Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ja sam samo jednom uzivo video i meni je bilo $ranjce na dodir mislim da je isto karbon bio u pitanju. Vidim da Nikola fura ove drvene imitacije mozda je tu nesto bolja situacija. A neki clan pre par dana je napisao da su slivk wrap ubedljivo najbolje za taj osecaj i da ne klize :)
Furao sam copper na 5x, i šta znam, nije loše. Hmm, možda bi najbolji osećaj imao ova mat folija? @Iwanchitzz je imao dosta različitih folija?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mislim da mat ima najbolji grip od svih. Nemaju loš grip ni ove druge, ali je manji nego na mat.

Bambus i titanium imaju istu texturu i desi se nekad da mi telefon bude klizav, ali je definitivno bolje nego kad je telefon go.

Meni lično je texutra bambusa odlična i baš je lep osećaj u ruci. A baš me zanima kakav je osećaj ovog mermernog skina. :)

Karbon nisam imao pa ne znam.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Ja pitah zašto je karbom ****** i ne dobih odgovor [emoji3] .

Kad mi stigne karbon i kad ga propustim kroz šake napisaću je li ****** ili ne, do tada ću vam verovati na reč.

Ko je skoro uzimao telefon, za koju kintu i ko je pouzdan za kupovinu?

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

Nema više, a i pitanje je da li će ih biti ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima crni pixel na kp za 1650e, možda da probaš njega :D

Pa ***, jel su oni normalni sa tom cenom...?

Sad kad nema vise Nexusa icice Pixel ko alva :d

Hoce, hoce, ako naglo spadnu na 400e [emoji23]
Hteo uzeti 6p,ali dok sam se smislio, nestao...

Aha...moze ako je neki limited edition od 256gb

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Haha. Da, da... Ajde Dejane, prebaci se na nexus... Za tebe 549... [emoji12]

Je l' sme tako da se koristi ime "XDA"?

Nemam pojma. Mnogo su bezobrazni, počeli su u i privatne poruke da šalju... Da li stvarno misle da mogu na taj pacerski način da privuku posetioce?!

Ko se boji burn in-a, neka proba "tile root" aplikaciju. Immersive mod radi odlično na nougatu, konkretno kod mene na pure nexus romu.

Poslednja izmena:
a3026b0aa8808ed66fb1a44786c2ba1b.jpg

9040f930b9ce6c88fe6bb28063d8ff13.jpg

ddeed67bf649b3813342ee5999b872ac.jpg

Ово је послао 6п!

Super mu čuči! Kako ti ide vađenje telefona iz maske? Je l' se ulubljuju ili gule ivice?

Sad sam probao i jedva sam ga izvadio, ali se ne gule ivice. Jutros mi je dosla maska tek. Nacekao sam se prilicno.

Ово је послао 6п!

Koliko si čekao i gde si naručio?
Mene odbijaju ti hard case-ovi jer se jedva skidaju, a dešava se da se ošteti mob prilikom skidanja. :/

Sa alija, mogu ti poslati na pp prodavca ukoliko te zanima, a cekao sam od 29.9. Nisam najsigurniji za tacan datum, ali tu negde. Smorio sam se dok je doslo.

Ово је послао 6п!

Šta je ovo ljudi, kad sam ja rešio da pazarim 6p nema ga nigde u oglasima? Barem ne po normalnim cenama. Zna li neko kada će ga ponovo biti u prodaji po 355-365?

Kao da su neki znali da ih više neće biti pa su pokupili sve preostale primerke u zadnjem momentu. ☺️

Nazad
Vrh Dno