Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ja sam već naručio nillkin staklo da rešim potrošen oleophobic... Verovatno će ići i baterija koju je Danilo iskopao i to je to do 2018. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koliko si platio?
Ja dobio od Bataka, ostalo na telefonu, reče da je platio nešto dosta, isto Nilkin

∆ ja prilicno cesto menjam telefone ali kako stvari stoje 6p ima da koristim dokle god radi ili dobijem neku nestvarno povoljnu varijantu za pixel :D
+1

Ja sam već naručio nillkin staklo da rešim potrošen oleophobic... Verovatno će ići i baterija koju je Danilo iskopao i to je to do 2018. :)

Pa i nemaš baš nekog izbora [emoji3]

Poslednja izmena:
Остаћете ви сви на 6п док се не поквари нешто ;) А то ће бити убрзо

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Koliko si platio?
Ja dobio od Bataka, ostalo na telefonu, reče da je platio nešto dosta, isto Nilkin

10$, prodavac sa najviše prodaja na aliju ako se dobro sećam, kačio sam link ovde pa je chobby aminovao :)

Батерија. На минусу се телефон гасио буквално чим изађем из куће. Сада је лепо време па нећете бити у проблему, али како су га на направили свако мало исплива неки нови проблем.
Јебига купио сам телефон да ради а не да се молим боговима да ми се не угаси са 80 посто батерије и да останем без телефона цео дан. Пар пута сам се затекао да због тога будем у баш незахвалној ситуацији.
Једино које је решење било је да пређем на хтц 10 са гаранцијом оператера и да се не размишљам као са овим или са нексусом 5 раније дал ће нешто црћи или неће.

Знам, али треба отварати телефон, поправити то и увек да имам тај осећај да ће се можда нешто следеће сјебати. Овако сам за исте паре узео десетку са теленор гаранцијом и миран сам што се тога тиче.
Када купујем телефон основна ствар мора да буде да је телефон поуздан, због тога и купујем флегшип телефоне. Притом је још мој био у хуавејовој гаранцији коју они нису хтели да остваре јер су за ово оптуживали гугл и андроид апдејт. Наравно гугл је оптуживао хуавеј а корисници нек се јебу када остану без телефона цео дан.

Батерија. На минусу се телефон гасио буквално чим изађем из куће. Сада је лепо време па нећете бити у проблему, али како су га на направили свако мало исплива неки нови проблем.
Јебига купио сам телефон да ради а не да се молим боговима да ми се не угаси са 80 посто батерије и да останем без телефона цео дан. Пар пута сам се затекао да због тога будем у баш незахвалној ситуацији.
Једино које је решење било је да пређем на хтц 10 са гаранцијом оператера и да се не размишљам као са овим или са нексусом 5 раније дал ће нешто црћи или неће.

gasi se i po lepom vremenu, samo treba da se jače optereti :)

Zar se HTC 10 ne pregreva koliko se ja secam ?

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Врућ јесте, али се не гаси :) А не овако морам да гледам временску прогнозу да видим да ли смем телефон напоље да изнесем. Чињеница је да је 6п одличан телефон и уопште ми ментално није било лако да пређем на нешто друго, међутим више волим поузданост. Овај сенс са свим гугловим апликацијама и није толико лош и може се преживети. И да звук на 10ци је доста бољи (преко слушалица). Али иако нисам неки стручњак за фотографије, више су ми се свиђале фотке сликане хдр+ на нексусу него на 10ци, мада сада са десетком и не сликам толико телефоном. Мислим да је то више било јер сам цео живот слабо користио камеру и увек имао телефоне са лошијим камерама па је 6п за мене био вау

gasi se i po lepom vremenu, samo treba da se jače optereti :)

Kako mislis da se gasi? Kada se optereti sa nekim niskim procentom baterije ili?

Sestra jos fura S4, cim baterija padne ispod 45% postoji opasnost od gasenja ali je baterija fabricka i mnogo matora.

Врућ јесте, али се не гаси :) А не овако морам да гледам временску прогнозу да видим да ли смем телефон напоље да изнесем. Чињеница је да је 6п одличан телефон и уопште ми ментално није било лако да пређем на нешто друго, међутим више волим поузданост. Овај сенс са свим гугловим апликацијама и није толико лош и може се преживети. И да звук на 10ци је доста бољи (преко слушалица). Али иако нисам неки стручњак за фотографије, више су ми се свиђале фотке сликане хдр+ на нексусу него на 10ци, мада сада са десетком и не сликам толико телефоном. Мислим да је то више било јер сам цео живот слабо користио камеру и увек имао телефоне са лошијим камерама па је 6п за мене био вау

Definitivno treba imati bar KP garanciju, a najbolje 2 godine operatera ...
6P ako rikne može samo u delove da ode.

Kako mislis da se gasi? Kada se optereti sa nekim niskim procentom baterije ili?

Sestra jos fura S4, cim baterija padne ispod 45% postoji opasnost od gasenja ali je baterija fabricka i mnogo matora.

pa baš tako, ugasi se :) osvetljenje na max (još ja imam onaj high brightness mod), 4g, lokacija sa gpsom, kamera i hdr+ obrada i puf powering off iako je bilo još 30ak % baterije.

Баш тако. Да смо можда у иностранству па да имамо гуглову гаранцију где ти пошаљу други телефон и имаш седам дана да вратиш стари па и да се јебавам. Овако не постоји начин да уопште контактираш гугл ван Европе, морао сам да молим родбину да их контактира. Јебига због тог разлога ја више уопште немам у плану ни нексусе а тек прескупе пикселе без било какве гаранције. Ево изашао је у11 хтц, сасвим занимљив телефон са гаранцијом оператера можда и најбољи избор за следећи телефон

"Problem" sa 6P je što ne postoji bolji telefon u ovom cenovnom rangu, a doplata za bolji je poprilična ...
Tako da nova baterija i koliko traje neka traje :)

pa baš tako, ugasi se :) osvetljenje na max (još ja imam onaj high brightness mod), 4g, lokacija sa gpsom, kamera i hdr+ obrada i puf powering off iako je bilo još 30ak % baterije.

***a, cudi me da je tako brzo oslabila.. ne vredi, treba forsirati kupovinu flagshipa sa domacim garancijama.. bice krajem godine berba U11, nabudzenog Pixela sa malo bloat-a u UI i malo sporijom podrskom :)

Ја сам доплатио 20 евра за десетку, по мени коректно :)
Мене је само тотално разочарала та непоузданост јер буквално зависим од телефона ван куће, а нисам овца да ми неко објасни као са ајфонима да то телефон сам ради јер пази на себе.

20€ + garancija ?
Nešto mi to previše dobro zvuči da bi bilo OK :)

Poslednja izmena:
Mozda je mislio 100 :D
Ovaj htc i s8 nece ici ispod 550-600e dugo, mozda je najbolja kupovina g6 ako padne cena jos, posto vidim da ga ima vec sad za manje pare od ostalih.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@Vojkan, šta ti pokazuje accubattery za kapacitet?

Poslednja izmena:
Sad cu sa kompa sherovati kad dodjem u stan.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ja vidim te dve low-light fotke, valjda jer nemam nalog :)

Nazad
Vrh Dno