Šta?To za kameru na s21u je glupost.
Da ima kamere p 40 pro +, uzeo bih ga bez razmišljanja, ovako, para iza konkurencije..Realno prvi pik je s21u, odmah za njim m40pro. Fantastican telefon. Kirin 9000 ubija.
Kažem, da Mate40 pro ima kamere kao p40 pro +, uzeo bih ga odmah. P50 neće doci jos mesecima, ko zna šta ce na kraju biti, previše se odužilo bez konkretnih informacije.I cpu i bateriju iz m40p 🙂
Cekaj p50 seriju..
Po svemu što sam video, kamera da P40 Pro + je bolja od kamere na Mate 40 pro. Jednostavno tako je, milion recenzija sam pogleda i P + je bolji, da nije, odavno bih uzeo Mate40 P jer je Kirin 9000 ubica, ali džabe kad je Foto na Mate lošiji od onog na P40 pro +. Sa druge strane, video je bolji na Mete, iznad sam govorio o fotografiji. ( Ovde ne govorim o + verziji Mate40, ne uzimam je obzir jer ne postoji nigde kod nas )Jel su bolje kamere na P40P+ u od M40P..?
Šta je tačno, "totalna glupost" u onome što sam ja napisao? Ne znam za ranije serije Mate, ali sad ovaj M40 iskreno, ne vidim ga ispred konkurencije ni po čemu specifično, plus ajde i taj nedostatak GMS-a preko kojeg bi prešao, da imam šta da dobijem u odnosu na konkurenciju ( eto osim čipa, ne znam šta više ). Možda ni p40 p + nije ispred u mnogim stvarima, ali znam da dobijam najbolju ( u tom trenutku ) kameru na svetu. Mate, ok, radi on odlično i sve, ali po čemu u realnom radu bolji od neki tamo iz Xiaomi od 350e ? Rekoh onaj put, kamera glavni diferencijator u današnjem svetu telefona, sve ostalo i tamo i ovamo..IMHO, totalna glupost.....
P serija je uvijek bila okrenuta kamera smjeru, dok je Mate serija uvijek bila kompletnija.
Foto na Mate 40 PRO je odličan i mislim da je bzv razmišljanje "neću uzet taj telefon, jer je P40 PRO+ nešto bolji u fotografiji".
Koliko je bolji i koliko te razlike znače nekome ?
To što Mate 40 PRO ima nešto bolji display, stereo zvučnike, još bržu ufs 3.1 memoriju, napredniji chipset, još brži standard punjenja itd itd., to nije bitno ?
IMHO, Mate 40 PRO je fenomenalan telefon i kome zezanje sa GMS, te cijena nisu bitni, odlična kupovina.
Osobno bi uvijek izabrao top model iz Mate serije, prije nego top model iz P serije.
Dok ga ne uzmeš i probaš, nećeš znati. Ja sam imao sreće da se igram jedno popodne s njim i oduševljen sam. Po meni, i dalje najbolji Android telefon. GMS? Navukli vas, a? Realno, za sve postoj zamena, par sati vremena istraživanja i rešeno.Šta je tačno, "totalna glupost" u onome što sam ja napisao? Ne znam za ranije serije Mate, ali sad ovaj M40 iskreno, ne vidim ga ispred konkurencije ni po čemu specifično, plus ajde i taj nedostatak GMS-a preko kojeg bi prešao, da imam šta da dobijem u odnosu na konkurenciju ( eto osim čipa, ne znam šta više ). Možda ni p40 p + nije ispred u mnogim stvarima, ali znam da dobijam najbolju ( u tom trenutku ) kameru na svetu. Mate, ok, radi on odlično i sve, ali po čemu u realnom radu bolji od neki tamo iz Xiaomi od 350e ? Rekoh onaj put, kamera glavni diferencijator u današnjem svetu telefona, sve ostalo i tamo i ovamo..
Možda preko dana, noću fotografije nisu ni približno dobre kao na p30pro, što je i osnovna funkcija ois-a. Preko dana slične fotografije prave i onaj telefon od 200 i 1000eur ali u lošim svetlosnim uslovima je ono što izdvaja vrhunske kamere od standardnih. OIS nikako nije hajp nego jako korisna stvar koju brzi procesori i napredni algoritmi nikada ne mogu da zamene. IPhone ima najjači cpu u mobilnoj industriji pa opet stavlja vrhunsku stabilizaciju u svoje najbolje uređaje.Mate 20 PRO isto nije imao OIS na glavnoj kameri, pa je radio fenomenalne fotografije.
Čekam P50 od januara meseca da Huawei da neki znak nešto i jebg počeo sam da shvatam da će to biti teška priča.. Nema veze sa GMS om, ali ne možemo se praviti da taj problem ne postoji, ali daleko od toga da meni odlučuje o bilo čemu, ali opet tu je i neizvesnost o daljem postojanju mobilne divizije je realna stvar za o kojoj ljudi koji žele da kupe Huawei razmisljaju, a sve to utiče na osecaj, da li želiš uređaj ili ne..Dok ga ne uzmeš i probaš, nećeš znati. Ja sam imao sreće da se igram jedno popodne s njim i oduševljen sam. Po meni, i dalje najbolji Android telefon. GMS? Navukli vas, a? Realno, za sve postoj zamena, par sati vremena istraživanja i rešeno.
Iskren da budem, nisam imao prilike toliko da se družim sa mate 40 pro, osim tih 10ak minuta u poslovnici, tako da moj sud jeste prevashodno donešen na popriličnom broju recenzija koje sam odgledao, ovde i dalje govorim samo o kamera sistemu, jer autonomija, procesor, kao jedne od najbitnijih stvari meni, jesu odlične, samo me odbija kamera i to je to..Dok ga ne uzmeš i probaš, nećeš znati. Ja sam imao sreće da se igram jedno popodne s njim i oduševljen sam. Po meni, i dalje najbolji Android telefon. GMS? Navukli vas, a? Realno, za sve postoj zamena, par sati vremena istraživanja i rešeno.
jer nisam gledao te recenzije eto onako, već gledao da li da ga kupim i naravno obraćao pažnju na svaki detalj jer opet, treba dati svoj novac za nešto što nije 50 dinara. Daleko da je loš telefon, nisam to nikad ni rekao da se razumemo, ali ono što meni treba, nije u top kategoriji, opet PO MENI.. Nadam se da će p50 kada izađe biti neki vrh vrhovaIskren da budem, nisam imao prilike toliko da se družim sa mate 40 pro, osim tih 10ak minuta u poslovnici, tako da moj sud jeste prevashodno donešen na popriličnom broju recenzija koje sam odgledao, ovde i dalje govorim samo o kamera sistemu, jer autonomija, procesor, kao jedne od najbitnijih stvari meni, jesu odlične, samo me odbija kamera i to je to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari