh novi mob posle Nove 5T i to Samsung A55.
Ono sto mogu reci posle 2-3 nedelje koriscenja Samsunga i Nove 3-4 godine, jedna bese Nova :(
Samsung defintivno ima bolji ekran, lepse se skroluje, sistem ima vise podesavanja i to je to sto se tice prednosti.
Android na Novi mi je vise "lezao". Ovaj Samsung cesto ima "potez" vise za neke svakodnevne radnje. Finger senzor na Novi bocni neprevazedjeni.
Mozda je stvar navike. Perfomanse su tu negde za uobicajno koriscenje (ne igram se).
Steta sto nema vise dobrih telefona kao Nova 5T.
I baterija kod Nove kao nova mi je mogla sa mojim nacinom koriscenja drzati i 2 dana Samsung ne.

Ehhhh P30,Nova 5t nisam siguran koliko su zaista ovi novi telefoni apgrejd u odnosu na te tel od tad.Ipak mi se cini da je tad srednja klasa bila malcice ozbilljnija nego sad.Pre 4 godine sam uzeo Novu 5t za 300 eur.Nisam siguran da sad ima nesto od telefona sto ima odnos cena performanse kao sto su tad imali Poco F1,Mi 9t pro,nova 5t pro itd...

Sreca pa huawei i dalje menja originalne baterije po povoljnoj ceni.

Imam ovaj telefon otiso mi konektor za punjenje pre nekoliko meseci
Pokusao da upalim samo blinka crveno i na ekran izadje nesto kao linije tj majkraft mislim kockice
Da li baterija nacisto prazna.Pa ne moze da se upali ?

Imam ovaj telefon otiso mi konektor za punjenje pre nekoliko meseci
Pokusao da upalim samo blinka crveno i na ekran izadje nesto kao linije tj majkraft mislim kockice
Da li baterija nacisto prazna.Pa ne moze da se upali ?
Crveno blinkanje je znak da je prazna, a minecraft na ekranu da ne verovatno crkla ploca, ekran, ko zna sta. On ako je prazan samo ce blinknuti crveno dok ima snage i za to..

Ko zna, napon, stajanje, vlaga, sto cuda moze biti.
Danas stigo ekran+frejm kopija kazu da je najbolja
Medjutim danas zamenio itd ekran sve sad uvece desava se xx puta vraca pocetnu sliku tj jest zakljuca se telefon bez razloga i zna da treperi
koliko losa kopija ekrana a platio skoro najjskuplju jer nema original

Iz mog iskustva, kad prsne ekran na telefonu, mnogo je pametnije kupiti isti takav polovan telefon nego krpiti ekran - em su originali preskupi, em su kopije žali Bože para i vremena. Ovo se odnosi na telefone stare godinu, dve ili starije

Danas stigo ekran+frejm kopija kazu da je najbolja
Medjutim danas zamenio itd ekran sve sad uvece desava se xx puta vraca pocetnu sliku tj jest zakljuca se telefon bez razloga i zna da treperi
koliko losa kopija ekrana a platio skoro najjskuplju jer nema original
I koliko te je koštala ta egzibicija? Ja u plakaru imam Honor 20 koji je isti taj telefon, sa isto crnkutim ekranom. Znam da mi je Pro mobi tražio neke velike pare za zamenu i popravku

I koliko te je koštala ta egzibicija? Ja u plakaru imam Honor 20 koji je isti taj telefon, sa isto crnkutim ekranom. Znam da mi je Pro mobi tražio neke velike pare za zamenu i popravku
Platio sam ekra+frejm 4700 dinara kazu da je blizu orig tj kopija najbolja
A telefon polovan da se kupi kosta samo 60e
Pitanje dal se isplati da se menja ekran star telefon 6 godine

Pa to si trebao da stavis na papir pre kupovine🤣.
Nikad ni jedan deo koji je "kopija",kopija identicna originalu","original bez nalepnica za sirijski trziste" itd itd itd nece biti identican originalu ma sta ko pricao.

Vrh Dno