Šta je novo?

Huawei Mediapad M2 10.0

Deluje interesantno, Samsung nije update-ovao Note liniju tableta već skoro 2 godine, i to je jedna od stvari na kojima bi mogao da profitira. Ali da je takmac air2, to je već pretenciozno...

Ovo je ono sto ubija tablete..

Na stranu sto je previse samsungoliko, 330e da se da na nesto, a hardver i performanse kakve su bile jos pre dve godine.Na sve to stara verzija androida.Da sad nesto uzimam, kupio bih polovno.

Ja vec dve i po godine imam neksusa, neko vreme vec pratim trziste i jedina opcija koju vidim za njegovu zamenu je da kupim novu bateriju ili da nadjem jos jedan..znaci bukvalno nema nista sto bi moglo da ga zameni, sto je zalosno.

Ovo je ono sto ubija tablete..

Na stranu sto je previse samsungoliko, 330e da se da na nesto, a hardver i performanse kakve su bile jos pre dve godine.Na sve to stara verzija androida.Da sad nesto uzimam, kupio bih polovno.

Ja vec dve i po godine imam neksusa, neko vreme vec pratim trziste i jedina opcija koju vidim za njegovu zamenu je da kupim novu bateriju ili da nadjem jos jedan..znaci bukvalno nema nista sto bi moglo da ga zameni, sto je zalosno.
Šta fali HTCovom neksus 9?
Mislim, na stranu što ga je teško naći, ali za pare za koje se trenutno prodaje u svetu, odličan izbor...

Uzasan.I najlosije prodavan do sada.Ekran jedan od nanekvalitetnijih, izrada losa, bukvalno svi su se zalili na probijanje svetlosti po uglovima, na pregrevanje i losu bateriju...a meni licno i ratio 4:3(u tom slucaju bi ipad bez razmisljanja).A i njemu ce jos malo 2 godine.Plus to, sto ga je tesko naci.

Da, ali za te pare, koliko se sećam ispod 200 USD, na te probleme se moze zažmuriti

Pa i ne bas, 290 dolara je verzija od 16gb koliko vidim.

A realno ne bih zazmurio na te nedostatke ni da je neki tab od 100e, ekran je ipak vazan aspekt na tabu.

Eno na nemackom amazonu je 32gb 344 evra

Poslednja izmena:
Pa i ne bas, 290 dolara je verzija od 16gb koliko vidim.

A realno ne bih zazmurio na te nedostatke ni da je neki tab od 100e, ekran je ipak vazan aspekt na tabu.

Eno na nemackom amazonu je 32gb 344 evra

Malo preterujes, posebno za nesto sto nikada nisi koristio.
A sto se cene tice, mislio sam na ovo snizenje

Pa pogledaj datum vesti...27. Novembar.To je bila samo nedeljna akcija.
Evo kolike su cene verzija 16gb
http://www.amazon.com/Google-0P82100-16-BLK-8-9-Inch-Memory-Tablet/dp/B00M6UC5B4
(na to dodaj dodatnu garanciju na pad i vodu, ako zelis na dve godine 57 dolara)

Nemacki Amazon, verzija 32 gb.
http://www.amazon.de/HTC-Tablet-PC-interner-Speicher-Android/dp/B00OHNDZDA

Nema tu preterivanja, kada kupujem nesto novo ima da radi kako treba, ne zmurim ni na mrtav piksel, ni na eventualnu ogrebotinu, ni na probijanje ni na pregrevanje, bilo da je stvar 50 ili 5000e. Sedmica mi je bila besprekorna, iako je to ona prva serija koja je dosla u Srbiju, da je bilo bilo kakve falinke i probijanja, normalno da bih reklamirao.Ali ovo niti imam kome da reklamiram niti mogu da zamenim za drugi, a na temi sam vec pisao, da je jedan lik vec 4 puta vracao falicne primerke.A u oglasima sam naleteo na njega samo dva puta, u vreme kada sam trazio.

Vrh Dno