Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ljudi,pored toga sto ni u servisu nije sredjen zvuk na mom 6p,on nece da pusta video klipove za yt,fejsa,instagrama...da li postoji neka fora da mi bar to radi,bez zvuka..? Ako neko ima neku ideju...

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Crklo audio kolo na ploci.Nisam hteo da ga greje..kad sam ja ostavio 6p,stigao mu i jedan 5x sa istim problemom.

Kako bih mogao da namestim da radi youtube i bilo koji video klip bez zvuka ?
Sta bi moglo da se uradi iz Developer Options ?

Ako je crklo audio kolo, telefon ne ispušta nikakav zvuk? Moguće je da driver za zvuk uopšte nije podignut.
Probaj da telefon povežeš na neki BT zvučnik.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Covek je u servisu otvorio fon,u sustini nije siguran,ali kaze da bi zagrejao audio cip (kolo),kako god da se zove i navodno proradice...90% je siguran.Kako znam da je svako grejanje kratkog veka,odustao sam od te akcije.Dok mi je vracao fon,kaze,evo juce mi stigao i 5x sa istim problemom.SW nije,probao sam sve,flesovao sam ma 6.0,pa 6.01.pa 7.1,i na kraju 7.1.2,sve isto.Uzgred,hvala na interesovanju za pomoc,pokusacu da od nekoga pozajmim bt zvucnik.
Kako to mislis nije podignut drajver za zvuk ?

Sent from my Redmi Note 4X Black

Ako je hw neispravan, kernel prilikom bootovanja nije detektovao da postoji audio uređaj i nije učitao driver.
Da li telefon ispušta bilo kakav zvuk? Zvono? Da li možeš da telefoniraš? Da li čuješ sagovornika?

Nikakav zvuk ne izlazi iz telefona.Ne cujem sagovornika,niti on cuje mene.Samo rade gif_ovi i radi skype video calk,bez zvuka naravno.

Jedini način da i dalje koristiš telefon su neke bluetooth slušalice.

Mislim da jedne imam.A za video klipove i yt nema nade ?

Grejanje...25 evra i nema garancije.Hbg.Mos rikne posle par dana opet.

Jel to onaj crni sa kp koji se prodavao sa tim problemom?

Kako se zove onaj mod koji povećava osvetljenje ekrana, kako idu ovi sunčani dani vrlo mi je slaba vidljivost naročito kad je pored s7 se vidi razlika.

HBM by flar, ne znam da li treba kernel drugi. Kod mene na N6 ne treba.

Mada i Lineage ima to, automatika, korisno je kao i smanjivanje temperature boje kad Sunce zadje. Sve automatika radi, i extra radi.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Jel to onaj crni sa kp koji se prodavao sa tim problemom?
Kakav KP druze ?

Razmisljao sam nesto...da li bi neki custom rom pomogao mozda ?
PN ? Imam otkljucan bootloader,ali nemam root ni twrp.

Izgleda da ovo radi samo sa rootovanim telefonima koliko sam ja shvatio?

@iSpirit81 Bio je jedan na kupujem prodajem pre mesec i nešto sa istim problemom, pa sam mislio da nije taj

Ako nekom nije preterano cimanje da napise kako da rutujem fon i instaliram twrp,pa bih probao PureNexus ROM.

Zašto?
Sam si rekao da je hardverski problem, nikakav softver to neće rešiti.

Ako nekom nije preterano cimanje da napise kako da rutujem fon i instaliram twrp,pa bih probao PureNexus ROM.

Nexus Root Toolkit

PS. Nisi jedini koji ima problem sa zvukom, nalazio sam primere. Nije bilo rešenja.

Poslednja izmena:
Hvala Ivane.
Moze malo preciznije sa tim alatom,sta i kako..?
Da li na pn radi kamera kao na stock romu ?

Hvala Ivane.
Moze malo preciznije sa tim alatom,sta i kako..?
Da li na pn radi kamera kao na stock romu ?

Mozes ubaciti rom, ali to je hw problem i nece ga resiti drugi rom. Tj. neces dobiti zvuk.
Taj program ti sve govori sta treba da se radi. Skini ga pa pitaj ako nesto nije jasno.

U redu.

Izgleda da ovo radi samo sa rootovanim telefonima koliko sam ja shvatio?

@iSpirit81 Bio je jedan na kupujem prodajem pre mesec i nešto sa istim problemom, pa sam mislio da nije taj
Da, mora root i mora custom kernel (doduše Elementalx kernel je praktično stock)

Pure nexus i Elementalx, ali neke matore verzije (martovske valjda), mrzi me da radim update

Prpa od bootloopa, pa kao mrzi ga da update-uje [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nexus tool rootkit 2.1.9 ?
Jel treba da udjem u recovery ?
Moze samo neko po stavkama da me uputi vezano za ovaj alat ?
Uzgred,hocu da ins. PN,medjutim,sta mu je onaj vendor image ?
Moze pomoc ?

Nazad
Vrh Dno