Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Realno ne vredi 6p duple pare u odnosu na 5x. Sta dobijas amoled i taj zvucnik, metalni dizajn i to je to. Neko kaze brzi je 6p ? U cemu je to brzi od 5x, 808 i 810 bukvalno male razlike. Giga rama nista ne znaci ako se koriste ove aplikacije koje svi koriste.
Ja ne branim 5x cak stavise hocu da ga promenim ali napljivase telefon kao da je alkatel. Posebno ovaj Ivan, covek je u svakoj temi mirodjija, ****te kad bi uzeo neki windows phone pa da se makne u drugi podforum.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Pa još gori su ti od 30$ . Napraviš kvazimoda od moba.

Moguće da kejs ljudi vade mob iz kejsa kada su gajbi ,to mi ima logike .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam da li si pokusao da koristis iP7, ali telefon je IZUZETNO klizav. Ja cu uzeti ovaj case prvenstveno zbog toga.

CO-IP7-ARM-NV-00copy_800x.jpg

Jesam 7+ mat crni i nije preterano klizav. Jedino ako ga ostaviš na nekoj klizavoj podlozi

Poslednja izmena:
^^ JB ima bolji grip koliko toliko, ali silver, rose gold ili MB su neverovatno klizavi.

Prvo sam napisao da je jet Ali onda sam se setio da sam ga vadio iz silikona pola min. Ipak je crni običan 7+ bio :)

Plus sam bio pod gasom ,pravi test na klizavost

Poslednja izmena:
^ Neka ženska ti je dala da joj ga pridržiš
.. [emoji13] [emoji23]

Da je sreće :)

Realno ne vredi 6p duple pare u odnosu na 5x. Sta dobijas amoled i taj zvucnik, metalni dizajn i to je to. Neko kaze brzi je 6p ? U cemu je to brzi od 5x, 808 i 810 bukvalno male razlike. Giga rama nista ne znaci ako se koriste ove aplikacije koje svi koriste.
Ja ne branim 5x cak stavise hocu da ga promenim ali napljivase telefon kao da je alkatel. Posebno ovaj Ivan, covek je u svakoj temi mirodjija, ****te kad bi uzeo neki windows phone pa da se makne u drugi podforum.

Sent from my Pixel using Tapatalk

6p ne košta duplo, osim ako novi 5x nisu 200e, a relano to su upravu, i ne vred 5x nov više od 200e. 6p je brži u svemu, počni od pokretanja zahtevnih app koje svi koristimo, žalio sam se baš na ovo kod 5x i navodio koje app koristim i kako ih koristim. Mirođija sam uglavnom u temama telefona koje sam imao ili imam. Imam Win kao drugi fon, kako mogu da ti pomognem?

Ja ću meni da ostavim i 5X i 6P, a P9 Lite ide na oglase [emoji106]
Odličan je 5X !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pixel - ni malo me ne privlači ...
Cena mu je smejurija [emoji3]

Sprdam se naravno. Tri sasvim pristojna telefona + 100e za jedan... Smejurija...

Ma uzmi bre Pixel, to je real deal. :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

6p ne košta duplo, osim ako novi 5x nisu 200e, a relano to su upravu, i ne vred 5x nov više od 200e. 6p je brži u svemu, počni od pokretanja zahtevnih app koje svi koristimo, žalio sam se baš na ovo kod 5x i navodio koje app koristim i kako ih koristim. Mirođija sam uglavnom u temama telefona koje sam imao ili imam. Imam Win kao drugi fon, kako mogu da ti pomognem?
Brate, gde si ti primetio razliku između otvaranja aplikacija, kod mene se sve aplikacije otvaraju trenutno.
Da li je realno da si primetio razliku na fazon 0.123 i 0.205 sekundi?

Prednost 6P je giga Rama više, to znači ljudima koji koriste pregršt aplikacija, i imaju potrebu da im sve bude u RAM-u, ali gde nađe brzinu otvaranja..

Poslednja izmena:
Vezano za ovo gasenje:

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=227849

Post 1024

As #1000 said, I'm going to group my previous posts with more details.

Devices: 2 x Nexus 6p (brand new, unboxed on Christmas Day), Nexus 5 (Dec 2013). Using (A) and (B) to differentiate each Nexus 6p.

Total shutdowns: 4

Shutdown #1:
- Date: 12/25/16
- Device: (A) Nexus 6p.
- Android version: 6.0.1.
- Device status: full stock (no root, locked bootloader, no custom ROM / Kernel, no custom launcher).
- Battery level: 37%
- Battery after plugging the charger: 0%.
- What was I doing: Nexus 6p was turned on for the first time. After initial setup (language, wifi, google account...), I opened the camera app, changed the options to remove geolocation and to record video on 4k, took a few photos and device died.

Shutdown #2:
- Date: 12/25/16
- Device: (B) Nexus 6p.
- Device status: full stock (no root, locked bootloader, no custom ROM / Kernel, no custom launcher).
- Battery level: 42%
- Battery after plugging the charger: 42%.
- What was I doing: exactly same steps as in the previous case. The difference between one shutdown and the other, was that in this case the battery remained the same after turn on the device again.

Shutdown #3:
- Date: 12/28/16
- Device: (B) Nexus 6p.
- Android version: 7.1.1.
- Battery level: <50%.
- What was I doing: device was idling in my desktop.

Shutdown #4:
- Date: 12/28/16
- Device: Nexus 5.
- Battery level: 50%~.
- What was I doing: device was idling in my desktop.
- NOTE:
- Unlike Nexus 6p, that using the charger was a must to be able to boot it up, Nexus 5 tried to boot without plugging the charger, but as it didn't have battery, it died again.
- Although it's 3 years old, it had never had any issues. Too much coincidence it has now this same issue.

Points of interest:
- Android version looks irrelevant. It's not Nougat as some people say.
- Looks like it's a software issue and not a Nexus 6p hardware-related issue: Nexus 5 (my own experience, also read #999), Pixel (as per Reddit), Moto X (#566, #988), Nexus 5X (#602), Huawei Honor 4C (#1010)...
- It's not related to battery degradation: brand new devices (not refurbished) are failing as well.
- I'd say it's not related to cold: where I live the average is around 20'C.
- Two types of shutdown: one loses all the battery (i.e. after plugging the charger, it starts from 0), the other keeps it (i.e. after plugging the charger, it starts from the same or slightly lower battery level)

Ne mora da znaci da je samo 6p ugrozen. Pre ce biti SW problem, koji Google bas i nece da prizna, prebacuje i govori kako su falicne baterije, dok Huawei govori kako je SW problem.

Ma idi, ja ne znam kako sam do sada koristio kameru na 5X :D

Aha, dok ne upališ kameru [emoji23]

Kako da im dokažeš kad ne znaju za bolje? ;)

Evo ovako, 5x gužva asvalt, signalizacija sija kao svetla stadiona, a na auspuhu gram dima ne izbacuje. Sada se vratite u 5x temu. Hvala.

@Danilo, ti si jedini kome note 4 otvara galeriju 10 sekundi! Da nisam imao note 3, 4 i 5, i da ćutim. Jesi li imao memorisku karticu u tom note 4?

Poslednja izmena:
Aha ja i dosta ljudi u temi na forumu i koliko hoćeš na XDA ...
Pa to je bar opšte poznati bag ;)
Nema veze sa karticom nego sa samsung softverom.

Šta da pričam dalje kada je note 4 imao lag od 2 sekunde na 4.4.4 prilikom javljanja na poziv ? :)
Kasnije su to ispravili na v5 i v6 ...

Poslednja izmena:
Jesi ili nisi koristio memorisku karticu u note 4?

Heh, ma moj HTC 10 je babaroga za te vaše neksusiće [emoji14]

Sent from "Alcatel OT Easy db"

@Ivan I.

Kojih bre zahtevnih aplikacija sta lupetas. Neko ti je objasnio iznad da je sve isto fakticki. Bukvalno mili sekunde. Sta ti sad koristis a mi ostali ne koristimo pa to 6p toliko bolje odradi. Pricas o razlici kao da je 6p na Snap 821. Uzas..
Razlika nije dupla, moja greska neka bude "skoro dupla".
Posto imas win kao drugi fon, savetujem ti da prodas ostale, i predjes na taj podforum. Ucini dobro delo, nova godina je ;)

@Danilo Pantelić
Kako nisi?
Znam da si imao onu samsung 64gb sto si je svugde hvalio i kacio linkove gde da kupimo :)

Pa šta ako imaš karticu u kući znači to je to ?
To je poznat bag i ima milion primera na netu, nema microSD kartica veze sa time ...

Inače kartica nije Samsung nego SanDisk, ali dobro :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno