Šta je novo?

Huawei Mate 8

Videćemo [emoji1]
Koji gram više manje - dali bi toliki problem bio da je telefon 200 grama? Mislim da je bolje i to i da ga ne stavljas na punjač 3 dana nego ovaj trend da je sto tanji i manji i moraš agregat da vuces sa sobom
Moje mišljenje je da bi to bio pravi potez - da razbije monotoniju
To je dobro da razbije monotoniju, ali to se ne radi sa modelom od koga očekuješ najveću zaradu.
A on će već da bude malo manje od 200 grama.

^ Upravo .

To se radi na levim modelima tipa huawei honor 6x play itd itd

naravno da neće. tržište je to pokazalo u zadnjih 8 godina.

Ajd malo objasni?
Možda je tržište puno fanbojeva kao i ovaj forum

Poslednja izmena:
Pa možda, ali svakako daje poslednju reč

Neki ljudi nikada nece shvatiti.. Takve monstrum baterije se stavljaju na uredjaje kojima to onda postaje glavni selling point.. Kao npr onaj lenovo p1,svi znaju da ima 5000mah i to je to.

Kod mate 8 se akcenat stavlja na soc,ram,kameru,displej,senzor za otisak itd itd. Znaci totalno razliciti koncepti.

A i da stave 6000mah sto je apsolutno nemoguce sta im onda ostaje za mate 9? 6500mah ? Poboljsanja stalno idu na kasicicu kod flagship modela.

Znaci baterija ce biti max 4500mah mada ni to ne verujem,mislim da ce biti 4100.

Poslednja izmena:
Objasnio je čovek šta sam mislio.
Mogao bi da ima toliko bateriju, ako krenu da koriste grafen (i da ostane tanak), ali onda neće koštati 600€, već 10ak puta više.
A što se tiče fanboyeva, ima ih ovde brdo, ali što "manji" brend, to glasniji fanboy.

Brutalno tanki bezeli sa strane.. [emoji15]

s_e505de4447294558b2214171084a0a66.jpg

s_f84d9d636ecb4590ada1a38701d58222.jpg

s_1758a3d8baf24453b47da488be5243df.jpg

s_1d1ecda2c62247648ec26d305aff9f36.jpg

Au, bas mocno izgleda. Plasim se samo previsoke cene, ako je Mate S onoliko skup, koliko ce tek ovo cudo da kosta..

Navodno u kini.. 3gb/32gb 520$ a ovaj 4gb/64gb 610$.
Mislim da je mate s skuplji od ovog u kini..

Bice to manje vise ok kada ga mts dobije :)

Poslednja izmena:
Bice to manje vise ok kada ga mts dobije :)

Imamo li neku predstavu kada je to? U suštini fon nije zvanično izašao, ako se ne varam?

Meni je ugovor istekao u smrdljivom vipu, i prebaciću se u telekom samo zbog mate 8. Mada i vip-ov net praktično ne radi van naselja.

Pa relativno brzo ih mts nabavlja, mislim da je 26.predstavljanje, savetovao bih ti da sacekas.

Pa relativno brzo ih mts nabavlja, mislim da je 26.predstavljanje, savetovao bih ti da sacekas.

Da, svakako sam planirao da sačekam da se "rasplete" situacija sa mate 8, pa ko ga nabavi ima novog pretplatnika. :D

Da.. To je nebitan model,plus je i skuplji od mate 8 iako je delimicni fail.

Ladno su one slike bile istinite.. Bezel sa strane kao da ga nema. Slika sa probe predstavljanja.

s_0fa48166958b4f3d81baad41deae6126.jpg

Poslednja izmena:
Now, fiscal Associated Press broke the news that, Mate 8 will use the new graphene battery , which will be a major highlight of Mate 8.

Previously, Huawei worked in Japan Huawei demonstrated graphene battery technology ,energy density exceeding 620Wh / L, 5 minutes to charge the 48% of the electricity available for Huawei phone calls 10 hours

[youtube]TflTWYmTvrY[/youtube]

http://www.phonearena.com/news/Huaw...one-to-almost-50-in-just-five-minutes_id75828

Ovo su nerealne stvari ako stvarno ubace u mate 8.. Sutra ce biti zanimljiv dan def :)

Sutra ce biti revolucija u mobilnom svetu ako je ovo istina, ali mi mnogo nestvarno deluje ova vest:) Bas da se pojavi dan pred predstavljanje, kako nije bilo reci o ovome par dana unazad? Plus su skoro predstavili ovu tehnologiju...
Logicnije mi je da cuvaju ovo za neki P9, P10 model.

Da ,deluje bas nerealno.. Dizao bi se veci hajp oko toga,ipak je ovo bomba u najavi.

Poslednja izmena:
A sto bas mora sve da se zna pre predstavljanja-mozda su čuvali kao šlag na tortu

Kako god,sutra oko 9am ce se sve znati :)

Sta ce ti ? :) da slusas kineske rok bendove pre predstavljanja a onda da gledas kineze kako pricaju nesto na bini ? :)

Sat vremena posle 8am ce se sve znati.

Koliko znam do sada su svaku prezentaciju radili na nekom njihovom pokusaju engleskog:)

Pa onda ćemo ih nekako razumeti - neki link?

Vrh. Pisao sam o grafenu skoro. Neverovatne primene ima u raznim poljima. Najjače kako su prvi put uspeli da dođu do njega, pomoću selotejpa... :) Znali su da postoji ali nisu mogli da izoluju na pravi način. I dobili posle toga nobela za to otkriće... :D Ako stvarno ovo izbace kapa dole... Kakvi force touch i gluposti, ovo je nešto vredno pažnje ako je istina... :D Opasni su Kinezi nema šta... Baš mi se sviđa telefon.

Nazad
Vrh Dno