Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Al buni me sistem kaze update je 46mb, a kada skinem sa OTA on oko 1gb, znaci sve ce od pocetka ako ga spicim sa flashfire, stoji mi notifikacija za update vec 7 dana...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni je uspelo sa FlashFire, hvala svima.

Koji su beše koraci za pokušavanje dizanja iz mrtvih pošto mi je telefon izgleda upao u bootloop?

Danas mi se restartovao sam od sebe i vrteo Google logo i upozorenje da mi je otključan bootloader pa sam ga ugasio i nakon 15 minuta upalio i sve je bilo dobro, a onda se posle par sati opet restartovao i sada ne mrda sa logoa...

Hvala, Šumadinac. Još jedno pitanje, još nisam probao da mu ubacim stock. Je l' beše gubim sve sa interne? Nemam još vremena da sednem i istražim, pa zato pitam ovako.

Poslednja izmena:
Hvala, Šumadinac. Još jedno pitanje, još nisam probao da mu ubacim stock. Je l' beše gubim sve sa interne? Nemam još vremena da sednem i istražim, pa zato pitam ovako.
Da ode sve, što nije frka kada možeš sve bitno da prebaciš na komp...
Kod tebe je već cimanje :)

Slike, kontakti su ti na Google nalogu, a za ostalo je već problem...

Flešuj ručno 8.0 iz oktobra, pa ako ne bude radilo i dalje, onda jedino taj gore bootloop link.

Poslednja izmena:
Ako ti se ne mrda sa Google logo-a, to onda nije bootloop. Ako se restartuje non stop, onda jeste.

@Šumadinac, nisu mi slike na Google-u, ugasio sam sinhronizaciju. :(
Jedino su mi one i bitne.

@nightshadow, vrti mi se naizmenično ono upozorenje da je otključan bootloader (narandžasti trougao) i Google logo. Deluje mi kao da se restartuje, jer prođe to obaveštenje, dođe logo i taman kad logo nestane i pomislim da će da nastavi kako treba, sve se zacrni i počne ispočetka.
U početku dođe i do one animacije sa tačkicama, sad ni to.

Poslednja izmena:
Koliko vi mene plasite sa ovakvim postovima svaki put kad neko pomene bootloop pali mi se neka lampica upozorenja u glavi i pomisljam kako ga moram prodati sto pre :/ a sa druge strane nikad ne bi pomišljao i koristio bi ga dok me sluzi jer sam skroz zadovoljan sa svime.

Poslednja izmena:
Onda je bootloop, tako je i meni bilo :)
Ja sam mog oporavio, koristim ga evo još uvek.

Probaj da uđeš u recovery, ako ide restart odatle, definitivno je bootloop.
Mislim, čisto da budeš siguran da se nije sistem nešto zaglupeo.

Ma kakvi, ne mogu u recovery. Oporavio si ga tako da ti sad rade 4 jezgra?

@krele90, to je Google-ova taktika da pređemo na nove Pixele. :D

Pa najradije bi i prešao na pixel samo da postoji nacin za to :D
75ad948fa8e47781be51d320108c92c2.jpg

Znaci i ako se desi to moze da se osposobi da radi normalno? Eto barem nesto [emoji16]

Zavisi, ne uvek.
Ali u 90% slučajeva moze koliko sam ja skapirao.

Šta se desi kad probaš u recovery?
Da, rade 4 jezgra. I pravo da ti kažem, telefon koristim skroz normalno.

Opet se restartuje i krene da vrti trouglić i Google logo. Koristio sam PureNexus sve vreme i u poslednje vreme sam imao dosta problema sa njim. Zabadao je, lagovao neviđeno, camera app pucala, performanse su generalno bile shit. Tako da se sve nešto potajno nadam da je ovo zbog PN pa da mogu da ga oporavim da bude kao pre.

Da li imaš twrp? Ako ikako možeš da ga ubaciš u recovery, odatle bi trebalo da možeš da uključiš MTP i da kopiraš podatke sa telefona na komp.

Imao sam TWRP, ali ne mogu da dođem do njega sad. Opet se vrati na Google logo...

Sad proverih Google Photos, ipak sam imao backup, tako da su fotke tu ako ništa drugo. Čudi me da su u full rezoluciji. :)

Poslednja izmena:
Ako se rebutuje iz twrp-a, to je to.
Crkao procesor.
Prati ono uputstvo sa xda za fix.

Jedna sitnica me nervira u zadnje vreme... Telefon sporo reaguje na rotaciju.. npr treba 3-4 sekunda da YouTube app skapira da je telefon rotiranje i da treba da pređe u fullscreen. Ne znam da li je do telefona, Orea ili aplikacije?

Jedna sitnica me nervira u zadnje vreme... Telefon sporo reaguje na rotaciju.. npr treba 3-4 sekunda da YouTube app skapira da je telefon rotiranje i da treba da pređe u fullscreen. Ne znam da li je do telefona, Orea ili aplikacije?

Imas li kaljeno? Zapalo prasine ili tako nesto pa smeta.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Imam kaljeno preko... Kakve to veze ima?

Imam kaljeno preko... Kakve to veze ima?

Jao da, ziroskop je u pitanju, a ne senzor blizine, nesto sam utripovao. Meni se to desavalo na OPT i factory je resio to.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Jel instalirao ko uspesno viper4android na Oreu?

Stigle sluske pa da se proba sta moze :)
f64766c6ce5b8db526b52d92d4b5e3bd.jpg

Malo se promenio UI kamere sa zadnjim ažuriranjem.

Nego, jel moguće dignuti iz mrtvih 6p sa gašenjem jezgara bez otkljucanog bootloader-a?

Jeste, tako što ga zagreješ fenom pozadi toliko da se upali i da čekiraš ono za otključavanje bl-a u dev options.

Vrh Dno